![]() |
Dostluk dedikleri
İçimdeki kırıklığı kızgınlığı bıraktım Dostlar, sevgililer, arkadaşlar Herşeyi eledim, erittim yüreğimde.. Kimseye kırgın değliim.. Ögrettiklerinizi yabana atamam Değerime değer kattınız Beni ben yaptınız bilmeden Şimdi dünyaya açılan başka pencerem var Her renk barındıran En önemlisi sevginin rengi olmadığıdır İster siyah,ister yeşil,ister beyaz Elim uzanır riyasız, yalansız Ögrettikleriniz,götürdüklerinizden çok Sizi bu yüzden gönlümde erittim Affettim... |
Dostuma
Ey güzel dostum Diyorsun ki kadeh kadeh dertleşiriz Her yudumda sevda içildiğinden beridir Ne tamamlanırız ne eksiliriz Zeliha Bicer |
Dört Mevsim Yaşarım Ben Aşkı
Sonbaharın dökülen yaprakları sarı sarı Tüm yeşiller kaybolmuş hüzün dolu Yürürüm sensizliklerimde,sessizliklerimde Sarıverir benliğimi turuncu Dallarında tomurcuk var ağacımın Yeni emekleyen bebek gibi Sevimin penceresi açık Sımsıcak güneş girer yüreğime Sıcağımsın,ısıtan beni Sırılsıklam uyanırım rüyalarımdan Bir yaz esintisinde beklemelerim Hasretlerim sona ermekte. Ben sevgilerimi hep dört mevsim yaşarım İstanbul da ağlarım gülerim Sevinçlerim,hüsranlarım,kavuşmalarım Hep bu dört mevsim Gidişlerinin olmadığı gelişlerin olsun Mevsimleri saymayacağım İstanbul da ağlamayacağım Seni götüren vapur getirsin yine Yine sevinmeli yüreğim Bu kez sevinçten olsun ağlamalarım Zeliha Bicer |
Dün yine..
Dün yine köPage Rankingünün altında Seni andım, seni söyledim. İstanbul ışıl ışıldı Gecenin bir vaktinde Bir dost gecesinde Onun bahçesinde Konumuz aşktı. Düştün yine yadıma Yine kor ateşlerdeyim.... Zeliha Bicer |
Dünyaya Gelişini Kutluyorum
Yüzünü görmezsin kimi zaman yüreklerini bildiklerinin Sıcaklığı kilometreleri yutar yine bulur Gözyaşını akıttığında bir telefon ucundadır Bilirsin ki onca karanlıklara rağmen Elini uzatsan dokunursun ona Sevmenin kaç şekli var bilmem Sevmek olsun içinde ne varsa kabulüm Böyle bir günde doğan sen güzel dostum Nice mutlu yıllara yarınlara Binlerce yıldız yağdıran sığındığım limanım Hoş geldin dünyaya. Zeliha Bicer |
Düşlerim
Düşlerimde,seni çağırıyorum Geliyorsun. Usulca öpüyorum dudaklarından Öyle sıcak ki tenin Yanıyorum. Düşlerimdeki sen'e diyorum ki Gelll... Gel demenin yoğunluğunu Ve böylesi zorluğunu Senle ögrendim. Gelememenin de sancılı olduğunu.. Tıpkı yeni doğumlara gebe gibi yüreğim Yağmur gibi boşalıyor gözyaşlarım Sessiz.. Martı çığlıklarında,gün batımında Sen hala gelmiyorsun. Oysa seni düşlerime kilitledim Hep orda kal diye Uzandığımda elini tutayım Seni öpeyim diye. Gün ışıdığında gidiyorsun Ama Biliyorum ki Gece yine geleceksin Zeliha Bicer |
Düşlerime Seni Aldığımı Bilmiyorsun
Gecenin sessizliği bir de kör karalığı var. Aramanı öyle istedim ki; ben de seni düşünüyorum demeni. Bu gece, her geceden farklıyım.Öyle karışığım ki düşlerime aldım alalı seni,çıkmazlardayım. Samanyolu var gökyüzünde, salınan ipeksi bir bulut almış yıldızlarını bağrına,ben de sana sarılıp örtsem ruhunun çıplaklığını. Sorma! Neden diye bu aralar böyleyim.Lal olmuş dillerim, yüreğim nasır tutmakta. Uykum yok, korkuyorum uyumaktan, sen varsın hep rüyalarımda. Sabah kokunla uyanır oldum. Sen kimbilir hangi düşlerde geziyorsun,özgürce. Benim düşlerime seni kilitlediğimi bilmeden İyi ******* Zeliha Bicer |
Düşünmeden Uyumam Lazım
Düşünmeden uyumam lazım Aklıma seni getirmeden Özlemini hissetmeden Denizin kum tanesini Kendisine çekmesi gibi Uykunun kollarında Gözümü kapamalıyım Sakın yüreğime oturma bu gece Bu gece yüküm olmamalı Bu gece gücüm yok çünkü Darmadağın olurum sensizlikte Tek bir çivi tutuyor bedenimi Dağılırım,kırılırım,incinirim Uykularıma girme.. sakın girme Emi...... Zeliha Bicer |
Eskiden Dans Etmiştik
İlk dokunuş, ilk dans Yıllar öncesine dayanan Gülerken o vakit kahkahalarla Yüreklerimize düşmemişken keder Sen annenden ayrılmaz Ben, sevgimde kavrulmamışken Resmini hala saklamışken Bir gece doğan mehtapta Düştün cemre gibi Bu kez, kaybetmek yok Bu kez, yitirmeden bizi Sen ve ben olmalıyız Bazen şefkatle sarılmalı Bazen suskun kalmalıyız Bir şey olmalı aramızda Söylenmemiş sözlerde saklı Hani bilirsin, oradadır hep vardır Elini uzatsan tutar gibi Bir seste, nefes gibi. Zeliha Bicer |
Eskilerde Kalan..
Yollarına alıştığınız,taşını toprağını Gözünüz kapalı yürüdüğünüz Sokaklarınız olmuştur sizinde. Manavını bakkalını tanıdığınız simalarınız Anahtarı kapının üzerinde bırakıp Bahçe kapısını kilitleyip Komşuya geçeniniz de vardır. Değişen ne oldu bunca zamanda? Radyolarımız vardı dinlediğimiz Sohbetlerimiz olurdu Kuzine sobalarımızda Kestane kavururduk Bozacı geçerdi kapı önlerinden Giysilerin kalitesi değildi kıstasımız Yamalı da olsa elbisemiz İnsanı esas tutardık hep birlikte.... Zeliha Bicer |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:57 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.