![]() |
Aşkların En Güzelini Yaşattığın kadının
prenses gibi süzülerek giden bulutlar, gökyüzünde. denizin mavisiyle, bir gemi güvertesinde. gözlerinde ki mutlulukla yanımda.. kolun değerken bedenime, titretiyor du beni, sevginle. aşk yolunu şaşırmıştı herhalde. martıların çığlıkları karşıyordu denizin dalga sesine. biz iki yabancı ve sonra iki aşık. mutluluk bizimleydi artık. sen gönlüm de açan bahar. sen hüzne güneş doğduran. zifiri *******i, aydınlığa çeviren birtanem. acılar tatlıya dönüştü sayende. öyle bir sevgi verdin ki bağımlı oldum her düşündüğümde. mutsuzlukları mutluluğa dönüştüren sevgiyle dolu o güzel kalbinle.. kadın olduğumu hissettiren sen. benim tek aşkım tek sevdiğim. bu can yaşıyorsa senin için. dünyada görüyorsa yalnız seni. aşkların en güzelini yaşattığın kadının. hergün yaşıyor kadınlar gününü. İyi ki varsın bebeğim İyi ki hep benimlesin. sana binlerce teşekkürler. seni seviyorum. hep seveceğim. yarınlar bizim. mutluluğumuzsa, ikimizin. aşkım ise, yalnız senin. |
Aşktan Hep Kaçtım
Şarkılar, hep seni anlatıyor bana. Aşk, hasret, özlem girdi yine sıraya. Ah.. bir de sen olsan yanımda. Değme gönüller mutlu olur aşkımızla. Silme gözyaşlarımı, bırak aksınlar. Süzülsün yanaklarımdan ne olacak ki. Sevgin, bu kadar yakarken içimi. Nehirler taşsın neden ağlamayayım ki. Yanardağ gibi, kalbim ateşe benzer. Yanacak kül olacak gelmezsen eğer. Bu aşk yaktı beni, ne hale gelmişim meğer. Cehennemi yaşıyorum sensizliğime eş değer. Gönlüm, böyle bir ateşe hiç düşmedi. Herzaman özgür yüreğim, sensizdi. Seninle mutluyum ama, ah...ah.bu aşk. Beni mahvetti sensizliğe esir etti. Bak yine hasret şarkısı çalıyor şimdi. Yüreğim param parça, içim kanıyor sanki. Kalbimden vurulmuşum yaralıyım belli. Kalbime söz geçiremiyorum istiyor hep seni. Yağmuru sevmezdim hiç, hep ıslanırdım çünki. Şimdi ise, gözyaşlarım ıslatıyor herzaman beni. Bırak, bırak ıslanayım umurumda bile değil ki. Aşk bedenimde, ben ise seninleyim şimdi. Gözlerine baktığımda içime işliyor gözlerin. Ruhum altüst, kalbimin hızına yetişemiyorum. Seni öyle yoğun yaşıyorum ki, bedenim de. Arzularımla savaş veriyorum özlemimle de. Aşk kanat taktı sanki bir sen de, bir ben de. İkimizi de dolaşıyor birtürlü rahat vermiyor ki. Aşk her halini yaşatıyor bize, ne istiyor ki. Düşmanımıyız niye hiç sevmiyor ki bizi. Tarihe yazdırmış aşk ismini, bizler gibileri. Mahvetmiş aşıkları, ölümden beter etmiş sanki. Herzaman aşktan hep kaçtım ama, yakaladı beni. Bizi ayırmasına izin vermeyeceğim güçlüyüm çünki |
Ayak İzleri
çok sıcak bir yaz gününde, gözlerim seni arıyor sahilde. sevgimizi yaşadığımız bu yerde. seni birlikte yaşıyorum hayallerimle. kumlar sıcak, yakıyor ayaklarımı. ayak izlerine bakıyorum bir de çaresizliğime. belki tanırım diye gözlerimle.. hayatta tek başına kalmış gibiyim. gözlerim etrafta yalnız biriyim. ama seni, göremiyorum ümitsizim. sicim gibi gözlerimden akıyor yaşlar. herkes ise, bana bakıyor o an. biranda sıkılıyorum öyle çaresizim ki. aşkına esir oldum bak ben şimdi. ne güneş yakıyor ne sıcak bunaltıyor. aşkın ise kavuruyor beni. gözlerim ise ayak izlerinde. bakıyorum belki tanırım diye. |
Ayrılığın Çaresi Yok
