www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee

www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee (https://www.cakal.net/index.php)
-   Eskiler (Arşiv) (https://www.cakal.net/forumdisplay.php?f=188)
-   -   fıkralar (https://www.cakal.net/showthread.php?t=118521)

F.S.Mehmet1453 03-01-2008 02:25 PM

> > >>> Alışverişten sonra evine dönen kadın, kocasını yatakta genç ve
> >güzel
> > > >>>bir
> > > >>>kadınla yakalayınca dehşete düşer. Ortalığı dağıtmaya kalkışacağı
> >sırada
> > > >>>kocası onu durdurur.
> > > >>>"..Şöyle açıklayabilirim..." der..
> > > >>>"Eve donerken bu zavalli kızı gördüm. Çok yorulmuştu. Onu arabama
> >aldım.
> > > >>>Karnı da acıkmıştı, o yüzden onu eve getirdim ve senin
buzdolabında
> > > >>>unuttuğun rostoyu pişirdim. Kızın ayakkabıları delinmisti.Modası
> >geçti
> > > >>>diye artık giymediğin ayakkabılarından bir çift verdim ona.
>Üşümüştü,
> >o
> > > >>>yüzden sana doğumgününde aldığım fakat rengini beğenmediğin için
hiç
> > > >>>giymedigin suveteri ona verdim. Kızın pantolonu parça parça
olmustu,
> > > >>>artık
> > > >>>senin kalçalarının sığmadığı bir pantolonunu da verdim. Tam çıkmak
> > > >>>üzereyken bana
> > > >>>"Karınızın artık kullanmadigi baska birsey var mı bu evde?" diye
> >sordu..
> > > >>>ve işte buradayız..'

Kazıkçı Temel

Temel günün birinde istanbul'dan köyüne kahkahalar içinde geri dönüyormus.
Bunu duyan köylüler:
-Temel, neden gülüyorsun öyle, Temel otobüs soförünü kazikladigini söylemis.
Köylüler:
- Nasil diye sormuslar. istanbulda gidis-gelus biletu aldum, fakat geri gitmeyecegum

Kutup Ayıları

Yavru kutup ayisi babasinin yanina gelip sormus -Baba ben gercekten kutup ayisi miyim? -Elbette yavrum -Peki senin babanda kutup ayisi miydi ? -Tabiki evladim nereden cikardin bunu? -Allah Allah?!.. deyip gitmis yavru ayi. Bu sefer annesinin yanina gitmis ve sormus -Anne ben gercekten kutup ayisimiyim? -Tabii evladim kutup ayisisin. -Peki senin baban, ya onun babasi .. -tabiki onlarda ole, neden sordun ? -Yani sen babami hic aldatmadin degilmi, ben gercekten babamin ogluyum. -O ne bicim soz, baban duymasin ikimizi de oldurur. Yine Allah Allah?!.. deyip, yeniden babasinin yanina gitmis yavru ayi. Bir daha sormus yav baba Allahaskina doru sole bak beni evlatlik falan almadiniz degil mi? yani ben sizin oz oglunuzum. Baba dayanamamis artik oglum sen manyakmisin dedim ya sana bizim oglumuzsun diye, hem sen neden ikide birde soruyosunki bunu? - Yaaa MAdem Oleeee .. ben niye usuyorum beee ???...

Araba

Her gecen gün araba sanayiinde Japonlara yenik düsen Amerikalilar bir gün araba teknolojilerini incelemek üzere Japonya'ya giderler. Fabrikayi gezerken bir kösede kutular içinde kediler görürler. Merak edip bu kedilerin ne ise yaradigini sorarlar. Japonlar cevap verir: -Biz bu kedileri izolasyon testinde kullaniyoruz. Aksam giderken her bir arabaya bir kedi koyuyoruz. Sabah geldigimizde ise arabada kedi ölüyse problem yok, eger kedi yasiyorsa arabanin problemli oldugunu anliyoruz" diyorlar. Amerikalilar çok sasiriyorlar. Amerikalilar geziyi tamamlayip ülkelerine dönerken bir Türkiyeye ugrayalim diyorlar. Türkiyede ise Tofas'i geziyorlar. Gezerken bir kösede kutular içinde kediler görüyorlar. Sasiriyorlar. Dayanamayip bu kedilerin ne ise yaradigini soruyorlar. Tofas yetkilileri cevap veriyorr: -Biz bu kedileri izolasyon testinde kullaniyoruz. Aksam giderken her bir arabaya bir kedi koyuyoruz. Sabah geldigimizde eger kedi arabada ise problem yok, ama kedi arabadan kacmissa arabanin problemli oldugunu anliyoruz.

Müfettiş

Imam Hatip Lisesi nde teftis yapan bir müfettis sinifa girer. Ders Kur an-i Kerim dir. Bir ögrenciyi kaldirarak ismini sorar. Ögrenci : - Fatih, diye cevap verir. Müfettis : - Peki öyleyse yavrum Fatiha suresini oku bakalim. Çocuk sureyi okur. Sira baska bir ögrenciye gelmistir. Müfettis yine sorar : - Ismin ne cocugum? Çocuk cevap verir : - Yasin ama arkadaslar kisaca Kevser derler...

