![]() |
Beni Affeder misin
Kim olduğumu, Nereden geldiğimi, Ne yaptığımı, Unuttum. Konuştukça konuşup; Attım tuttum. Sana yalan söylemek istemezdim, Ama söyledim. Özür dilesem! Beni affeder misin? Ziya Kara |
Beni Anlamak
Beni anlamak için Önce bir adım at, Beni bir kitap kabul et, Çevir çevir oku... Başladığın yerde takılıp kalma Sonunu getir. Göreceksin bak Beni anlamak Ne sanıldığı kadar zor, Ne de umulduğu kadar kolay. Kendini anlayan Beni de anlar... Ziya Kara |
Benim Değilsen
Dünya benim olsa, neye yarar ki; Sen benimle değilsen, dünya bomboş. Yer yüzü, gök yüzü değişmiyor ki; Benim sana olan sevgim değişsin. Bir dilim kuru ekmek, bir bardak su, Bal, baklava bana, katığım olsan. Gözümde değil, ne cennet, ne de cehennem, Yaşam haram bana, benim değilsen. Ziya Kara |
Benim Gibi Kimse Sevemez
Varlığın yetiyor, yetiyor bana Elin elime hiç, hiç değmese de Yüz yüze, göz göze gelmesek bile Tapıyorum sana, içimdesin sen. Sökemem, atamam seni içimden Çok derinlerdesin, ölüm gibisin Sormuyorum bile ecelim misin? Seni de içimde götüreceğim. Gelmem deme sakın, elinde değil Gelmem diyemezsin, sen bende bensin İster istemez kabulleneceksin Seni benim gibi kimse sevemez.! Ziya Kara |
Beraber Olmak
Yakın, daha yakın, çok yakınında Olmak istiyorum daima senin Senin kollarında bir ömür boyu Seninle paylaşmak tüm mutluluğu... Sana ortak olmak zor günlerinde Sevdiğime göre, mesele değil Vazifem olmalı seven olarak Seninle bir ömür boyu beraber olmak. 20.09.1984 Ziya Kara |
Beş Paralık Etmedim
Seni çok sevmiştim; Sen benim sevgimi hak etmedin. Sevdiğim için pişman da değilim; Mutlu da değilim. Umutlu muyum dersen? Ne kendimden, Ne senden, Ne de gelecekten; Umutlu da değilim. Çok aşklar yaşadım, Bini bir para etmez. Ama ben, yine de; Sevgimi beş paralık etmedim. 27.06.2006 Ziya Kara |
Beter Olayım
Gizliden gizliye için için ağlıyorsan, Bana içini dök ki; yarana melhem olayım. Beni kendine hala yakın göremiyorsan Sensiz olacağıma, senden beter olayım. Ziya Kara |
Beterin Beteri Var
Beni sana bıraktım Seni kendimde buldum Göz yaşlarıma sordum Suçlu ben mi oldum? Dağları denizleri Aşarız sanıyordum Şeklen fikren iç içe Yaşarız sanıyordum. Olmadı ben yanıldım Hakkım olduğu halde Sana darılamadım Beterin beteri var. Elma misali gibi Yarım yarım değilken Ölümü göze alabilir Ölüp gidebilirdik. Anılar yaşananlar Geçmiş ölümsüzleşti Göz yaşlarım akmıyor İçimdeki sen öldün. Bütün bu olanların Hesabı kime çıkacak? Faturayı kim ödeyecek? Mahşerde belli olacak! Ziya Kara |
Bildiğimi Biliyorsun
Kalbimi kırdığını bildiğimi biliyorsun Yine de kılın kıpırdamıyor yazıklar olsun Demek ki mutlu değilsin beni istemiyorsun Kabul be güzelim nasıl istiyorsan öyle olsun... Ben bakarım başımın çaresine, sen mutlu ol Senin mutluluğun benim de mutluluğum demek Sensiz de olsam sen her zaman bende olacaksın Gün gelir de aklına düşersem beni anlarsın! Ziya Kara |
Bilebilsem
Bu satırlar sana dair. Senin için, Sana özel. Şimdi; sana içimi döküyorum. Yüreğimde yüreğin, Bedenimde gölgen, Ben senin yüreğini seviyorum. Sen; sevdiğimi bilebilir, Ya da bilemeyebilirsin. Ben, kendim; Bunu sana hala söyleyemedim. Böyle bir durumda; Senden ne bekleyebilirim? Bilemediğini bilebilsem; Seni ölünceye kadar İçimde gizlerim. Bildiğini bilebilsem; Sensizliğime boyun eğmem. Bilip bilmediğini nasıl öğrenebilirim? Yol göster, ışık tut bana, Istırabım sona ersin. 14.10.2006 Ziya Kara |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:36 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.