sana gelmek güzel de ayrılmak zor be gülüm. canımı iste al senin olsun. ama ayrılığı tattırma bana, ne olursun. sımsıcak bakışında kayboldum bugün. bir ateş kütlesi gibi, sardın beni. yüreğim ise, yangınlarda. denizin dalgasıyla tutkular yarışta. martılar karşımızda hep oynaşmakta. sevdim seni be zalim bu ayrılık niye. aşıksın deliler gibi biliyorum sen de. bırak artık bu umarsız hareketleri, yalnızlık bize göre değil ki. hiç çıkmıyorsun aklımdan. gerçeklerde yaşadığımız o güzel an. ruhumun derinliğinde hep benimle şimdi. ayrılığın çaresi yok şu anda. mutluluksa bir var bir yok hayatımda. olsun insan umutlarıyla yaşar. fedâkarlık olmazsa sevgi neye yarar. sevdanın yeli sarmış bu bedeni. ruhumun tek sahibi sensin ebedi. |
Ayrılığın Yaktı Beni
ayrılığı sığdırmamalıydık kaderimize. hani ayrılık bize göre değildi ömrümüzce. ne çabuk sildin beni kafandan kendince. çöp gibi attın bidona, sevgimizi de. hani seviyordun beni,söyle sevgin nerede. böyle mi olmalıydı sonumuz, söylesene. tabi hep ben suçlu olmalıyım bu âlem de. ne yaptığımı ben de bilemedim ki sevgim de. hep uğraştım seni kırmamak için, günlerce. sevgin yalanmış demek ki düşüncelerinde. ahh..delirttin beni bugün, yalan sevginle. aslında gerçekten sevdim özeldin kalbimde. ağlamadım sanma, ağladım senin için saatlerce. yapacak birşey yoktu çektin, gittin sessizce. seni kaybetmek acıydı ama, kalacaksın kalbimde. herzaman bir yerin olacak sevgin küllense bile. artık seni istemiyorum git, gidebildiğin yere. yerin yok kalbimde seni çoktan unuttum bile. istersen çek vur...bir damla kanım akarsa.. o zaman anlarsın hâlâ seviyorum özlemim sana. belki de geri dönsen, atılırım tekrar kollarına. herşeyi unuturum ağlarım dakikalarca koynunda. seni unutmak kolay olmasa, tüm yaşantımda. çok sevdim ne yapacağımı bilemez haldeyim şu anda. kıskançlığın üzerimde, bunalabilirdim her anımda. yine de atamıyorum seni kalbimden sonu ölüm de olsa. herzaman bekleyeceğim belki dönersin tekrar bana. ayrılığın yaktı beni, dön artık ne olur kollarıma |
Babacığım
bu ilk ve sensiz geçen babalar günü babacığım. özlemin her gün daha büyüdü içimde, bitmeyen acınla. sevgini yaşatıyorum ama, sen yoksun şimdi hayatımda. her gün gelirdin arardın halimi sorardın bana. nerdesin babacığım, gelsene yine yanıma. ellerini öpeceğim, bırakmayacağım seni birdaha. sana sarılacağım öpeceğim gül yüzünü defalarca. sevgi dolu yüreğine sarılacağım binlerce kere. gözyaşlarım aktı sel oldu babacığım, hasretinle. herşey bizler için, biliyorum tüm yaşantımızda. ama yokluğunu kabul edemiyorum hayatımda. acın hala taze, içimden gitmiyor hasretinde. hergün sana özlemim daha çoğalıyor yaşantımda. gözbebeğindim, biriciğindim senin, söylediğinde.. hep dualarını aldım yaşadığın müddetçe hayatında. şimdi dua etme sırası, ben de babacığım. bundan sonra, her babalar gününde. içim daha da yanacak, özleminle. sevgin taşacak yüreğimden coşkuyla. gözyaşlarım akacak, seni düşündüğümde. sesini, baba kokusunu özledim sensizliğimde. namazlarınla, bir bütündün yaşantında. Kur'anı da ne güzel okurdun billur sesinle. bana da sen öğretmiştin büyük emeğinle. hep vericiydin herkese yardımcıydın. babacığım sen, bir taneydin parmakla gösterilirdin. seni anlatmakla satırlara sığdıramam ki babacığım. kabrin de rahat uyu, güzel dualarımla. babalar günün kutlu olsun canım babacığım. |
Bahar Geldiğinde
