![]() |
Kaçmak Niye
Bu sevdadan kaçmak niye Sana doğru yol alırken Gerçeklerden kaçmak niye Sana elimi uzatırken Kendi kendime yanıyorum Sen farkında değilken Giden günlere yanıyorum Umutsuz sensiz geçirirken Ahmet Ağır |
Kader Ortağıma
Bizi bizden alan kahrolası günleri Geri istesek harcanan günlerimizi Geri verebilirler mi Ahmet’im Karşılığını arayıp da bulamadığımız Mutluluk, sevgi dolu günleri... Bize sunabilirler mi Ahmet’im. Yoksa boşuna mı çektik bunca acıyı Ne acılar gördük büyük Ne uykusuz *******, sabahlar Ne dertler, ne kederler çektik. Her şeye rağmen unutamayan O uslanmaz gönüllerimizle Hala sevdalı, hala çilekeş Aslında bilmediğimiz bir şey vardı İkimizde hükmen yenik başlamıştık hayata Bin yerimizden vurulmuşuz yıllarca Kapatalım artık bu siyah sayfaları Harcandık be Ahmet’im. Sen İpekçe, ben Gülsümce. Ahmet Ağır |
Kahır
Sensiz yaşadığım kahırlarımı Diyemedim kimselere acılarımı Yaşatmaya hakkın yoktu bunları Bunca duyduğum aşkımdan sonra Gündüzlerim gömüldü karanlığına Cennetlerim gizlendi siyahlar ardına Gururum değildi kaybettiren bana Bunca yaşanılandan sonra Titredim sokak lambaları altında Bir sigara daha yaktım köşe başında Yaşamadım mevsimleri yokluğunda Bunca kahırdan sonra... Ahmet Ağır |
Kalbime Gömdüm
Ey hayat; Nerede hata yaptım söyle Nerede yanlış yaptım Suç bendemi, yoksa sende mi Bana neden acı çektiriyorsun söyle... Ey kader; Yüzümü neden güldürmedin bir gün Beni neden hep ağlatıyorsun Hiç mi mutlu olamayacağım İsyansa, sonuna kadar isyan sana... Ve sevgilim; Bu sitemler sana değil kendime Ben sevdim delice sen sevmedin Şimdi gittin ellerin olacaksın bir gün Ben seni kalbime gömdüm.... Ahmet Ağır |
Kanar Bu Yürek
Düşüyorum hergün yollara Rüzgarla birlikte dağılıyor acılar Sarı yaprak gibi kopuyorum dalımdan Yiten sevdaya kanar bu yürek Hüzünler ayaklarıma dolanıyor Takılıp düştüm taş döşeme sokakta Sızlar her bir yanım, kanar Ama ayrı kanar bu yürek Etmem halime yinede şikayet Gözlerimin önünden geçerken anılar Devrilir sokakları direkleri üzerime Her tarafım acırken kanar bu yürek. Ahmet Ağır |
Kaybolmuş Ben
seni unutamıyorum. sen beni unutmuş olsan da, hiçbir şey eksilmiyor, eksilmeyecek de içimden ve başkaları, benim sana hissettiklerimi hissetmeyecek. benim kadar hiç kimse, sevmemiştir, seni sevemeyecek. her şeye rağmen, şimdi halen seni içinde hisseden kim var? yükseklerdesin bebeğim, bir gün sana erişeceğim, bir gün o günde gelecek... bir gün, bir gün... üzülüyorum yalan değil, ama bu şekilde yaşayabiliyorum. çünkü aklım ve gönlüm, benimle değil seninle, senin yanında her zaman. buralarda bedenim, sadece ben varım. benliğimi kaybetmiş ben. Ahmet Ağır |
Kerem Misali
Bugün fırtınalar kopuyor bedenimde, Kurşun yemiş bir ceylan misali. Bir yandan bir yana savruluyorum, Yaralı bir kuş misali. Yakıyor bu ateş alev alev her yanımı, Yanan bir orman misali. Yanıyorum, kül olup gidiyorum, Bir sigara misali. Zaman tünelinde yolculuğa çıkıyorum, Bir çığlık misali. Kayıp gidiyorum bir bilinmeyene doğru, Bir yıldız misali. Bir zamanlar bir sevdiğim vardı, Bir Aslı misali. Tüm ömrümü ona adamıştım, Bir Kerem misali. Ahmet Ağır |
Kırdın
Biliyor musun dün gece aradığında Seni hala delice severken Sana nasıl bağırabildim bilmiyorum Sen benim için bir hiçsin diye. Geçmişi andım külleri elimde Bu kadar kolaymı sanıyorsun Yaşadığım acılarımı bilmezsin Bu geçmiş ikimizin geçmişi kirli Seni ne kadar affetsem bile Kırdın sen beni bir kere Ahmet Ağır |
Kutla
Kutla artık bu zafer senin Unut beni istemiyorum sevgini Yalandı desende bu kaçışlar Kovuldun gönül meskenimden Gecenin aydınlığı gibi Yalansın sende onun gibi Ben kapattım eski sayfaları Hiç bitmeyecek sandın aşkımızı. Git artık uzaklara uzaklaş Kendimi de bilmiyorum nerlerde Aklım firari sende değil Gönlüm firari başka gönüllerde. Ahmet Ağır |
Küçük Yüreğim
Korkular yükleniyor omuzlarıma Derman kalmadı dizlerimde Olmasanda yetiyor sevgin bana Çökmüş içime susan haykırışlar Üşüyorum hayallere sarılsamda Tutmasanda benim ellerimden Canımı yakma küllerim senin Yaptıkların yanına kalmaz Heryer sarıya boyanmış baksana Mevsim sonbaharı yaşamazken Çığlıklar kuru yapraklar gibi Uğulduyor senin sesinden Ardına bakmadan çekip gittin Yalvarışlarıma aldırış bile etmedin Hala sağnak sağnak yağıyor işte Aşkım gökyüzünden kalbine Neden umursamıyorsun neden Ama birtek sen anlamıyorsun Gururum ayaklar altında seriliken Adını küçük yüreğime kazımışken Ahmet Ağır |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:59 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.