![]()  | 

Çemen 
	Sen hiç pastırma çaldın mı? Yumurtalının başından hiç kalkmazdınki Şöööle yüz metre; Şölene Fırından sıcak ekmek Ayran fıçılarını devirir Susurlukta,susamış Fil Vardın mı Adana'ya Tere,yere,kıçtan düşmüş şalvara Buzların arasında Bir Zebra kaabusu,Diyarbekirli'nin Boyumdan büyük yetiştiremenin abidesi,muttluluk fotoğrafı an'ın Salyalarını karpuzun Kendi çocuğunda görmek istersin babalık Kandil akşamı,benim yerime Ver elini,öpeyim Kar taneleri şahittir,öptüğüm elin,nasırına Baba 13 09 07 Zeytinli/Edremit Ramazan Mehmet Tanal  | 

Çetin Ceviz 
	Elli defamı süpüreceğiz İkinci kaptan haşmetli savunuyor Nafile Coninin dediği deedik.. Vermem bu yükü size Çimento boşalt bir gün arayla mısır yükle İn anbara Çık anbardan İn anbara Çık ambardan İn anbara Çık anbardan Coni kopartmadan beşbin doları Yükü vermedi Soktu kendi adamını Al şu garantiyi Anbar bir saatte neta Bir kitap vardı orada burada gezen Sayfasını alakasız kişilerin açtığı Gavur yapmış be abi Bak işte koca elektirikli anbar süpürgesi Bak koca elektrikli anbar paspası Şimdi olacak bundan Anbar olacak cillop M/V Hacı Kemal Bey conimi tanır...! ! ! 23 09 07 Zeytinli/Edremit Ramazan Mehmet Tanal  | 

Çin'in büyüsü 
	Selametle vardık Sarı deniz'i geçip Binlerce balıkçı Başka bir yerlerde, Balıkçı bayramlarında, bilmem nerenin; göremezsin Korsanlarındanda sıyırdık görüntüleri kaldı aklımızda Işıldaklı,gümüşleri sermişler Çek çek sefasından sonra Sağa çektik Önümüz vitrin akvaryum Prezent gibiyiz yahu söyle brother hangisini keseyim Soya soslu mu olsun,acılı Hiç karışmayız istediğin gibi mr.cook 23 09 07 Zeytinli/Edremit Ramazan Mehmet Tanal  | 

Çok uzaklarda 
	Batarya gemi Çok uzaklarda Şarj olur Repoda hümanist düşünceler Şöyle oh olmuş diyemezsin Ellerini göğsünde sıvazlayıp Korkusu düşer içine Çekerlermi ifade vermeye seni Ramazan Mehmet Tanal  | 

dal Rûyalarına 
	Farklı bir şeydir oruç açmak Patlatılan topla İki rekât namaz sonrası Zeytinle Bereketin sigortası Beklemek iki dakika daha Cengiz hep aksini savunurdu Hemen çiğnemeden okunur okunmaz Sınır olmamalı sabır olmalı Sadece umulan bulunmalı Niyete kabulü şefaat Efendimizden Bağışını Hakları olanlara nasibeyle Ey kabulü muhakkâk Af! Af! ! Boş çevirmeyeceğini bildiğim için muhakkak istiyoruz.. 02 10 07 Altınkum Ramazan Mehmet Tanal  | 

Damar taşımak 
	Tanrım bana Şah damarımdan daha yakındır Damarımın sahibi O' dur Şaha kalkan Şamanım Aldatanların; Atalarının burnunu sürtecek Bozlakta Kıssasta Erişilmemiş kıtada Gök mavi Hun mavi Huzur bulacak 27 09 07 Zeytinli/Edremit  | 

