![]() |
Bu İşi Uzatmayalım
Ağlamaktan gözlerime kan çöktü Sana gitme kal diye çok yalvardım Ne dedimse sana dinletemedim Anladım eline güneşi versem Seni yine memnun edemem Sen ayrılmayı kafana koymuşsun bir kere Ben de sana dil döküyorum boş yere Yüzüme bile bakmıyorsun Gözün tok… Gönlünde bundan sonra bana yer yok Ama gerçekler hiç öyle değil Bu dünya etme bulma dünyası Ettiğinin karşına çıkacak aynısı Bu işi uzatmayalım Daha fazla hikâye anlatmayalım Bir gün pişman olur bana dönmek istersen Sana bütün kapıların kapanacağını bil Evet, sen gider gitmez bütün kapıları kapatacağım Sensiz de mutlu olabileceğimi sana göstereceğim Senden daha güzelini seçeceğim Ona sevgilim diyeceğim |
Bu Kadar Zulüm Olmaz
Verdiğin umutlarda beni boğup öldürdün Seni çok sevdiğimi bile bile terk ettin Bana kan kustururken, söyle kimi güldürdün Seni çok sevdiğimi bile bile terk ettin Sonsuza dek kapanmaz gönlümdeki bu yara Bembeyaz hayallerim gece gibi kapkara Gezdiğimiz yerlerden geçerim dura dura Seni çok sevdiğimi bile bile terk ettin Bana yaptıklarına halâ inanamam yâr Yaşamaktan bezdirdin sen ettin dünyamı dar En büyük zalim dahi zulmedemez bu kadar Seni çok sevdiğimi bile bile terk ettin Şimdi ben ne haldeyim, gel de bir bak sırdaşım Ayrılık ateşiyle yanıyor içim dışım Sen silmedikçe dinmez gözümden akan yaşım Seni çok sevdiğimi bile bile terk ettin |
Bulamazsın
Sen, bütün zamanları arasan bulamazsın Benim sevdiğim kadar seni seven mi olur Güneşin ışığını mumlardan alamazsın Benim sevdiğim kadar seni seven mi olur Böylesi var diyorsan, durma, hemen ona git Doğruları çiğneyip en büyük yalana git Sevenini bırakıp zehirli yılana git Benim sevdiğim kadar seni seven mi olur Aman derim güzelim, sakın kimseye kanma Ben senden çok yanarım, ateşe düşüp yanma Şan şöhret, para pulla mutlu olunur sanma Benim sevdiğim kadar seni seven mi olur Ben, senin aşkın için her şeyi feda ettim Senden önceki bana, seninle veda ettim Gözlerimden yaş döküp Mevla’ya dua ettim Benim sevdiğim kadar seni seven mi olur. |
Can Feda Sana
Yalvarıp yakardım fayda etmedi Beni ateşlerde bırakıp gittin Seni durdurmaya gücüm yetmedi Beni ateşlerde bırakıp gittin Yalan mı söyledin seninim derken Dünyamı başıma yıktın giderken Geri dön sevgilim zamanın varken Beni ateşlerde bırakıp gittin Bilemezsin nasıl yandı ciğerim Aşktan söz edilse başım eğerim Can feda yanında olsa değerim Beni ateşlerde bırakıp gittin Perişan hâlimi bilsen ne olur Gülmeyen yüzüme gülsen ne olur Sevenine koşup gelsen ne olur Beni ateşlerde bırakıp gittin |
Canım Yanıyor
Seni düşünmeden geçmez bir anım Hasretin yakıyor, yanıyor canım Sanki vücudumdan çekilmiş kanım Titriyor ellerim, tutmuyor sensiz. Söyle! Kıymetini bilmedim mi ben? Hep senin yanında gülmedim mi ben? Çağırdın, koşarak gelmedim mi ben? Yaşamaya gücüm yetmiyor sensiz. Gönlümde kalmadı bir damla neşe Hasretinle geldi dertler peş peşe Gündüzleri muhtaç oldum güneşe Bülbül güle dargın, ötmüyor sensiz. Tez zamanda geri dönersin sandım Acılar içinde her gün kıvrandım Sensiz bu hayattan bıktım, usandım Yaralı şu kalbim atmıyor sensiz. |
Canın Sağolsun Desem