bahar geldi hertaraf yemyeşil. doğa sanki bir çiçek bahçesi. insanın içi kıpır, kıpır bu mevsimde. kanı kaynıyor aşıkların el, ele. bir bahar günüydü seni tanıdığımda. el, ele diz, dize oturmuştuk sahilde. sanki bizim için durmuştu zaman. aşkların en güzelini yaşıyorduk o an. hayatım senindi, seninkisi ise benim. sevgimizi anlatıyorduk durmadan. kaderin bir oyunuydu bu sanki bana. en kötü günümde çıkmıştın karşıma. benim için, bir avuntu olmuştun aşkınla. hayatımın anlamı değişmişti bir anda. sevmek sevilmek güzel bir duyguydu baharda. büyük bir tutkuyla bağlanmıştım sana, sonunda. yine beraberiz her bahar geldiğinde. ama ikimizde ayrı yerlerde, beraberce. kalplerimiz bir, düşüncelerimiz birlikte. seni yaşıyorum kalbimde ki o büyük sevginle. her zaman seninleyim bahar geldiğinde |
Balonlarla Aşk
bir sürü balonum olsaydı renk renk.. ipinden tutsaydım uçsaydım gökyüzüne. dünyayı dolaşsaydım ülke, ülke şehir,şehir. seni arasaydım uçsuz bucaksız dünyada yine. her balonun üzerine ismimi yazsaydım. gittiğim her şehirde, balonun tekini bıraksaydım. belki görürsün sana olan sevgimi anlarsın diye. balonlardan kalp yapsaydım gökyüzünde. kuşlar da taşısaydı onları, bulunduğun yere. burda seni bekleyen biri olduğunu anlardın belki. gözlerimin yaşı kurumadan gel sevdiğim geri. içimde ki ateş sönmeden, gel artık temelli. belki geleceksin bir gün, ama bulamıyacaksın beni. ne kadar dayanır yüreğim beklemeye, bilmiyorum ki, hayat çekilmiyor sensiz kaldım çaresizliğimle. *******de seni aradım yalnızdım benliğimle. ah balonlar ne güzelsiniz hepiniz öyle renk renk. özgürlüğümü simgeliyorsunuz sanki, tüm güzelliğinizle. hadi götürsenize beni, sevdiğimin yanına şimdi. hepinizi bırakacağım gökyüzüne, ona kavuştuğumda inan ki. sizler gökyüzüne ulaştığınızda, ona sarılmış olacağım sıkı sıkı hasretim bitmiş olacak, onunla olacağım çünki |
Başkasını Sevemem
sen şimdi bir hastanede, yalnız ve tek başına. beyaz badanalı duvarların arasında, çaresiz beklemektesin. bu dünya ile öteki dünya arasında, mücadeledesin. bense gelmem imkansız,yolum uzak.. dualarım ve kalbim herzaman seninle olacak. aşkım ise, seni yanlız bırakmıyacak sevgimle.. ölüme yenik düşmeyeceksin bana olan özleminle. seni bırakmayacağım azraile, kapını çaldığı zaman bile. sen benim, aşkımsın öyle kalacaksın. bu dünyada sensiz yaşayamam bunu anlıyacaksın. ya birlikte oluruz ya da birlikte ölürüz beraberce.. hayatın ne anlamı kalır sensiz bu yerde.. iyi olacaksın yine döneceğiz eski günlere. seni bekleyeceğim sonsuzlukta bile. başkasını sevemem seninim sevgimle. |
Bazen Rüyalar Gerçek Olur-Hikaye
Genç kız yatağa kapanmış hıçkırıklarla ağlıyordu. İyi ki ev de kimse yoktu. Annesi olsa hemen yanına gelir. Merakla neden ağladığını sorardı. -Seviyorum işte seviyorummm. Karşı komşunun oğluna fena halde aşık olmuştu. Ama onun haberi yok diye düşünüyor ağlama sesi neredeyse duvarlarda yankılanıyordu. Birsen yeni üniversiteyi bitirmişti. Eczacı olmayı hep hayal etmiş nihayetinde emeline kavuşmuştu. Karşı komşunun oğlu Sedat' ta aynı üniversiteden mezundu. Senelerdir arkadaşlıkları vardı. Ama düzeyli bir arkadaşlıktı bu. Oysa Birsen senelerdir Sedat'a aşıktı. -Artık yüzümü yıkayıp Sevim teyze ne yapıyor bir bakayım. Sevim teyze dediği Sedat'ın annesiydi. Senelerdir komşulukları akrabadan ileriydi. Üzerine güzel birşeyler giydi. Saçını başını düzeltti Karşı dairenin kapısını çaldı. -Kim o. -Benim Sevim teyze. -Hoşgeldin kızım. Annen yok mu. -Alışverişe