![]() |
Bana yeter
Hayran isen aya güneşe göğe Yıllar senin olsun ay bana yeter Girmek ister isen deryada suya Talibim azına çay bana yeter Kurutup doğrarım taş ile ezmem Nedeni yok ise boşuna yazmam Razıyım hakkıma darılmam kızmam Beygir senin olsun tay bana yeter Aynı soydandır bak dut ile pekmez Bedasıl ın derdin kimseler çekmez Kadıya hekime gitmek gerekmez Gurur senin olsun huy bana yeter Hiç yüzünden düştük bela gada ya Uğruna kimler kurbanlar adaya Hasan yalvar dua için hüda ya Ayrılık söz olsun cay bana yeter Hasan Demirci |
Baş kumandan
Baş kumandan lık için yetki istedin, Savaşmak sanat azim ve iman dedin. Sakarya da dünyaya destanlar yazdın, Dua tepede askere emir verdin. Ankara Çankırı arası kağnımız, Münevver anayla hız bulduk hepimiz. Şehit Hüseyin çavuş sancaktarımız, Çal dağın koyu mor sırtlarında varız. Bir başkaydı duruşun fotoğraflarda, Koşuşun bir adımı kaldı maksada. Sakarya yasından yorgunca aksa da, Ölüm bekliyor bak son düşmanı da. Hasan Demirci |
Baş Öğretmen
BAŞ ÖĞRETMEN Atatürk tür baş öğretmen Hoş geldiniz güle, güle Yaşlı genci tüm öğretmen Hoş geldiniz güle, güle Eğitimin mimarları Unutulmaz simaları Mesleğinin ustaları Hoş geldiniz güle,güle Kalem tutar ak elleri Sevgi dolu gönülleri Milli eğtim neferleri Hoş geldiniz güle, güle Budur günün kutlu olsun Yağan yağmur akan selsin Daim neşe yüzün gülsün Hoş geldiniz güle, güle Şükran sunar millet sana Yön verirsin sen insana Hem babasın hem de ana Hoş geldiniz güle, güle Der Hasanım nice yıllar Tebeşirli tozlu eller Hür konuşan tatlı diller Hoş geldiniz güle, güle Hasan Demirci |
Başa
Girme öfke ile işe, Oturma büyükten başa. Muhtaç isen ekmek aşa, Bul insan olmayı öğren. Dikeni gülle bir tutma, Çürüğü sağlama katma, Sakın kötü yola gitme, Kal insan olmayı öğren. Sal Hasanı doğru ize, Değer verme cahil yoza, Derdin anlat telde saza, Çal insan olmayı öğren Hasan Demirci |
Başka
Her meyvenin barı bir tadı ayrı Elma başka ayva başka nar başka Her yüze gülenden sadık yar olmaz Asil başka astar başka ar başka Her mevsimde ayrı ay rı neden var Ayaz başka soğuk başka kar başka Her cevherde ayrı ay rı maden var Gevher başka zümrüt başka lal başka Kalem gibi yay çekilmiş kaşlara Zülüf başka gerdan başka bel başka Neden böyle derin uyku düşlere Boyun başka dudak başka dil başka Ne güzel yaratmış yaradan seni Deniz başka umman başka göl başka Hasan arar güzel sevdanda yeni Seven başka sevgi başka el başka Hasan Demirci |
Başka 3
Çiçekler içinde gül başka, Lalesi nergizi bir olsa. Sevginin yolunda hal başka, Sevene sevilen dal olsa. Güzellik eserin ar kalsın, Mertliğin metahın bir gelsin. Namerdin belini kır bilsin, Dostluğun içinde el başka. Doğruya izini sal gitsin, Yanlışı hatırla kal bitsin. Çıkmayan yolları kul netsin, Mantıgın içinde yol başka. Hasan Demirci |
Bayrağım
Özgürlükler sembolü, Ay yıldızın al rengin, Kalplerde sevgi dolu, Olmaz sensiz bayrağım. Millete bir güçsün sen, Kanımızdan alsın sen, Bağımsızsın özgür sen, Olmaz sensiz bayrağım Hasan Demirci |
Bayrağım 2
Özgürlükler sembolü, Ay yıldızın al rengin, Kalplerde sevgi dolu, Olmaz sensiz bayrağım. Millete bir güçsün sen, Kanımızdan alsın sen, Bağımsızsın özgür sen, Olmaz sensiz bayrağım. Hasan Demirci |
Bayrak
Gökte ayın yıldızın, Beyaz alın yakışmış, Bu millet oğul kızın, Senin için savaşmış, Yurduma sembol olan, Göklerimde dalgalan, Hür yaşasın hür olan, Vatan bayrak diyerek. Hasan Demirci |
Bayrak 2
Vatan güzel bayrak güzel Şeref güzel şanın güzel Hayat güzel yaşam güzel Yıldız ayın hilal güzel Elde tutar Hasan sever seni Özgür vatan akmaz kanı Ayın yeni yıldız yeni Bayrak tutan eller güzel. Hasan Demirci |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:10 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.