![]() |
Ben Vurgun Yemişim
Bu gönül ağlıyor sorma sen adını Bazan bir çiçeye kendime evde Ne desem susmuyor ağlıyor bana Ben vurgun yemişim bilmiyor kimse Gülen bu insanlar neye gülüyor Aç dolaşan çoktur toku arıyor Bölmüşler yarıya kimkimi yiyor Sorsan herkes allaha yakındır İnsafı olanlar girmez dar yola Açkurtlar bekliyor parçlar hemen Gözünde gözdüyü bakmazki öne Alıp kaçan o insanlar çetedir Adım Navruz çok ben gördüm bunları Keser kurban dolapları doldurur Sağında komşusu aç belki yatar O günü giyerler fors atar yolda Sormaz seğa sola aç olan varmı Umurunda deyil kulanır dini Günah işlediyinden farkında deyıl Sevindir fakiri okut çocuğu Navruz Kaplan |
Bende Bu Şans Ölmüş
Gelde de şansıma bak nasıl ölmüş Aldın ya hepsini kalmadı ki bende Yeniden gelirsen vermem ki fırsat Bana zalim oldun öldüm dirildim Günlerim geçmiyor sanki tutsağım Elimi kolumu bağladın ya zalim Sığındım birine köleyim sanki Yaşamak istiyorum bıraksın beni Yakam yırtık dikemedim yılarca Suçlular kol gezdi beni tutular Asılsam yalanı söylemem asla Bakıyor uzaktan tuzak kuranlar İsiyanım kimedir o kadar çoktur Yakayı vermişim etirafta kaleş Yalan diyen çoktur olmazlar şahit Yalancılar yatıyor dürüsler işkencede Rahat bırak benim yakam yırtıktı Ne kaldı ki istemiyorum geriye Adını yazmışım okusun herkes Navruz adım benim yalan yasaktır Gülene kar kalır ağlayana yok ki Ceza verilirse ağlayan gelsin Nankör kedi gibi bakar uzaktan İnsafı kurumuş doğurlar nerde Kendime söz verdim yalan diyemem Gördüyüm insanlar yalan söylüyor Kaça kaça ben yoruldum yolarda Sığınacak yer yoktu avşaya gitim MECBURUM Navruz Kaplan |
Bende Sarı Kırmızı
Nasır tutmuş dilimin ucu benim sızlıyor Seviyorsa diyecek köşelerdeolmaz ki Sevmenin ağır oluyor renk renkçiçekler Bende sarı kırmızı açık olsun karşımda Nefes gibi herkese doğruyu söylemeli Kesme sen nefesini yerine ben ölürüm Bunun adını koyalım ya sevgi aşkı da var Senin için ölürüm ya sev yada öldürürsün Seni sevdim sen yoksun bağlamışsın dilimi Kim demiş bu yaşıyor ölmüş buadam gitmiş Allahıma çok şükür sevdim birini burda ben Senin için ölürüm ya sev yada öldürürsün Navruz ölmüş tür zaten önünde kimse durmaz Allah yanımda benim bana hata yapmasın Seni sana bıraktım git işin rast gelsin Senin için ölürüm ya sev yada öldürsün |
Bende Suçluyum
Suçlu ilan etim kendimi burda Kabahatım büyük suçluyum ben Kimim var kime gidem burada Hatam büyük ediyorum itiraf O birisi var ya isiyan etirdi Bavulumu aldım evden ayırldım Kırıldım ben artık gidiyorum artık Gidiyorum dedim kalın selamat Bir anlık sinirin kurbanı oldum Etirafa reklam olmadan gidim Kalsayıdım belkide ne işler çıkar İyiki geldim burda sevgi öyrendim Gelmem iyi oldu ayrıldım ordan Kopmadan ayırılım zarar vermeden Sevginizi gizlice götürüyorum yanımda İçimde tütüyor sevginiz benimle gülcek Alıştım birazcık eskiden zordu Aklıma geldıkce yüreyim sızlar Durdurdum yıları eskiden kalan Sizi ben bulmuşum yeter diyorum Navruz Kaplan |
Bendeyilim Ki
