![]() |
Ergen genç
Dün çocuktun, şimdi ergen genç, Güven ortamı yarat aileni üzme, Herşeyini paylaş karşılık verme, Elde olandan sana ne, Kararına kim karıştı Bu öfken kime Bu gün ben, yarın sen olacaksın aile 25.01.07/Bursa Ramazan Çiçekli |
Erkeklerde ağlar
Yalnızlığı içimde hisseder, Sevgi ve mutluluğu ararım. Kalbimin sesini duyar, Kablelvuku bulur ağlarım. Sağlık ve mutluluğu, Kaybetmekten korkarım., Her gün Allah’a şükreder, Gece gündüz hep ağlarım. Ağlamak istediğimde, Nefesim düğümlenir. Hıçkırıklara boğulur, İnadına ağlarım. Ramazan Çiçekli |
Evet_Hayır
Borcu ve derdi yoksa Yardımı seviyorsa, Sizi anlıyor, hatasını biliyorsa, Evet. Sıkıntıya sokuyor, Teselli arıyorsa, Dedileri getiriyor Koduları götürüyorsa Hayır. Ramazan Çiçekli |
Evlilik
Birbiriyle konuşmayan çiftler, Sanal alemde tanışan gençler, Sıkıntıya gelmeyen, paraya önem verenler, doyumsuz ve açgözlüler, sabırsız ve sadakatsizler, alkol ve şiddet bağımlıları; BURAYA YAZIYORUM. Evliliğiniz pamuk ipliğine bağlı, Düşünüyorumda; Ya taşlar yerinden oynuyor, ya da yerine oturuyor. Geçmiş olsun, Evlilik boşanma erezyonu yaşıyor. 25.01.07/Bursa Ramazan Çiçekli |
Face-İsm
Erkeğin yüzü, Kadının vücudu, Resmedilir manşetten, Erkekler tarafsız, Kadınlar bağımsız ruhlu. Kaşıkara,gözü kara, Göğüsler fora gün boyu. Entellektüel erkekler, Seksi kadınlar. Vazgeçilmez, Medyatik hayeller, Bizi rahatsız eden görüntü. 8.10.06/Bursa Ramazan Çiçekli |
Faiz
İlk kez sevdim. Pişman değilim. Kredimi kullandım. Dün gece rüyamda; azar azar, içten içe, yanıyordum. 25.11.06/BURSA Ramazan Çiçekli |
Farklı insan
Zor zamanlarda, Farklı insanlar, Dünya'ya gülerek doğarlar. Yerini dolduracak, Kahraman insanı, Her ana doğurmaz. Yaradan özel gönderir. Doğumu farklı, Bakışları farklı insanı. 20.11.06/Bursa Ramazan Çiçekli |
Felsefe
İnsan ruhu; Akıl, duygu ve iştahtır. Bedenle ruh, İki doğru zamanı gösteren saate benzer. Zaten; Göz tek başına yaşasaydı, Görüş onun ruhu olmazmıydı. Gerçi, Sorgulanmayan hayat yaşanmaya değmez. İnsan özgür doğar, baskılara boyun eğmez. Dostum; Ömür sıkıntıya değmeyecek kadar kısa. Bu bir kıssadan hisse. Belki; Her şey sudan ibarettir. Hiçbir şey yapmamaktan iyidir Ramazan Çiçekli |
Fiil çekimleri
Olacak o kadar, Yeniden olacak o kadar, Yepyeni olacak o kadar, Bu kadar da olmaz, Sevgili seyirciler; Ramazan Çiçekli |
Fikir Hürriyeti
Hürriyet aleminde, Fikre zincir vuramassın. 'Fikir Latif' der. Mevlana, Düşünceler ruhta, 'Gökyüzünde kuşlar kadar özgür'der, Mevlana Dünya aleminde, Fikir dilde dolaşır, 'O zaman hüküm ver' der:Mevlana 13.12.06/Bursa Ramazan Çiçekli |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:58 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.