![]() |
Bütün çirkinliğimle sana geliyorum
05.Ocak.2006 Bütün çirkinliğimle sana geliyorum, Al güzelleştir beni Nasırlaşmış ellerimi tut, Pamuk ellerinle insan eline benzesinler Yüzüme buselerini kondur, Güzelleşeyim yanındaki bu çirkinde kim demesinler Al yüreğine bastır yüreğimi, Erisin içindeki kötülükler Son olarak hep benim ol ki, Kaybolsun dünyamdaki tüm çirkinlikler Sinan Aydındağ |
Can gitti işte
29.Eylül.2006 Can gitti işte Hayat bitti işte Oysa ne hayaller düşlemiştik bu işte Görüyorsun sonuç bu işte İstanbul’un yalan yanlış onarılan surları gibiyiz Hep bir yanımız eğreti, eğreti işte Sinan Aydındağ |
Canlarım,kanlarım elveda
Dostuk,kardeştik hep beraberdik 15/10/2003 Bir an olsun ayrı düşsek birbirimizi özlerdik Kaderlerimiz aynıymış hep sevdik de sevilmedik Hayat bir şaka gibi hep gülsün isterdik Kahredici bir gündü o ayrılık vakti geldi dedik Son kez sarılıp birbirimize elveda dedik elveda dostlarım,canlarım,kanlarım elveda. Sinan Aydındağ |
Çabuk yaşlandın sen çabuk
08 kasım 2004 Çabuk yaşlandın sen çabuk Bu hayat seni erken çökertti Daha saçların beyazlamadan, Cigerlerin iflas etti Biliyorum ki bu bunalımlar seni mahvetti Oysaki yaşın yirmi dörttü senin Güzel hayallerin umutlu gülüşlerin vardı senin Kimseyi kırmazdı acı-tatlı sözlerin Ama neylersinki Bu hayat erken çökertti erken çökertti seni. Sinan Aydındağ |
Çentik çizelim
Bu günüde yedik ömürden ve askerlikten 19/02/2004 Bu günüde devirdik koca çınar gibi saat:03:30 Yarına allah kerim Yarınada bir çentik çizelim. Sinan Aydındağ |
Çok büyük sıkıntılar çektim
30.Ocak.2006 Çok büyük sıkıntılar çektim çok büyük acılar Ama hiçbirisi senin kadar acıtmadı Şimdi sen bunlara alınacaksın Darılacak, kırılacaksın Ama bil ki yüreğimde çok sevildiğin için Çok acıtacaksın Eğer gözüm senden başkasını görüyorsa Bu ciğer böyle sızlamaz Bu gözler asla böyle yaşarmaz Ve bu yürek böyle kanamaz kanamaz Sinan Aydındağ |
Çok üşüyorum
Olmadığın yerlerde hava kışa dönüyor 07/11/2003 Sanki dünyayı senin ateşin ısıtıyor Yokluğunda burakarda güneşte doğmuyor Gün geçtikçe hava gibi insanlarda soğuyor Seni kaybedince anladım be güzelim Güneşin yörüngesinden çıkmış gibi dünyam Anla beni üşüyor,çok üşüyorum. Sinan Aydındağ |
Daglar yarılacak
15 temmuz 2004 Dağlar yarılacak denizler göğe yükselecek Amam sana olan aşkım hiç bitmeyecek Al bu yürek senin sök götür bedenimden Son damla kanıma kadar sana bulanayım Nasılsa sende doğdum nasıl olursa olsun, Sende öleceğim biricik sevdiceğim. Sinan Aydındağ |
Dayanamıyorum be gülüm
Yine aşkın depreşti be gülüm 18/04/2004 Sensiz hayat anlamsız gülmüyor yüzüm Sen dünyaya açılan pencerem iki gözüm Sen hayat kaynağım can özüm Ruhumun derinliklerinden gelir bu sözüm Seni çok özledim dayanamıyorum be gülüm. Güll Sinan Aydındağ |
Dayanılmaz birşey hasretin
Ve o kadar uzaksın ki ulaşamıyor sıcaklığın 07/04/2004 Üşüyorum antalya sıcağında bile Neredesin,ne olur çık,çık gel Olmuyor hiçbirşey sensiz Yaşanmıyor yaşanmıyor be güzelim sevgisiz Söylesene *******i kim üstümü örtecek Kim yemek pişirip hadi gel canım diyecek Ne olur neredeysen çık gel, Dayanılmaz birşey hasretin. Sinan Aydındağ |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:19 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.