![]() |
Gizem Var
bu nasıl aşk ey yar hasretinde bile gizem var nedir bu yaşattığın,bu nasıl kış,bu nasıl bahar mevsiminde bile gizem var hep yoktun,hiç olmadı varlığın oysa ben sana vurgundum,ben senin aşığın çekerim,ecel olsa ızdırabın çilende bile gizem var yeter artık koşturma peşinden sıkıldım bunca zaman izin sürmekten sanki önünde aynanım,yanında gölgen yolunda bile gizem var ne olur üzme beni,yapma böyle durma öyle karşımda,birşey söyle çağırayım seni en güzel isminle adında bile gizem var 23:00 19.09.2004(Ankara) Seyfettin Çabuk |
Gönlüm Bende mi ki
Halimi görenler diyor ki derdin ne gönül yarası mı? GÖNLÜM BENDE Mİ Kİ YARASI BEN DE OLSUN 17:37 05.01.2006 Seyfettin Çabuk |
Gönlüm Unutamadı
yitirdim herşeyimi,aşkımdan başka neyim kaldı sevmedi yar beni,sabahsız bir düşe daldı acımadı çek dedi,amansız dertlere saldı ben hiç hatırlanmasamda,gönlüm unutamadı başkasını böyle sevsem dayanamaz yanardı büyütürdü aşkım onu,kendini sultan sanırdı bilmedi kıymetimi,bir kez olsun aramadı ben hiç hatırlanmasamda,gönlüm unutamadı senin kadar hiç kimseye hayal kurulmadı hiç kimse için bu kadar şiir yazılmadı,ağlanmadı sesin hep kulağımda,adınsa dilimde kaldı ben hiç hatırlanmasada,gönlüm unutamadı bekledim aylarca,gözüm hep yollara baktı kar etmedi dualar,aminler boşa çıktı ağrımaz artık kalbim,beklemeye,bekletilmeye alıştı ben hiç hatırlanmasamda,gönlüm unutamadı 21:18 26.01.2005(Ankara) Seyfettin Çabuk |
Gönlümden Başka
Adını duvarlara,dağlara,taşlara,yollara sudan gayrı heryere yazacaktım ama gel görki gönlümden başka hiçbir yere sığdıramadım 12:46 17.05.2005 Seyfettin Çabuk |
Gözün Aydın
Bir umudun peşine koyup, yordun beni gözün aydın hasretin silahını alnıma dayayıp vurdun beni gözün aydın bir yaprak misali rüzgara salıp savurdun beni gözün aydın karşılıksız bir aşkın ateşine atıp kavurdun beni gözün aydın ben neler yaşadım,bunlar neki bir kaç damla gözyaşından kim ölmüşki bu nasıl bir hayal,bu nasıl bir düşki yokluğun beşiğinde sallayıp uyuttun beni,gözün aydın sen hiç düşünme beni,getirme aklına boşver kırılsın gururum,al ayaklar altına ben tek sana diz çöktüm,hazırım idama beyaz bir kefene sarıp, gömdün beni gözün aydın 02:30 20.05.2005(Ankara) Seyfettin Çabuk |
Gün Gelecek
denizde atı,karada gemiyi yürütmüş bir milletin evlatlarıyız tarih bizi,biz tarihi yazmış adamlarız bakmayın böyle sessiz durduğumuza gün gelecek kınından çekilecek kılıçlarımız. 2000 Seyfettin Çabuk |
Güneşin Kızı
güneşin kızı; ******* gözlerinden yana dertli yüreğinse kıskandırıyor gündüzü peki mevsimler ne yapsın sen yaşatırken bana yazı,baharı,kışı güzü 13:09:31 26.02.2007(Ankara) Seyfettin Çabuk |
Has Aşk
zamanı geceye gömdüm sözümü tek heceye bilmek muammayken ne gerek var bilmeceye çevirdim başımı binbir başlı sevmeceye bulsun beni has aşk közün beni yakar geçer gözün beni akar geçer aynan beni bakar geçer görsün beni has aşk ne söyledinse sustum dinledim lazım olur dedin hançerini biledim sapladın bağrıma naçar inledim duysun beni has aşk o da neyin nesiymiş öyle deme değil artık garibim tek hece gitmiş namus kalkınca yüzden peçe saklasın beni has aşk 19:43 15.08.2007 |
Hatırlamaz Oldum
kalmadı artık bende senden bir eser adını bile hatırlamaz oldum rüyalarımdaki sendin,sanaydı en güzel düşler yüzünü bile hatırlamaz oldum ne çabuk geçti geçmez sandığım günler dilimde duaydın şimdi eksilmez tövbeler çıkmazdı aklımdan o masum tebessümler gülüşünü bile hatırlamaz oldum madem unuttum,nedendir bu şiirler? madem yoksun,kime bu sitemler ilk aşkımsın unutamam,yalandı o sözler unutmayı bile hatırlamaz oldum 00:46 31.12.2004(Ankara) Seyfettin Çabuk |
Hayalin
gülün rengi arından ateşin ahı harından hayalin o kadar gerçek ki yokunu ayırt edemedim varından 07:01:00 13.10.2006(Ankara) Seyfettin Çabuk |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:34 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.