![]() |
O Kızıl Saçların
Rüzgârda dalgalanır bazen içimde yankılanır Sana benden daha yakındır o kızıl saçların Gözlerin bana baktığında sevgin dolar içime Beni benden alıp götürür o kızıl saçların Her zaman saçların mehtapta buluşur Gece gündüz demez bekler seni geleceksin diye Gittiğin gün bir hasret başlar mehtapta O kızıl saçlarını bekler geleceksin diye Metin MunganO Kızıl Saçların Rüzgârda dalgalanır bazen içimde yankılanır Sana benden daha yakındır o kızıl saçların Gözlerin bana baktığında sevgin dolar içime Beni benden alıp götürür o kızıl saçların Her zaman saçların mehtapta buluşur Gece gündüz demez bekler seni geleceksin diye Gittiğin gün bir hasret başlar mehtapta O kızıl saçlarını bekler geleceksin diye Metin MunganO Kızıl Saçların Rüzgârda dalgalanır bazen içimde yankılanır Sana benden daha yakındır o kızıl saçların Gözlerin bana baktığında sevgin dolar içime Beni benden alıp götürür o kızıl saçların Her zaman saçların mehtapta buluşur Gece gündüz demez bekler seni geleceksin diye Gittiğin gün bir hasret başlar mehtapta O kızıl saçlarını bekler geleceksin diye Metin Mungan |
Ölümsüz Aşk
Gözlerinde buldum sevgi Gördüğüm bu sonsuz ilgi Sana olan bu sevgi Hiç bir zaman bitmeyecek Sadece sen varsın düşlerde Hiç bitmeyecek sevgi var içimde Sana olan bu aşk bu kalpte Hiç bir zaman solmayacak Umut dolu yüreğimiz Sevgi ile dolan bir tek ellerimiz Sana baktıkça ağlayan gözlerim Hiç bir zaman seni unutmayacak Ne o yoksa ayrılık saati mi? Gözlerinin içi yaş mı dolu Gitsem de bu diyarlardan Sana olan bu sevgim Hiç bir zaman tükenmeyecek Alışırım yokluğuna Dayanamam üzülmene Sanma ki bedenim sen olmadan Hiç bir an nefes alamayacak Gözlerin benim bir parçam Eğer yaş dolarsa yaşayamam Bir tek sevgi var ikimizi anlatan Yanımda kal gitme hiç bir zaman Sen sonbaharımın ılık rüzgârı Ben düşen yaprağın bir dalı Rüzgârına sar beni üşüyorum Seni ilk gördüğüm yerde bekliyorum |
Ölümsüz Aşkını Gömdüm Kalbime
Elimden sımsıkı tutup Hasretlerin kucağından çıkaran sendin Düşlerime gizlice girip Karanlıkla geçen *******imin siyahından kurtaran sendin Sevgiyle ümit verip Yaşamadığım bir duygu yaşatan yine sendin Zamansız bir yolculuğun koynunda uyurken ben Sen bir gittin. Zamansız yolculuğun ortasında uyandım Kalbimi kırıp yaktın sen beni Zamanlar öyle kısa oldu ki Bedeni mi yıpratıp ağlattın beni Gezdiğim kaldırım taşlarına kanlandı gözlerim Yağmurlarda ıslanan gözyaşlarım Aktı yine bana sormadan Akıp gitti yine bir damla daha Ben yapayalnızım şimdi Nasıl olduysa ansızın kalbimi aldın Mesken ettin yalnızlığa kaderi mi? Sürükledim bütün dertlerimi Gittiler terk ettiler bedenimi Solan anılarımı attım içime Sensizlikle uyandım karanlığın sesinde Açtım gözlerimi damla damla süzüldün içimden Ve bir gün karanlığın sesinde Ölümsüz aşkını gömdüm kalbime |
Özlem
Bir yol var çok uzakta Gözlerim ona dalıyor Hafif bir yağmur sesi mehtapta Sanki içimde yankılanıyor Özlüyorum senin kokunu Yüreğim hayallerle doluyor Biriktirdim bütün özlemini Sana gelmek için artık gün sayıyor Mart ayı gelmiş takvimime Günler bir su gibi geçiyor Üşüyorum sensiz *******i Gözlerim hep yarını seni düşünüyor Acaba mutlu mu oralarda bensiz Hiç, ben meraktan soruyorum Biriktirdim bir avuç düşen yaprak Yüreğimde küçük bir alev seni ısıtıyorum Metin Mungan |
Pişmanlığımın Gözyaşları
Bir doğru yol varken ben eğrisinden gittim Kararsız kaldım ama geri dönemedim Yalnızlığım değilmiş yüreğimde kıvılcımlaşan Ben bunu bir türlü anlayamadım Bir ateş var ta uzakta yanıyor buram buram Hayalini görür gibi oldum alevlerin arasından İki gözüm arasından damlalar süzülürken Ben seni o an bir türlü düşünemedim Metin Mungan |
Sana En Muhtaç Günümde
