![]() |
Derbederim
derbederim karşı kaldırımlarda yürüyorum buz kesmiş bedenim ruhum şimdi ayrılığın son baharındayım gözümde yaş derbederim bir hataydı seni sevmem şimdi el oldum sana mesut olsun beni bu hale koyan bir elimde sigaram bir elimde kalemim sil baştan yazıyorum kadersiz kaderimi yüreğimin sızısı dinmiyor derbederim şimdi mesutmusun ey vefasız yar öyle bir dert verdin tanrım çekmeye gücüm yetmiyor tanrım mademki çıkardın karşıma yari neden ayrı koydun bizi kader yanlızlık alır götürür beni uçsuz bucaksız diyarlara Emrah Seyfeli |
Davam kalsın mahşer gününe
davam kalsın mahşer gününe sonunda geldi çaldı ayrılık kapımızı günahım suçum neydi sevmekten başka artık nefret bürümüş gözlere kalplere davam kalsın mahşer gününe kabahat sende değil seni sevende yasak bahçede açmazmış güller bencilliğin bak beni ne hale koydu davam kalsın mahşer gününe yas tutma solan gülün ardından seviyorum diyip çekip gittin şimdi arar olmuşun aynalarda davam kalsın mahşer gününe gölgemide alır çeker giderim gönlümde soldu sevde çiçeği şuç sende değil seni sevende sevmesini bilmeyen sevgi sözcüğünü söyleyerek kirletmesin gerçek sevgileri............ Emrah Seyfeli |
Derbederim Derbeder
Seni her animda ölesiye sevmekten seni her dakika delisiye özlemekten senin o güzel yüzünü gözlemekten en kötüsü ise heran hayalini seni o bembeyaz gelinliginle görmekten Derbederim Derbeder... Sensizlikten dinmek bilmeyen gözyasi dökmekten senin yoklugunda sanyie saniye ölmekten heran o bakisinin gurbetini cekmekten en beteri ise sensiz her dakika kaderime isyan etmekten Derbederim Derbeder... Senden cok ama cok uzaklarda yasamaktan sensiz su gurbet ellerde nefes almaktan senden ayri o gülüsünden ayri kalmaktan en acisi ise senden uzakta ask atesiyle yanmaktan Derbederim Derbeder... Sensiz hic gecmek bilmeyen zamandan sensiz dinmek bilmeyen dertlerden acilardan bu bedenin sensiz cansiz yasamasinan en önemlisi ise yüregimdeki alev alev yanan askindan Derbederim Derbeder... Emrah Seyfeli |
Derli pınar
Bir garip sesin var çözemedim sırrını, Sanki bir destanla coşuyorsun. Anlasam belki çekemem kahrını, Öyle dertli dertli nereye koşuyorsun. Zamanı anlatıyor akan suların, Sanki dönüşü yok bu zamanın, Elden düşmeyen bir kitap gibi, Belki de ölümsüzlüktür amacın. Çağladıkça beni düşündürüyorsun, Bende bir garibim biliyorsun, Öyle dertli ağlama ey pınar, Her an derdime dert katıyorsun. Yağmurdan farkın yok şu sineme, Herşey ecel olurken bu gönlüme, Yağmur üzerime düşer sen gönlüme, Bırak akma artık dertli pınar. Emrah Seyfeli |
Dertleme
Dert çekmeden Mutlu olunmaz imiş Emrah Olan Bunu böyle söylemiş Felek sabredeni Derviş eylemiş sabır ölüm olur Gider sonunda Emrah Seyfeli |
Dertler beni yakaladı...
