![]() |
Sen çilekeş Anadolu kadınıın
Mermi taşırken kağnı önünde Düşmanla vuruşurken satırınla Aziziye tabyasında Nenehatun İstiklal savaşında şerife bacı Cephelerde Komutan Karafatma Sen çilekeş Anadolu kadınısın Türkülerimizde adın Sunadır senin Şarkıların dilinde sen Leylamsın Yiğitlerimizin başına sevda salansın Ozanlarımızın sazının telinde yarsın Bacım,anam,kızım,bibim,ezemsin Sen çilekeş Anadolu kadınısın Halil ÇOLAK 12.06.08 ANKARA Halil Çolak |
Dualarda isteğimde yaratandan huzurlu ahret
Allah’tan isteğimde kuş gibi geçmek sırat Gerçek hakikat benim için olan ebedi hayat Hak yolunda giderken mutlu ölmekse murat Dualarda isteğimde yaratandan huzurlu ahret Halil ÇOLAK 11.06.08 ANKARA Halil Çolak |
Düden
Büyülüyor da insanı eşsiz güzelliğin, Mest ediyor insanı o güzel çağlayanın, Bin bir sevda saklıyor senin kıyıların, Her gün bir sevda sende yeşeriyor Düden, Kayalara da çarptıkça mavi köpüklü suların, Başka alemlere götürüyor seyrederken insanı, Görmemiştir ömründe böyle bir manzarayı, Derleri unutturup, mutluluk veriyorsun Düden. Halil ÇOLAK Ankara, 6.6.2006 Halil Çolak |
Adaletle hükmetmek
Hakikat zırhını bedene giyersen eyer Her türlü tehlike sineye vurunca Soner Adaletle hükmetmek her şeye değer Halil ÇOLAK 11.06.2008 ANKARA Halil Çolak |
Giderim
Bende ulu kutsal bir amaç uğruna Düşe kalka da olsa kardeş giderim Gençliğimi heba ettim bu davaya Engelleri aşa aşa ben yine giderim İçteki hainlerden aldık olmaz darbeyi Kime inanana çağız şaşırıyorum kıbleyi Bilemedim bunların Medine’sini Kabe’sini Allah’a güvenerek hak yolunda giderim Geçirdiler ömrümüzü her an çileyle yasla Borcumuzu ödeyemeyiz milletimize asla Bahşettiği yüce aşka sinsi düşmana inatla İmanımla, inançımla yılmadan yine giderim Halil ÇOLAK 09.06.08 Yücetepe/ANKARA Halil Çolak |
Belirlensin
Dalıver derinlere,tarihteki sırlar açıklansın. kim ne yapmış tarihte o pislikler ayıklansın Geçmişe şekil vermek senin haddine değil ak olan kara olan insanlar artık belirlensin Halil ÇOLAK 09.06.2008 Yücetepe/ANKARA Halil Çolak |
Canım olan efendim
Başımızın o tacı Gölümüzün o ilacı Ruhumun padişahı Canım olan efendim Güllerin o efendisi İnsanın gül yüzlüsü Kulların şefaatcısı Canım olan efendim İnsanın merhametlisi Adalettinse temsilcisi Sevgi, Aşkın okyanusu Canım olan efendim İki cihan selverisin Umutsuzların kapısı İnsanlığın kurtarıcısı Canım olan efendim Halil ÇOLAK 08.06.2008 YENİMAHALLE Halil Çolak |
Geçmiyor günlerim sizsiz canım.be yavrum
Üzülüyorum her akşam evde yoksun diye bakıyorum yatağına yavrum bozulmamış bile. özlemin gönlümde yumak yumak yığıldı bile geçmiyor günlerim sizsiz canım.be yavrum Bekliyorum yavrum her gün geleceksin diye hopluyor yüreğim kapıyı aniden çalacaksın diye Varsa güçün kuvvetin sesleniyorum sana geçmiyor günlerim sizsiz canım.be yavrum evlat ayrılığı yüreğimi de,yakar bırakmaz hayalin her tarafta beni yanalız bırakmaz Yaz,güzü,kış baharı gelmesini bırakmaz geçmiyor günlerim sizsiz canım.be yavrum senle ne yazı,yaşayabildim ne de ilkbaharı Yaşamak isterdim dolu dolu olan her zamanı Dinle rüzgârı selam gönderiyorum seher zamanı geçmiyor günlerim sizsiz canım.be yavrum Halil ÇOLAK 05.06.2008 ANKARA Halil Çolak |
Geldik
Savaşırken Ne topuz vardı nede-tüfeğimiz kazma ile balta ile geldik bu günlere… hayatımız ve gecemediğimiz istiklalimiz onurumuz,şerefimizle bu günlere geldik… millet olarak ne kemik yaladık,büküldük, bir millete adaletsizlik ne zülüm yaptık Çınar idik tarihte hep ulu çınar kaldık azmimizle inancımızla bu günlere geldik… Nice felaketler geldi milletçe atlattık ölüm saçtılar, biz insanlara hayat ektik millet olarak entrikalara gülerek baktık, zaman süzgecinden geçip bu günlere geldik Halil ÇOLAK 04.06.2008 Ankara Halil Çolak |
Cevher özdene
hani dostlarında vardı hani candan sevenler, o güzel dostların senden vaz mı geçtiler? seni övüp yere göye bir türlü sığdıramayanlar düşünce takatten servetten senden vaz mı geçtiler Her nereye gitsen basın yayın senin peşinde olanlar saltanatın yerinde iken yüzüne baktıkça gülenler gece gündüz senin aşkından sevginden duramazdılar düşünce takatten servetten senden vaz mı geçtiler Sağlık ve sıhhattir istenen karşındakinden beklen Aptallık haram maldan fayda vefasızdan vefa beklemen sevgi,aşktır Gönüllerin fethi için yapılması gereken düşünce takatten servetten senden vaz mı geçtiler Halil ÇOLAK 04.06.2008 Ankara Halil Çolak |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:06 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.