Televizyon

Bizim Temel bir tv kanalinda yarismaya katilir. Kazandigi parayi eksik verirler.
Temel sebebini sorar. "Vergi kesiyoruz" cevabini alir. Bunun üzerine Temel de
bir avukata basvurur. Avakut ona "Televizyonu mahkemeye ver." der.
Aradan zaman geçer, avukat yolda Temel i görür ve sorar :
- Ula televizyonu mahkemeye verdin mi?
Temel cevaplar.
- Verdim ama ertesi gün geri aldim oni... Insan televizyonsuz yapamayi!...

Pijama

Temel , Cemal e misafirlige gitmistir. Gece sagnak yagis baslayinca, Cemal
konukseverlik gosterir :
- Ula Temel , çok yagmur yagiyor, eve gitme , burada kal.
Temel bunu kabul eder ama biraz sonra ortadan kaybolur. Aradan epeyce
zaman geçtikten sonra, kapi çalar, kapidaki sirilsiklam bir bicimde islanmis
Temeldir... Cemal cikisir :
- Ula neredesun , merak ettum seni?
- Eve kadar gittim , pijamalarumu aldum da

ilk günden

Dursun Ingiltere ye gitmis, büyük mal mülk sahibi olmus ve Temel e telefon
açmis, "Temel sende gel" demis. Temel, "Ne is yapacagiz" demis. Dursun
"Yerdeki paralari toplasan yeter" demis.
Temel Ingiltere de uçaktan inmis, havalanindan cikmis, yerde 100 dolar...
"Ulan ilk gunden de isemi baslanir ?" demis, parayi almamis…

Zil Çaldı

Bir gün deliler hastanesinin birinde delileri baska bir hastahaneye götürmeye karar verirler. Delileri uçaga bindirirler. Uçak havalanir yanliz deliler yanliz durmaz biri cama yapisir , biri tavana doktor bi bakar Temel sakin sakin oturuyor temelin akillandigini sanip yanina gider ve Temel sen bunlarin ögretmeni onlarda ögrencilerin olsun ben kaptanin yanina gideyim der gider fakat 10 dakika sonra uçakta ses kesilir doktor hemen Temelin yanina gelir Temel ögrencilerin nerde der zil çaldi onlari disari çikardum der...

Öğretmen

Okula yeni gelen ögretmen ilk dersinde ögrencilere ilginç bir çagrida bulundu :
- Kendini geri zekali hisseden varsa ayaga kalksin...
Sinifta çit yok. Nihayet biri kalkti :
- Sen kendini geri zekali mi hissediyorsun?
Çocuk cevap verdi:
- Hayir, ama sizin tek basiniza ayakta kalmaniza gönlüm razi olmadi…

Ütüle Bakiiym

Atlantik seferini yapmakta olan bir yolcu ucagi havada siddetli bir firtinaya yakalanir. Siddetli yagmur, gokgurultusu ve simsekler derken ucak dengesini kaybetmeye baslar. Yolcular feryat etmektedir. Herkes artik ucagin dusmek uzere oldugundan ve son dakikalarini yasadiklarindan emindir. Ucak bir kez daha sarsilirken arka siralardan bir kadin ayaga firlar ve bagirir: - Artik dayanamayacagim. Burada oturup koltuga bagli sekilde, bir hayvan gibi olmeyi bekleyemem. Oleceksem, bari kadinligimi hissederek oleyim. Aranizda bana kadinligimi son bir kez tattiracak bir erkek var mi? On siralardan bir el kalkar ve kadin ele dogru yurur. Kadin yaklasirken, adam da ustundeki gomlegini cikarir. Firtinadan gidip gelen isik aralarinda kadin, erkegin kasli, ucgen vucudunu secer. Sonra erkek ayaga kalkar ve kadinin tam onunde durur ve: - Olmeden once sana kadinligini ben tattirabilirim. Hala istiyor musun ? Kadin bir erkegin vucuduna, bir gozlerinin icine bakar ve hevesle: - Evet, istiyorum, diye cevap verir. Bunun uzerine erkek elindeki gomlegi kadina uzatir ve soyle der: - Pekala, oyleyse sunu utule bakalim!

F.S.Mehmet1453 03-01-2008 02:26 PM

Meryem Ana

Parastçü Temel Temel Nato da havaci olarak askerligini yapiyormus. Komutan askerlere parasütle nasil atlanacagini ögretmis. - "Uçaktan atlayinca birinci ipi çekeceksiniz. Parasüt açilmaz ise ikinci ipi çekeceksiniz. Yine açilmadi, o zaman Meryem Ana ya dua edeceksiniz." Temel uçaktan atlar. Birinci ipi çeker parasüt açilmaz, ikinci ipi çeker yine açilmaz. O sirada yere yavas yavas süzülen komutaninin yanindan geçerken sorar: - "Komutanim, komutanim.. O karinin adi neydi ?"

F.S.Mehmet1453 03-01-2008 02:26 PM

Morg

Savcı, morgdaki uç ceseti incelemek uzere gelmisti. Birinci ceset siritiyordu. Savci nedenini sordu. "Milli piyangoda büyük ikramiyeyi kazandi, sevincine dayanamadi, kalp krizi gecirdi ve öldü", dediler. Ikinci ceset de siritiyordu. Savci sordu : - Bu neden siritiyor? "Bunun da oglu dogmustu. Sevincten kalbine yenik düstü" diye acikladilar. Üçüncü ceset Temel in kömür halindeki cesediydi. O da siritiyordu. "Bu neden oldu?" diye sordu savci. "Efendim, buna yildirim çarpti" dediler. - Peki neden siritiyor? - Fotografini cekiyorlar sanmis...

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:49 PM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.