![]() |
GİT...
O ılık akşamlardan süzdüğüm acıların dergahına gömüp yüzümü, hiçbir sabah getirmeyecek seni susacağım, gözlerinin değdiği heryere git.. Bir yalnızlık ne zaman üşür bilirmisin sen? Bütün dönüşlerini topla ve öyle git!!!... |
Gozlerinden , ellerime yansiyan cocuklugun geldi aklima.
Ve beni sen kilan ne varsa. Mutlu oldugun an korkmadigini anladigin zamandi, Yangin yangin tutusurken yuregim yanardaglari kavurdugunu gordum yureginde. Ve ellerim, yokluga anlam veriyordu kalemim. Gozlerinde sonbahar damlardi hep ve ben seni umarsizligim icinde en hircin dalgaya surukledim. Simdi tabakamdaki son sarimlik cigara ile cekiyorum icime hasreti Ve sen hâla karanliklarimda acan mavi gunessin. |
Bucak bucak heyecanlarla
dirhem dirhem yankiyorsun yuregimde... Her solugunda yeni bir tad her tadinda yeni bir soluk. Bilirim yabancisin bu kentin riyakâr cehresine. Ama sen de bilirsin ki ; kardelen karda biter.. Colun susuzlugunda dikenlerine aldirmadan kaktus sevebilirsin. Bilirim , fikrin eskiya kokar. Gorurum tenin savas kokar. Duyarim sesin ask kokar. Ama sen de bilirsin ki ; yitigiz bu sevdâda herbirimiz... |
Yitik bir mavinin eseriydin sen.
Ufuktaki denizin dalgalarina karismis olan. Tok bir sesin fikrimde depremlere yol alan. Hatirladigim son sey ne biliyor musun ; " Hâla yagmurla birlikte agliyorum " hâla murekkebi yaliyorum dilimle divitimin ucundan. hala sana mavi sayfalar uzerinde kirmizi renkli siirler yaziyorum. hala sana adadigim sozlerimde senin ismini aniyorum. Narcicekli bahcemde hâla bir kaktus var. hâla maviye baktigimda mavi ile birlikte seni goruyorum. |
Bir gün tutar bir caneriği çiçeğini sunar bahara.
Bür tutam serinlik, bir yürekte buğulanan sıcaklık . Ve konar gözlere bir öpücük gibi kuşların sevinci bahar. Okşar bir annenin parmakları gibi usulca saçlarımızı seher yeli. Bir tutam gün ışığı dolar içimize, bir tutam sevinç çığlığı. Ne zaman bahar gelse sevinci yaşar kırlar, Dağlı çocuklar umudu kucaklar bir yanımızda; Bir yanımız da kuşlar, çiçekler, kelebekler sevinci yaşar. Aydınlık gelir dört bir tarafa, gürül gür |
Trenler gelip geçiyor
usumun uzayan raylarında lanetli ağır bir ağrıyı taşıyor bedenime yıllar kalbimin sızısında gam dilimin yakarışında ürperiyor yapraklar. usul usul yağmurlarda gözlerim ellerim fırtınalarda kopmuş dal dillerim lal bitkinim.. ve yurtsuz yaralıyım bakışlarımda yavrusu vurulmuş bir ceylan inliyor melanet yağmurları iniyor üzerime suların buz kestiği yerdeyim rüzgarın acı kestiği yerde yüreğine tutunduğum bunu bilmiyor. dalları tutuşmuş bir ormanda sevgilime |
Yine hüznün dibinde vurgun yemiş gibi yüreğim,
Gözlerimde yaş kalbimde ayrılığın verdiği acı Uzayıp giden yollar misali sonsuzluğa uzanan hasretim, Elimi uzattığımda tutamadığım ellerim , kokusunu içime çekemediğim tenin, Siyah gözlerinin içinde gördüğüm gerçeğim! |
ıkı senedır bunalımdayım
neler yaptıgımın farkında dıyılım hep yuzum guldu gozlerımın yası yuregıme aktı sen sardın kollarınla benı ayakta tutan sen varsın sen benım herseyımsın tum yasam kaynagım olcaksın lutfen lutfen yuzume kara cıkarma bu benım yasantımın on dakıkasıydı kollarınla benı sardıgında gozlerımın ıcıne baktıgında yuzum saclarına gomuldugunde yasantımın en uzun on dakıkasıydı sonunda erdım muradıma bacaklarım kesılmesıccesıne cokuverdım dızlerın onune gozumde ya |
Ellerine hasret ellerim,
Yapayalnız... Yüreğine hasret yüreğim, çaresiz... Gözlerine hasret gözlerim, Üzgün... Sesine hasret günlerim, Bomboş... Sevgine hasret benliğim, Sana hasret... Gül Ulupınar |
anlaycaksın yasadıkca
tanıyacaksın sen benı askımı sevgımı bır selamdan basladı tanısmamız yasadıkca anlayacaksın bır merhabadan donusen askımızı gozlerın dıyıl yuregın gorecek benı yuregıne akacagım kan gıbı yasam kaynagın olucam can gıbı ıste anlayacaksın yasadıkca goreceksın askımı sevgımı |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:47 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.