![]() |
Aylar Yıllar Geçse de
aylar yıllar geçse de hep sen kalacaksın bende yıldızlarım sen ay'ım sen güneşim de sen olacaksın mahşerde şelalelerin akışını güneşin batışını seyredeceğiz birlikte emsalsiz aşkım ebedileşecek o şahane güzelliğinle günler neden bu kadar kısa diye soracağım kendi kendime anlatacağım sana her şeyimi tüm samimiyetimle bilsin herkes duysun tüm dünya isterim bu tertemiz aşkımı riyakar değilim inan eğer öyleysem tanrı hemencecik alsın canımı laleler güller taşırım kucak dolusu sana ıssız köşelere çekilir seni düşünür seni yaşarım sevgili cana Hüseyin Erdoğan |
Bahar Açtım Bahçende
düşlerinde bile çıkıp geleyim sana ömrün boyunca hiç karabasan yaşama hiçbir şey korkutamasın seni mis gibi güzel kokular sarsın geceni ne olursun sabah uyanınca aç pencereni bahar açtım bahçende çiçek kokularımla doldur içini sevgisiz dünya çöl gibidir inan sevgi yağmurlarında ıslanmayı bekleriz her an hem de sırılsıklam hele bahar gelip de rengarenk açtığı zaman mest oluruz kokusundan ben gönlünde açan yemyeşil bir baharım inan ki canım cananım beni bir gün bile koklamasan birdenbire sararır yapraklarım bil ki hemencecik solarım 15.04.2005 Hüseyin Erdoğan |
Bahar Gözlerini Sisler Sarmasın
baharsız geçmesin şu kısa ömrün hüzünler düşmesin solmasın gönlün söyle bana yoksa gonca gül müsün? ne olur umut ver de gözlerim gülsün *******im sensiz değil inan ki rüyalarım sensin perimsin sanki istemem sen yoksan güneş doğmasın bahar gözlerini sisler sarmasın aşkın beni yaksa da çöller olmasın her sabah sevgiler çiçekler açsın mevsimler boyunca güller koklansın bahar gözlerini sisler sarmasın Hüseyin Erdoğan |
Bahar Gözlüm
havalar sisli puslu olsa da benden uzaklarda yaşasan da yalnızca seni görür gönül gözüm seni henüz tanımamış olsam da sevgi doludur sana söylediğim her sözüm canım söyler misin bana? olabilir misin benim gönül sözlüm? ne olur bir gün ansızın çıkıp gel de bahar gözlüm benim de yüzüm gülsün dinsin yüreğimdeki sızım değişsin alın yazım bil ki sensiz yapayalnızım yokluğunda takatsızım 23.11.2004 Hüseyin Erdoğan |
Bahar Mevsimimsin
bulutlar sarmış canım gök yüzünü hasret kaldım hiç göremedim gül yüzünü yayılıyor dünyaya güzelliğinin ünü sakın hiç düşünme benden önceki dünü sen bir güneşsin dünyama doğan pırıl pırıl bir yıldızsın geceme ışıldayan bir baharsın yüreğimde rengarek çiçekler açan bir ateşsin yüreğimi yakan bir kraliçesin gönlüme mutluluk saçan sen benim hasretimsin inan ki sen benim hiç solmayacak bahar mevsimimsin 27.07.2005 Hüseyin Erdoğan |
Bahar Rüzgarı
bir gün sararmış yapraklar düşerse önüne sakın hazan mevsimi geldi zannetme bu sensizliğimin son baharıdır bu ağaçların bile yokluğuna isyanıdır bilmem ki! bu sene çiçek açacak mı bademler? acaba! yeniden yeşerecek mi kırlar bahçeler? bil ki sen dönmezsen eğer mevsimler üçe inecek inan ki bu şehirde bundan böyle bahar rüzgarı bir daha esmeyecek Hüseyin Erdoğan |
Bahar Yeniden Açsın Yüreğimde
bahçelerdeki nadide bir çiçeksin sen her gün bir başka türünü açarsın yeniden ne olur her sabah benim için de kırmızı bir gonca gül açıversen havalar soğudu birdenbire üşüyor ellerim ısınmak için senden sevgi sözleri isterim sıfatların en güzellerini senin için söylerim senden de sımsıcacık bir ilgi beklerim hasretin bir kurşun gibi duruyor içimde zehirliyor beni günden güne ne olur bana güzel sözler söyle de bahar yeniden açsın yüreğimde 18.11.2004 Hüseyin Erdoğan |
Baharımı Hazana Çevirme
aşkın sönmeyen bir ateştir içimde sevgin bitmeyen bir ümittir gönlümde beni böyle yakıp gidip de sakın senden vazgeçeceğimi zannetme huzurunu mutluluğunu kaybetme yüreğimde rengarenk çiçekler açmışken her şeyimizi paylaşalım derken baktığım her yerde sen varken gözlerim senden başkasını görmezken beni sensizliğe mahkum edip de ne olur baharımı hazana çevirme 02.03.2005 Hüseyin Erdoğan |
Bakışlarımda Sen Varsın Ey Yar
çok etkiler beni düşlerim sakın bana kötü davranma beni zıplatır havalara inan ki bir tek tebessümün yürekten gülüşün ben rüyalarımda olsa da bunu senden beklerim kendi kendime hep düşünürüm güzellikleri hak ediyorum derim ne bileyim işte ben bazen böyle dalar giderim kendimi de eleştiririm zaman zaman da kendime aferin de veririm çünkü ben sevmesini iyi bilirim ben sevgiyle dopdolu duygu yüklü bir adamım senin sevdanla tamamım bil ki sana hayranım senin sevgini kazandım diye de kendimi ayakta alkışlarım gözlerim bir bahar bakışlarımda sen varsın ey yar yüreğim bir nehir gece gündüz demeden akar akar senin hasretin de buralarda beni yakar sen de bir okyanussun gök yüzündeki bir bulutsun anladım ki sen sevgi yağmurusun beni ömrüm boyunca sırılsıklam ıslat ne olursun 23.11.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Bakışların Yaz Güneşi Gibi
dünyamı aydınlatan ışığımsın sen ah! bir gün bana çıkıp geliversen ya da şairim haydi sen gel deyiversen gitme pırıl pırıl kal bende ebediyen bil ki bütün şiirlerim sensin sana sevgimin kökleri çok derin *******i bir tek düşümü bile sensiz görmek istemem asla dilerim ömrümce başını göğsüme yasla ne olursun bir gün dahi olsa da sakın beni bana bırakma sen tek merhemsin kalbimdeki yarama senin gelişinle ******* bile gün oldu buralarda her şey değişti benim dünyamda hüzünler çekip gitti uzaklara bakmadan arkasına meltem yeli esiyor hiç durmadan bir sağa bir sola artık mevsim hep bahardır benim yanımda kışı yaşıyorum senin sevgi yağmurlarında inan ki sırılsıklam oluyorum her defasında bakışların yaz güneşi gibi ısıtıyor içimi ömrüm boyunca hazana döndürme yüreğimi havalar günden güne daha da soğuyor şimdi ölünceye değin sıcacık tut hiç üşütme sevgimi seninle sevdamızı bin ömür yaşasak da beni bir gün bile olsa da hiç boynu bükük bırakmayacaksın değil mi? 24.11.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:54 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.