![]() |
Evet sözüne bekledi gün be gün
Yüreğimi tik tak sesler boğmuştu Meleğim çekiştiren hasretin bitti Evet sözü yetti de arttı Güzelim beklenen korku Duyulan özlem aşkın tutku Anladım,ikimizinmiş hissetiklerimiz Ölesiye sevdim,karşılık beklemeden Zaman seni çaldı benden korkuttu Evet sözüne değdi be güzelim Her şeyi unuttum |
Adı muzır
Dolaşır vızır vızır Müstehcen ve açık Bir Namık Kemal Bir Hoca Nasreddin Temel-i içine kattık Karmakarışık Ne kadar varsa Bektaşiyle devam Hep aynı yakıştırma Uydurma ve saçma Hakaret değildir,erdemlik Bize yakışmalı, Değerlere saygılı olmalı Fıkra |
Doğumuyla sevindiğim
Maviş maviş gözlerin Minicik parmağımı tutan ellerin Tebessümün,emeklemelerin Kızım seni hep sevdim Şımarık alıngan hislerin Kavga ettiğin kardeşin Kahkahalar gülüşlerin Çocuksu hallerdesin Kızım seni hep sevdim Zamanla elbette büyüyeceksin Okullar bitirecek öğreneceksin Kem gözler seni hiç görmesin Sen canım, güllerin en güzelisin Kızım seni hep sevdim Babalar sever,hislerini saklar Olmuştur kızdığım,bağırmalar Gün gelir sende babanı anlar Yapma telafisi olmayan hatalar Kızım seni hep sevdim |
Raylara bağladım,sımsıkı
Aşkımı trenler çarpsın Çığlıklarını vagon sesler saklasın Tren garlarında sabahlarım Acınmasın ayrılıklarıa aşığın Gün batsın içime,gitmez aşkın Hani bağlamıştım, Ölümüne kadardı Kaçtın aşk yalandı Kahrımdan ağladım,kaderime Gurbete verdik hatıralarımızı Garlarda sakladıklarımız Hep tren seslerinde gurbetler vardı İnenler var binenler var hep aynı Düştük düşeli bu rayları saydım Ne uykusuz sabahları karşıladım Bağladığımızdan umut ipinden kurtulan olmadı |
Bir bahçede,bir balkonda
Mavi buluz üstünde, Hızması var başında Beşibirlik var boynunda Yaklaştıran tebessüm,onda Tatlı bakış,cilve naz,onda Gözüm kaldı Bir daha,görecekmiyim |
Bakma *******ime
Karanlığında kaybolmuşum İçime hüzün düştü yine Bir varlığın bir yokluğun Hani seviyordun Bir sırçada sen sür Fırınlansın yüreğimde Ederi kaç pare *******im güzeldi Seccade üzerinde Işık tutsun dolunay geceye Terketmesin bir bahaneye Baykuş zikrinde seni söyler Gönül sensiz neden çilede Aşk gece,gece tehetcühte |
Geceyi öpüşlerimizde gizemler
Tüm renklerin dilinde gece Görünmezi görür,renkler çözülünce Yarasaları sırtımızda taşırız Açlık hislerimizide alır Korkular,rüyalarımızı sel alır Duyulmaz hep karanlığa ağlayışlarımız Unutulmuşlar dünde kalır Geceyle aşkımızda biter Gecesi olmayan yer benim ülkem |
Dalından yaprak düştü
Hüzünlü ******* nöbetteyim Kaç aşık huzurunda boyun büktü Yollarının divanesiyim efendim Örümcek ağını ördü güvercin gözcü Bilmem o an nasıl mutlu bir gündü İstesen Rabbim sizi alır götürürdü Ebu Bekiri de çok sevdim efendim Medine aşkın başkenti kokulu güller demeti Ravzana yüzler sürmeli ebedi kalmalı bedeni Onlar sana hicret edeni nasıl geri çevirir Rüyalarıma giriver hasretin dinsin efendim |
Yıllardan sonra
Dönüyorsun Resimlerim,resmin Mektupları biliyorsun Hasreti nasıl yendik Bilmiyorum Nemli havalardan Dört mevsime Gelin geliyorsun Ne kadarda özlemişim Söylemiştin İnanmamıştım geleceğini Kışın açan kardelen gibi Yıllar sonra geliyorsun Sorular,dedikodular Düşündüren yalnızlığım Karalanan sayfalar ******* karabasan Bitti bitti artık Hoş geldin Dört gözle beklediğimi Biliyorsun Üç beş sayılı gün Yaban Eğri büğrü yollardan Kovana,arı oğula Bal peteğe geliyorsun Mutluyum dünyalar benim kadar Seni seviyorum 30/09/1989 |
Zamanı soymak,kadın gibi
Perdeleri kapatarak çıplak Ağlatarak keman gibi,sızlatarak Aklımızdan çıkmayan,bakire çılgınlık Hayaliyle süslenen duvar,korkular Zaman,resmedemediğimiz Peşin satılmış tablolar |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:23 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.