![]() |
Gurbet
Şu üç günlük dünyada Üçüncü gün mesai bitimi Yutkunma güçlüğün senden sonra Sular seller ses yitimi Bir kurşun askerim şimdi Ve karşımda piyanente prusya Halbuki ben isterim Gözlerimin uyarında saçların olsun Kulagımın kıyısında sesin Genç ölümler gibi gitme ne olur? Denize dogru bir adım daha atma Yeter zaten kapı komşum olsan GURBET teyimdir |
Gülüm
Yaşamla ölüm arasindaki İnce çizgi gibi Dürüstlükle namussuzluk arasındaki Tercih gibi Sevmekle nefret arasındaki Kararsızlık gibi Arkadaşlikla düşmanlik arasindaki Karar gibi Gerçekle hayal arasındaki Düş gibi Kararla kararsızlık arasındaki Karmaşiklik gibi Açlıkla ekmek arasındaki Tokluk gibi Benle sensizlik arasındaki Gülüm, yoksun gibi! ! ! ! ! |
Güven
İki ordu karşılaştılar Beyin Yürek ordusu Bütün organların ordularını Kapladı savaş korkusu Belki savaşın galibi olmayacaktı ama Hasar vereceği kaçınılmaz sondu. Bir defasında sordular bana; En vahşi hayvan nedir diye Tek kelime:insan demiştim, Neden insan dediler. Binlerce kez parçalandım demiştim. Peki neden binlerce kez demişlerdi Bende binlerce kez güvendim demiştim. |
Hassa(Tiyek)
Ben dogmadım ama Doganlar anlatırlar Her biri yüz yıllık Devası çınarlar Her biri yüz yıllık Yani bir asırlık Dokunuyorum onlara Her gece düşlerimde Yalvarıyorlar bana Dokun diye Bizi ekenler nerde Her biri bir beden de Asılları ise Kimi cenette kimi cehennemde. |
Hayalime Dokun
O kadar Çok özledim ki seni Belki görsem şimdi Tanıyamam Hayalinle o kadar çok avundum ki Gerçeğini görsem Ayıramam Seni çok özledim Ellerini Saçlarını Dudağını Bunlarını tanıyamam belki Dokunsam bile Kör olsam bile tanırım Kokundan seni Aşk sevgi bu olsa gerek Ellerin saçın dudağın kokun Uzaklardan olsa da Hayalime dokun |
Hele Hele
Yanımda olsan,bir kere konuşmasan Her şeyi bilsen,hiç bir şey sormasan Çok şey sorsam,hiç yanıtlamasan Sana sarılsam,ama bana uzak dursan İçimize bahar gelse,ama çiçek açmasa Yüzümüze neşe gelse,içimiz kan aglasa Güneş çıksa,ama saçlarımıza kar yagsa Elele otursak,ama baksak ta uzaga Hasta olsak, tedavimizi red etsek Birbirimizi görmesek,hiç özlemesek Sever gibi görünsek,sadece kendimizi sevsek Beraber olsak ama,hiç birleşemesek Yagmur yagsa,hiç ıslanmasak Kurşun yesek,hiç yaralanmasak Agzımızı sonuna kadar açsak,bagıramasak Ölsek de aglamasak gülüm! ! ! ! ! ! ! |
Henüz
Adını koyamadım henüz Düşlerimde Gecemde gündüzümde Bir tek adını yazamadım Bağıra b a ğ ı r a Adını koyamadım henüz Bu bir aptallık Düpedüz Adını koyamadım henüz Düşlerimde Suyumda Ayranımda Adını koyamadım henüz Yemeğimde içkimde Dost sohbetlerinde Adını koyamadım henüz Bağışla sevdiğim Adını koyamadım henüz |
Her Şey Biter
Çocuksun maman biter Acıkırsın memen biter Karne alırsın dersler biter Ödevlerini yaparsın okul biter Teskere alırsın askerlik biter İşe girersin Yaşama sevincin biter Sevdiklerin ölür Hoşgörün biter Aglarsın Sonra yüzün güler Toprak atılır üstüne Yaşam biter Yani kısacası her Başlayan bir gün biter Gülüyorum bak şimdi halime Sen başladın Gitme Bitme Bitme Bitme Biter.................. |
Hesaplaşma
Hiç huzurum kalmadı bu günlerde Yanıtlar da beni tatmin etmiyor Acılarda artık bana zevk vermiyor Böyle olurum ben bu mevsimlerde Haber bekliyorum sanki belki senin haberini Bir haber olsun da yeter ki Zamana karşı yarıştırıyorum sevdiklerimi Almalıyım artık belki kendi ölüm haberimi Sonra hiç bitmeyecek olan hesaplaşmalar Yaşanmamış yarım yamalak dünyalar Pişmanlıklar için çok geç artık bilmelisin Ya dünyada yada benimle yaşarken ölmelisin |
Hoş Geldin Bebeğim
Hoş geldin bebeğim Ağrılı uzun süren bir sancının ardından Hoş geldin bebeğim Sana yazacaklarımı bir nasihat olarak algılama Hayat eğer yaşanmaya değer olsa idi Ne şimdi bu ağlama Farkına vardın demek ki o yüzden bu ağlama Geç geldin bebeğim Geç geldin bu zamana Ne çağına geldiğini bende bilmiyorum Kimine göre uzay bana göre Geç geldin bu zamana Teknolojin olacak elbet Kimsenin bilmediklerini öğrenerek başlayacaksın hayata Elbet sekreterin olacak haber veren elektronik zamana Seninde sevgilin olacak gerçek değil sanal hayatta Senin de düşlerin olacak bir *** çalarda Uzay çağındasın ya anında herkes olacak yakınında Seni doğuranlar bizler öleceğiz Ama bir tuş kadar olacağız yanında Bizlere bakıp güleceksin ilkel diyeceksin ekranda Seveceksin Terk edeceksin hissedeceksin Bileceksin Ama bizim bildiklerimizi değil Teknoloji denen o zalim canavarlarla Ne zaman sevineceksin Biliyorum Son tuşa bastığında klavyene Milyon dolar kazandığın zaman Ne zaman üzüleceksin Biliyorum son tuşa basamadan Elektrikler kesilince Ne zaman kızacaksın biliyorum kendine En son teknolojiye yetişemedim diye Hal bu ki biz seni dünyaya getirmeden önce Elektrikler kesilince sevinirdik Hal bu ki biz kavga edince üzülürdük Biz seni dünyaya getirmek için bir elektrik kesilince Karar verdik Biz dünyayı siz yeni nesillerden Daha çok sevdik Zaman geçer bilesin diye yazıyorum Senden sonraki nesilde seni eleştirecek biliyorum Doğanın kanunu bu saygı duyuyorum Ama bebeğim Bir nazımı bir Erol Taşı bir ayrılığın gözyaşını Bir bayrak sevgisini bir Fener bahçeyi Bir Demirel i bir s a i d nur si yi Bir ö c ü k timi Bir Rıdvan Dilmeni Lef ter i Yazıp sildiğimiz lise defteri Sadri Alışık ı Hatta tahta kaşığı Can yücel i Kızıp ta değiştiremediğin kaderi A g o p un meyhanesini Musa E r o ğ l u n u n telli turnasını Laik bir ülkede türban yasasını Yalanlarına inandığımız k a f dağının arkasını V e l hasıl her on yılda bir değişen Türkiye anayasasını Bilmeni isterdim Hoş geldin bebeğim Geç geldin |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:33 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.