Dandik Memet 
	kapanırdı kamarasına, kadehinden whisky eksik olmazdı nereden bulduysa o Kavalı Silici liman belgesiyle Lostrama'lık yapardı Panama Bandıralı M/V Barba gemisinde, belindesilahlı çarkçı başısı vardı, Karinası Fahri eski Novorossısky'nin Seamens Klubünde Sweetlana bas,bas Darling Memet çağırıyor, ekemeyince, gemi arkadaşlarını Darling Memet; Dandik Memet oldu Dandik Memet oldumu saat 23 00 Shore pass'ların yanmasına bir saat kala Restorant ve Barları dolaşıp, elemanları toplar, kalan Ruble'leri ağaç diplerine gömer(çoğunlukla yerlerinde bulunmazlardı) Gümrük kapısından vukuatsız geçerdik. Şekersiz çayla ayılıp Vardiyacı vardiyasına,gerisi banyolara,yataga duş ve geyik fakat ne yaptıysa garip Arif'in başını yedi, Arif 3.makinistliği lostrama belgesiyle yapıyordu Dandik,Barcelona'dan aldığı Panama Zabit belgesiyle Arif'in aklını başından aldı O'da çekip Aşçının bıçağını kaptan kamarasına kadar kovaladı Arif'i deli raporu ile paket ettiler 3.mk.Zabitliği Dandiğe kaldı onbeş yıl sonra, Dandik ölü bulunmuş kamarasında, Gemi yalpaya düşünce, Kaval,bir iskeleye,bir sancağa nefessiz kalmış.... 11 09 07 Zeytinli/Edremit Ramazan Mehmet Tanal  | 

Dedeme rastladım bizle oturmadığı sofralarda 
	boş şey boş şeylerdir ancak Nerede o delikanlı Yavuklusunu gerdek gecesine Kendinide o şeytana esaret etmiş Yoksa şu mor yıllarmı Soyunu kaybetmemek uğruna ne ayıp Sarhoş edip babayı Film setinde kız bozmakmı Dede Eski bir rus çifçisinden kalma Prenses'e, yaklaştırmamak için Çariçenin şartı şurtu Ele geçirmek zordur yakutları Elmaslar problem değil 23 09 07 Yakutistan Ramazan Mehmet Tanal  | 

Değişmeli mi 
	Ana makinanın yağı ********************** Senin arayıpda bulamadığın Kitaplar; Bana günlük gazete, gibi Ulaşır ******** Değişmeli mi Ana makinanın yağı Yoksa sardırmalı mı? ? ? Çarkçı başım adı güzel Nuh Kıyamete iman Al paranı çekil kenara Aslanım,esaretten kurtar,Morocco'daki karını Üzgünüm..... Ha ne diyecektim.. Satamadığın box sigaralar vardı ya Müşterisi geldi İngiltere Hampshire 'de Fırtına,sel basmış temmuz 2007 Ah be zulan patlamış Fransa'da,Belçika'da Winstonlar haybeye *********************** E güzel Takdir ettim,transfer etmişsin kendini Tallah sevdiğine kavuştursun yakın ol Akdeniz'de karına ******************************** Gocunuyorum değil mi? Yarem var! ! ! ******************************* Görecen sen akdenizde kimliksiz dolaşmayı Emekli olabilen mi? barı Ahmet Afrika kıyısında ayıktığı Güneş'in penceresinde olur ya Kaynanan, kahvaltıyı getirir yatağına klimayı devreye alır Ayazlar kış kıyamet kar yağana kadar Ama Gemide ana makina yatak sarar Lumbar ağızından sen çoktan yürümüşsün İyisi mi sen kendine bir kaç kurban al Kesersin, ibrahim sofrasında,İsmai'le rağmen Kanı da akıtırsın Biskay'da Nası olsa bir soytarı yazar Senin hikayeni 980 dolarlık rüşvet yetmiştir satın almaya parfümünü sık Demir parmakkapıdaki Dreams cafede'ki emanetini yokluğa dayan O' seni bulacak.... 18 09 07 Zeytinli/ Edremit Ramazan Mehmet Tanal  | 

Demir Çelik 
	Karadeniz ereğli Port liman Abourd gemi Yürüyoruz, Müsade yok Acenta bizi ta kapı ağzına geçiyoruz Demir kazanlarından İçine düşüp kemiği bile bulunamayanın hikayesini Bayrak çekenin asgari ücretini Çıkıyoruz çarşı pazar Elimi uzatsam ateş Çeksem nazar Kalkmadan gemi yetiştim Yerel radyolara İz der eni body Liliy marlen Gemiyle gitti dediler Tüfenklerin ucuna Çelik güller yerleştirmiş 01 10 07 Seyir Ramazan Mehmet Tanal  | 
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:02 AM | 
	Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.