Hatıralar acı veriyor, matemli günler kaldı geride En unutulmayacak dediğim anılar yaşandı yüreğimde Sen yoksun çünkü yüreğimin en derin yerinde Gittin… Sana en muhtaç günümde Bundan sonra ağlamak mı? Kilit vuruyorum yüreğime Tekrardan sevmek mi? Bunlar umut dolu kelime Öyle bir leke sürdün ki sen benim tenime Ve de gittin… Sana en muhtaç günümde |
Sen Aklıma Gelince
İçimde ki renksiz ateş Alevlerini saçmaya başlıyor Henüz kapanmayan yarama Gözyaşlarım savruluyor Biliyor musun? Ne yiyiyor ne içiyorum Sen düşünmüyorsun deyip Kendi içini rahat tutuyorsun Bense *******i içimi yiyiyorum Bir kat battaniyemle Seni içimde ısıtıyorum *******i uykusuzluk giriyor gözlerime Sen aklıma gelince Gözyaşları mı tutamıyorum Arayıp sormuyorsun Onlar beni unuttu diyorsun Kendine olan güvenin sarsılmış Gerçeklerden neden kaçıyorsun Doğru olan her şeyden uzaklaşıyorsun Seni düşünüyorum İçimde bir sıcaklık geziyor Gözlerimden sanki damla damla akıyor Sen aklıma gelince İçimde ki derin yaram yine kanıyor Girme rüyalarıma benden habersiz Geçtiğim viran yollardan geçme Sakın kendini mahkûm etme Bir gün olurda, Benim naçiz bedenime sakın dokunma Ölürsem eğer mezarıma gelme Ellerini arıyorum yok yanımda Sen yine aklımdasın her zaman ki gibi Düşlerde kaybolmuş hayallerim. Sen aklıma yazılan bir sebebimsin Nedeni yok seni düşünmenin Her zaman ki gibi suskun senin düşüncelerin Yıllar nereye gidiyor öyle Sen neredesin onu bile bilmiyorum |
Sen Beni Kaybettin
Özledim ben senin sesini Günlerdir ağlıyorum gözü yaşlı Adım atacak halim kalmadı Tutamıyorum ben içimde ki kelimeleri Dayanırım belki bilemiyorum Ne zaman biter bu acı Çok yalnızım yürüyorum Bir yol var ama nerede yolun sonu Sen beni yalnız bıraktın Söyle şimdi nerede hangi yoldasın Gelecek cesaret mi bıraktın sen Aynaya bir bak gördüğün kişi acaba sen misin? İçinden bir parça kopardılar Bu benim sana verdiğim son canımdı Kopardılar onu sen fark edemedin Farkında olmadan sen beni kaybettin Metin Mungan |
Sen Bensiz Ben Sensiz
Kalırsak eğer ikimiz sevgisiz Düşünmeyeceğim sensizliği asla Yolumu bilmediğim bir yer Sensiz kalacağım bu dünyada Bana bıraktığın bir can Soldurmayacağım kalbimde asla Yetersiz kalıyor düşünceler Kelimeler yetersiz Aşk gönlümüzden uzak kalmış Sen bensiz ben sensiz Ümit sahilinde bir telaş bir hüzün Benden habersiz hayallere dalmış gözlerin Yalnızlıkta dolaşmış üşüyorsun Ellerin soğuk ellerin buz gibi Aşk bir oyun oynamış bizden habersiz Sen bensiz ben sensiz Bugün yarını çalmak üzere ömrümüzden Neden diye sorma çünkü Uçup gitti seneler gözümüzün önünden İmkânsız olan bir hikâyenin Aslında iki başrolüyüz biz Geriye onca yaşananları getirebilsem Ah! Keşke bir kalemde silebilsem Vakit yok bir saniye bile düşünmeye Geçiyor ey gönlüm soluyor bir gün daha Sen bensiz ben sensiz Hatırlarım ne vakit seni düşünsem Çare mi? Teselli mi? Bana uzak terimler Uçup gitti seneler gözümüzün önünden Sen bensiz ben sensiz Metin Mungan |
Sen Bitanemsin
Sana gelirken yürüdüğüm bir yol olsa Elinden tutup bakan gözlerim yaş dolsa Ansızın gelip kapımı çalsa da Unutamadığım bir şarkı mırıldansa Dinlerken söylediğimiz o şarkılar şimdi seni soruyor Sana bakan gözlerim şimdi seni arıyor Birlikte gezdiğimiz yollar sana ağlıyor Seni bekliyor ilk buluştuğumuz yerde Bir elimde bir demet gül diğerinde Sana yazdığım şiir son mektup Sen benim baharımın çiçeği Karanlık dünyamın güneşisin Gelecekteki yıldızımın Sadece son eseri sadece son aşkımsın Anlatamıyorum seni yeterince Konuşamıyorum gücüm yettiğince Söyleye bilsem de bende rahatlasam Söyleyemiyorum... Seni nasıl dile getirsem Nasıl Anlatsam da, Seni sadece sana anlatabilsem Üzgünüm sen anlatılamaz Sen dilde gezemez Sen sadece yüreğimde İçimde bir sevdanın ışığı Bir güneşin yıldızı Bir Ay'ın bir parçasısın Sen bitanemsin Beni Affet seni çok Seven Aşkın Seni Kelimelere dökemiyor Metin Mungan |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:17 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.