Öyle büyük bir hata senin bana yaptığın Vazo değil kırdığın, canın sağolsun desem Sen de biliyorsun ki yanlış yoldur saptığın Vazo değil kırdığın, canın sağolsun desem Seviyorum diyordun beni bırakıp gittin Benim emellerimi mum misali erittin Aşkınla çarpan kalbi binlerce parça ettin Vazo değil kırdığın, canın sağolsun desem Suçum vardıysa benden hesabını sorsaydın Kıyamet mi kopardı sen sözünde dursaydın Böyle acı çekmezdim bir kurşunla vursaydın Vazo değil kırdığın, canın sağolsun desem Gözlerimden dökülür hasretin damla damla Çok geç olacak beni anlasan da zamanla Senden uzakta fazla yaşamam ben bu gamla Vazo değil kırdığın, canın sağolsun desem |
Cezanı Vereceğim
Senin için yaptıklarımı Gözümün önüne getiriyorum da Şaşırıp kalıyorum… Aynı çılgınları Aşk adına bugün Yapabilir miyim diye Kendime sorduğum da Cevap alamıyorum… Aynı heyecanları Yakıp yıktığın gönlümde Artık duyamıyorum. Seni görmek şöyle dursun Ben senin sokağına bile Bayram yerine gelir gibi Uçarak geliyordum. Sokağının taşını, toprağını Her şeyini seviyordum. Hasretinle hapse çevirdiğin Bu şehri de seviyordum. Hem de çok seviyordum. Ben seni nasıl sevmişim Öl desen ölecekmişim. Ben seni sevmekle Ateşi sevmişim Anladım ki değmezmiş Ne de olsa insan Çiğ süt emmiş Beni bilerek kalbimden vurdun Sonra pardon deyip gittin Sen benim için Gittiğin gün bittin. Gönlümde öyle derin Yaralar açtın ki Geri dönsen bile Bu yaralar sarılmaz. Artık hiçbir şey Eskisi gibi olmaz. Ne özlediğin zamanlar Bak dediğin Resimlerine bakacağım Ne de sokağına ayak basacağım Sana tahmin edemeyeceğin Bir ceza vereceğim Seni unutacağım… |
Cezayı Hak Ettim
Yanlış yere park ettim Hatamı çok geç fark ettim Neden ağlıyorum ki Ben cezayı hak ettim Yandım aşkınla yandım Yalanlarına kandım, Seni kendim gibi sandım Keşkeler fayda etmiyor Başa dönülmüyor Yüzüm gülmüyor Gözlerim söz dinlemiyor Güneş gibi aşkım neyine lâzım Sana mum ışıkları yeter Sayende perişanım Yandı bir kere canım Yanlış yere park ettim Hatamı çok geç fark ettim Neden ağlıyorum ki Ben cezayı hak ettim. |
Çıkar Maskeni
Sözlerinle gönlümü öyle derinden sarstın Yüzündeki maskeden seni tanıyamadım Ölürüm, öldürmekse böyle yapmaktan kastın Yüzündeki maskeden seni tanıyamadım Sen bana her şeyinle önce yakın göründün Sonra hangi sebeple birden düşmana döndün Güneşimdin gözümde, gün ortasında söndün Yüzündeki maskeden seni tanıyamadım Öldürsen de kendinden beni soğutamazsın Bu ayrılığı asla bana anlatamazsın Dağlardan büyük aşkım, kaldırıp atamazsın Yüzündeki maskeden seni tanıyamadım Bilmem neden bakarsın el alemin sözüne Hiçbir maske yakışmaz senin melek yüzüne Bakmaya hasret kaldım zümrüt rengi gözüne Yüzündeki maskeden seni tanıyamadım |
Çıkmaz Sokak
Sevindirmek istersen içindeki ifriti, Titremesin ellerin, ne durursun hadi yak! Geri koyayım deme, çıkardığın kibriti, Gözlerinin önünde kül olan resmime bak! Sıra ismime gelsin, bir kalemde çizersin, Bir kaç parça hatıra, yere atar ezersin, Daha ne düşünürsün, rahat rahat gezersin? Mümkünse bensizliği taç yapıp başına tak! Hırsını alamazsan, işte dolu bir silah, Ağzımdan çıkmayacak, demeyeceğim “Eyvah! ” Bana değil güzelim, sana yazılır günah, Kararını ver artık, oyalanmayı bırak! Ölsem de gönlündeki izleri silemezsin, Ne zaman hayaline düşerim, bilemezsin, Düşlerinde görürsün; ağlarsın, gülemezsin, İkimize de çıkmaz, girdiğimiz bu sokak! |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:45 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.