![]() |
Uykum var şimdi!
Sanki kendileri ölmüş gibi Ağlıyordu ikisi köşeye çekilip Son paramla iki bira daha içtim Öyle ağlamak istiyorum ki Ama sadece uykum var şimdi.. 27.11.1991 Şerif Köyan |
Uzaklığa Bakış
İşe bak! Ayrıldık.. Bana Birlikte olduğumuzdan daha fazla yakınlaştın. Benim çok yüce aşkım. “Dünya Eğleniyor” programı Oysaben yürüyüşe çıkmışım Yorgun,paramparça,acı dolu ve de şaşkın. Nelere Nelere dominant gelmez ki Mikroskobik göz ucuyla deniz mavisi bir bakışın. |
Üçleşme
Üçleşme Yürüyordu Kızdı Yol kenarındaki ikiliye bir tokat vurdu O’nu düşünüyordu Seyretti……. …………… …………….. Döndü arkasına baktı Arada tost olduktan sonra Tabela durdu. 29.04.1991 |
Vasiyet Veya Baba Oğul Öpüşmesi
Hissetmedi Sırtüstü yatarken, Karnına çekip Çarpraz bağlanan, Ayakları üzerinde Sallamazken O'nu, İşte bunun içindir ki Yaşarken hiç öldürmedi İçindeki çocuğu Ve işte Onun içindir ki Sonunda Sonsuza kadar Üstüne yatmak istedi..... 01.03.2005 |
Virlem
Virlem Boynu hep virgülmü duracak, Ünlemleşsin daha iyi. 18.10.1991 |
Ya Bana!
Camlar kırılıyor Pencereler dolu Kaçış sesleri Hızlıca bir taksi Karşıdan karşıya geçen Pantolonsuz biri Üç el ateş edildi Ya bana! İyi de martılar’a ne oluyor ki! 16.08.1991 |
Ya!
Ya! Anlatamıyordu, Herkes ve hiçkimseydi. 30.04.1991 |
Yağmu(r) amma
Okyanusta köpükler Evlenirler rüzgarla Yatan varken sokakta Üşümez köpücükler Tuzludur zerrecikler Rüzgar yorulmaz taşır Anlamadıkça ölür Lal olan kedicikler Aşkı kavrayan: körler Su tuzağı zorunlu Habersiz size küser Susamış farecikler Gebedir su buharı Asılıdır pozları Bulutu aşmak olur, Kuşların tek kozları. Yıkamaktan yakınır İdamlık damlacıklar Hamakta yaşarken hep Ruhsuzdur insancıklar Havadan ağır damla Yürekten damlamakta Gözden akınca olur Sel gibi bir muamma |
Yaş otuzbeş yolun yarısı Deniz ve mehtap Bir de Ayşe ve Fatma Yaş yirmiüç körpecik yolun sonu Ekmek ve Şarap Bir de bolca şap Yan çözümü aşikar Özel çözümü namümkün Matrisli-integralli bin hesap |
Yaşamın Kenarı
Deniz kenarında oturmak Rahatlatır insanları Bazıları için ölüm Bazıları için erişilmezliktir Kendi kenarlarına oturanlar Bazen içlerine Bazen de dışlarına çıkarlar Orta nokta hep siz olursunuz Sırtlarsınız gözetleme kulesini Hepiniz için Yaşam erişilmezlik olur çünki… |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:02 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.