Bendeyilim istiyorum yaşamak Özledim bana yazık deyilmi Yeniden sizinle geçen günleri Eski günlerimi aradım burda Başıma gelenler filimdir sanki Her biri bir roman okuyun artık Düşmüştüm araya duran vurana Eski günlerimi aradım burda Çok vurdular beni acı duymadım Çocuklarım için acı duymazdım Kendim için çalışmadım burada Eski günlerimi burda aradım Navruzu vurmakla kim ne kazanır Navruz ölse tam dört navruz var Sevgi olsun etrafta çoğalsın Eski günlerimi burda aradım Navruz Kaplan |
Beni Kader Vurdu
Ne bu kader beni burda bırakmaz Her gün ağlatıyor bana alışmış Araya beni almış gitmez ki artık Ne bu talih beni bulmuş bırakmaz Ağlayan her kesi görür uzaktan Yaratan af eder suçun yok ise İçinde dertleri saklama göster Ne bu talih beni bulmuş bırakmaz Kötü kader beni bulur gitmez ki Gel desem gelmiyor bana özeldir Sevgi vermez gizli tutar sırları Ne bu talih beni bulmuşbırakmaz Ölü gibi yaşıyorum gelde gör Ben mutlu deyilim öldürün barı Gidersen arayı açarsan dönme Beni siz unutun ben unutamam ki Navruz Kaplan |
Beni Ağlatın
Nefes gibi sana öylesine aşıktım Aniden sen beni vurdun kalbimden Ne etim çıkmadı benim aklımdan Geldikçe aklıma ağlıyorum ben Belkide o anda kanmışsın bilmem Ortada harcandım boşu boşuna Senden beklemezdim acı bu sözü Geldikce aklıma ağlıyorum ben Gözüm yolda kaldı bir kaç yıl geçti Sandım gelceksin tek kaldım evde Sabırım tükendi yanlızlık çok zor Geldikçe aklıma ağlıyorum ben Sana yazıyorum adım Navruz dur Çok bekledim seni yalan olmadı Üçbeş yılda hiç bir habar almadım Sen kendini beni burda ağlatın Navruz Kaplan |
Beni Bitirdi
Yaşlandım hasiret beni bitirdi Yanlızlık insana çelme takıyor Yıkılırsan kalkmak zoruma giti Şans bana gülmedi arkadan vurdu Ağladıkça kimse yanıma gelmez Gülmeye sıra vermez insanlar Ağırımı sızı mı kimse bilmez ki Ne şans bana güldüne de talihim Bölük bölük hertarafım insanlar Gülüşleri beni burda ağlatı Lafını bilmeyen insanlar çoktur Teklik beni satı sıram gelecek Ağlamam her zaman gizli tutarım Hoşuna gider diye sır vermem Bu insanlar beli olmaz gülerler Sıra vermem ağlamaya gülcem Navruz Kaplan |
Beni Sarhoş Ediyor
Sevdalandım sevdiğim seni ilk gördüğümde Sana sevdalı olmak beni sarhoş ediyor Yüreğim sevdan ile her zaman kördüğümde Sana sevdalı olmak beni sarhoş ediyor O kadar çok güzelsin yoktur eşin benzerin Sevdalıyım sevdalı yürekte sevdam derin Neden uzak durursun neden bakışın serin Sana sevdalı olmak beni sarhoş ediyor Güzelliğin değerin daha güzellik ekle Her zaman ben seninim bana diyorsan bekle Sevdiğim bu sevdamız girmesin başka şekle Sana sevdalı olmak beni sarhoş ediyor Sevdiğim naz endamın yaratandan özeldir Sevdanın en iyisi sevilende güzeldir Aşıklar diyarında sevdalar hep sözeldir Sana sevdalı olmak beni sarhoş ediyor |
Beni Seviyordu
Beni seviyordu bende onu gizlice Demedim ki ben seni seviyorum Düğüm olmuş içerimde demedim O işte sensin ne yalan deyim ki Şimdi yaşıyorum yanı yarı ölüyüm Çektiyim o günleri istiorum ben Eskiden seven o sen deyilsin Ben senin hayelin gizli içimde Defalarca dedim seviyorum seni Senden gelmedi ki bir işik bana Nahlet olsun bu şansıma tutsaktır Bir gün gelecektir anlarsın beni Hiç sevmedim birsini yok zaten Yerine koyacak yok bu dünüyada Artık bırakmışım avundum senle Adım navruz sevemem ki birini Navruz Kaplan |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:46 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.