Anne nedir? Benim bu halim, Nedir? Bu gidişim, Bak! Anne, bu yaşta ne hale düştüm, Genç yaşımda saçlarımı ağartılar, Dertsiz başıma dertler çoğalttılar, Ben ne kadar istesem de bırakmayı, Dertler beni yakaladı. Dertler ruhumu sardı bırakmadı. Dertsiz bir günüm kalmadı. Yaşayacağım günüm benim için bir, Ölüm! ... İşte budur oğlu'nun hali. Anne! Yaşadığı her günü Ölüm! Emrah Seyfeli |
Dertlerime el salladım
Bu defa giden ben olmayacağım. Rıhtımda bekleyen gemideki Bilet almadım bilinmez yarınlara Bulutlar dolusu ağlamayacağım. Barıştım artık kendimle; Bir de vefalı dertlerimle. Ne zaman terk etsem onları Bırakmadılar peşimi,geldiler benimle. Bütün şehirler birbirinin aynısıydı. Islak kaldırımlar,soğuk rüzgarlar. Yalnız sokaklar ve dertlerim. Birlikte yaşadık yıllarca. Ne zaman bu son desem Söz versem kendime. Bir yenisi eklenirdi dertlerime. Birazdan kalkacak sonsuza doğru Rıhtımda bekleyen gemi Bu defa giden ben olmayacağım. Sevgiyle uğurlayacağım dertlerimi. Yeni dostlar edineceğim arkasından İçlerinde adı dert olmayan Umut olan, neşe olan, barış olan. İşte deniz dalgalanmaya başladı. Beyaz köpükler kaldı geride gemiden Dertlerim el salladı Gittikçe kaybolan güverteden. Yeni bir sayfa açtım kalan ömrüme Geçmişimi de o gemiyle yolculadım. Yolluk olarak, göz yaşlarımı hazırladım Vedalaştım dertlerimle,son kez ağladım. Sonra dönüp geriye yeni dostlar kucakladım. Dertlerim kadar vefalı Adı umut olan,neşe olan,barış olan. Bu defa giden ben olmadım. Koparıp beyaz mendilimi maziden, Dertlerime el salladım. Emrah Seyfeli |
Diledim
Bir aşk diledim kalbimden Parmak hesabı yapıp içimden Dileğime düğüm attım en derinden Oysa anlatamadım hiç Bu hicazkâr ruhumu Sıyıramadım ebedi kederlerimden Bir seni diledim Rabbimden Günahlarımın hesabını yapıp geçmişimden Hasretime kahır bastım en keskininden Oysa dindiremedim hiç Şu ağlayan gözlerimi Kurutamadım sebepsiz gidişinden Seni benden çıkardım Geriye ne mi kaldı? Ben göremiyorum ki Ya sen? Emrah Seyfeli |
Detliyim Dostlar
efkar doluyor her gece ciğerlerime nefessiz kalıyorum dertlerin içinde sönüyorum senin yarım kalan sevginle Dertliyim dostlarım dertli ağlıyorum tan yeri ağarana kadar yüreğimi dertlerin karanlığı sarar sigaram buram buram acıları yakar Dertliyim dostlarım dertli nasır tutmuş çakmağı çakan ellerimi içimdeki aşk değil tasaların seli özledim hayata sensiz gülümsemeyi Dertliyim dostlarım dertli bana bıraktığın sadece üç beş satır sevdamız bu döngüye ve hayata kısır üzgün şarkılar bana seni hatırlatır Dertliyim dostlarım dertli Emrah Seyfeli |
Doğum Günü
Sen sevgisin yüzlerden okunan Çakmak çakmak. Sen umutsun gözlerden yeseren Yaprak yaprak. Sen düsüncesin Düsününce zamani durduran. Her zaman akillarda olan. Sen siirsin. Misralari kendiliginden siralanan, Her harfi seni anlatan. Ellerde hüner, Sözlerde ahenk, Sarkilarda melodi, Denizlerde köpük köpük dalgasin sen. Dünyadaki bütün güzelliklersin. Biliyorum, 'O' sensin. Tüm hayatin sevgiyle dolsun Dogum günün kutlu olsun Emrah Seyfeli |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:02 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.