![]() |
Gel
Beklerken Seni Rüyamda Gelmelisin Bana Koşarak Yalınayak Ahmet Salih Bak |
Gel ne olur
Gelmiyorsun bana Özlemlerdeyim Biliyorsun. Nasır acısı. Yokluğun. Canımı acıtıyor. Rüyalarıma gel Razıyım Ahmet Salih Bak |
Geleceksin
Tırnaklarımla kazıdım sesnsizligi. Kalbimin ücralarından İzin kaldı Canım acıdı Sızdı sensizlik göhsümden Aldırmadın giderken. Gelecektin biliyorum Bİliyordum bildigini Bekledigimi seni Acılara aldırmadan Ahmet Salih Bak |
Gelmelisin
İste gidiyorsun Doğduğum kente Yine Ganita'da oturacaksın Denize bakıp Çayını yudumlarken Düsüncelere dalacaksın Biliyorum Bırak artık düşünmeyi Gel de bana Geleyim Koşayım sana Sarılayım sıkıca Kokunu Çekeyim ciğerlerime Yıkılsın tüm şehir Biz görmeden Mutluluktan ağlasın Deniz El ele çıkalım şehirden Kİm ne derse desin Kimin umurunda Biz mutlu olalım Gel de Gel de Ne olur Gel de Sana geleyim Pedaliza'm Ahmet Salih Bak |
Gençligim
Kaçamak bakışlarındı Kaçırdıgın, Tutamadıgım ellerin Dokunamadıgım saçlarındı. Yürüyüşlerimizdi ******* boyu. Suskun. Sevdiğimdi kırmaktan korktuğum Gençliğim Ahmet Salih Bak |
Geveze Kelimeler
Binlerce hece düştü dilime Rüzgarda savrulmadan önce Kelime olma adına Yok oldular Ahmet Salih Bak |
Gibi
Öpmek Dudagından utangaç. Sevmek ölümsüzcesine İstemek yaşamsızlık gibi Beklemek,ana gibi unutmak balık gibi Ahmet Salih Bak |
Giderken
Bugulu bakışlardaydın Giderken ardına bakmadan Soguk ellerine dokunmaktı gidişin, Mahsunlaşan dokunuşlarda. Gitmeseydin gitmeseydin Girdaplarında kayboldugum Gözlerinde bırakarak beni Gecede Ahmet Salih Bak |
Gidis
Gitmek istedim Bu sehirden Kaçmak olanlardan. Belkide, Kendimden kaçmak istedim. Gün boyu uzuyordu yollar Kaçamıyordum Benimleydin. Çırpınıyordum Seni üzmek istemiyordum Artik Seni çok yaralamıştım Seni sende bırakıp Gitmek istedim. Heryerde sen vardın Gittigim. Tutunuyordun bana sıkıca Tam kenarındaydım Ucurumun. Gözlerin tutuyordu beni Düşemiyordum Çok cabaladım Olmuyordu. Anladımki Gitmek degildi Çözüm olan Seni götürdügüm sürece. Bende idin İcimde yani Beni benden almamıştın henüz Ve ben Seni sana bırakmamakta Kararlıydım. Ahmet Salih Bak |
Gidişin
Ölüme aşık olmak Gelişsiz gidişlere gitmek Beklentisiz zamanlarda Küçük istavritin Gökyüzüyle buluşma anı gibi Mutlu ve üzgün Sonsuzluktaki sen gibi Gidişin Ahmet Salih Bak |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:51 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.