gitti. Gelir biraz sonra. -Sedat'ta askere gidiyor. Kurada Ankara çıkmış. -Hayırlısı olsun teyze.Sedat yok mu. -Banyo yapıyor. Gelir şimdi. İki gün sonra birliğe teslim olacak. İçini bir üzüntü kapladı Birsen'in. -Ben ne yapacağım şimdi diye düşünürken Sedat içeri girdi. -Merhaba Birsen hoşgeldin. -Askere gidiyormuşsun. -Evet. bir an önce gidip gelmeliyim. Eczane açacak babam. Artık işimle ilgileneceğim.Sen ne yapacaksın. -Bilmem. Babamın şu ara biraz sıkıntısı var. Sıkıntımı atlatayım birşeyler yaparız dedi bana., -Olmazsa benim eczaneyi birlikte yürütürüz. bu fikir harikaydı Birsen için, ama belli edemezdi. -Bakalım neler olacak bilemiyorum. Sen git gel de. -Ben kalkayım Sevim teyze. -Otursaydın kızım. -Yok teyze biraz iş yapayım. Birsen işi bahane etmişti. Aslında nedense hep ağlamak istiyordu. kendi de anlıyamıyordu. Bukadar ağlayan biri de değil di. İki gün geçmişti. Kapıda Sedat'ı yolcu ediyorlardı.. Bütün apartman,eş dost davullarla uğurluyorlardı Sedat'ı. Birsen gözünde ki yaşları belli etmemek için büyük çaba sarfediyordu. Gitmeden Sedat Birsen'in yanına geldi. -Allahısmarladık Birsen dedi ve yanaklarından öptü. Kıpkırmızı olduğunu hissetti birden Birsen. Ancak gülegüle diyebildi. Zaman çabuk geçiyor Sedat'tan gelen güzel haberlerle seviniyor. Sevim teyzesini de yalnız bırakmıyordu. Kapı çalındı. Birsen'in annesi Nevin hanım kapıyı açtı. Sevim hanım kapıdaydı. İki gözü iki çeşme ağlıyordu. -Hayrola ne oldu diye sordu Nevin hanım. -Sormayın Sedat'ı Hâkkari'ye yolladılar. -Aman Sevim hanım bak kısa devrede yapacak askerliğini bir bakarsın bitmiş gelir. Üzülme bukadar. -İnşallah canım. İyi ki varsınız. Siz de olmasanız bunalıma düşeceğim vallahi. -Birsen bize şimdi bir kahve yapar. Üzüntün hafifler. -Tamam anne kahvelerinizi şimdi yaparım. Biraz sonra Sevim hanımın üzüntüsü dağılmıştı. Aradan zaman geçmiş Sedat'ın gelmesine bir ay kalmıştı. Heyecandan yerinde duramıyordu Birsen. -İnat gibi bu bir ay geçmek bilmez diye düşünüyordu. *******i artık uyuyamıyor sağa sola dönmekten bir hal oluyordu. Sabah olmuştu. kapının zili hiçdurmadan çalıyordu. Acele kapıyı açtı. Yine Sevim hanım ağlıyordu. -Ne oldu Sevim teyze demeden kadıncağız bayılıverdi. Gürültüye Birsen'in annesi ve babası koştu. -Allah Allah ne oldu bu kadına. -Bilmiyorum anne. kapı çaldı açtım ağlıyordu. İçeri girer girmez düştü bayıldı. -Kızım çabuk kolonya bir bardak su getir. Birsen meraklanmıştı. Sedat'a birşey mi olmuştu acaba. Neyse Sevim hanım kendine gelmeye başlamıştı. Nevin hanım soruyordu -Ne oldu Sevim hanım anlatsana. -Sormayın Sedat birliğiyle dağlarda teröristlerle çatışmada ölmüş. Şimdi haber verdiler. kadın üzüntüden mahvolmuştu. Teselli olacak durumda değil di. Bunu duyan Birsen ağlayarak odasına kapandı. Annesi şaşırmıştı. Bir yerde komşusu bir yerde kızı. -Allahaşkına bey kıza sen bak. -Tamam bakarım. -Nevin hanım soruyordu Sevim hanıma -Babasının haberi var mı. -Yok evi aradılar. -Nasıl haber verceğiz. Bu kötü haberi vermek zor. Birden telefon sesiyle irkildiler. Nevin hanım telefonu açtı. Karşısında Sevim hanımın kocası vardı. Şaşkınlıktan ne yapacağını bilemedi. Elindeki telefonu düşürdü. Tekrar eline aldı. Hatta Yasin Bey alo diye bağırıp duruyordu. -Buyrun Yasin Bey -Benim hanım orda mı. Evde bulamadım da. -Evet burda vereyim bir dakika. -Nevin hanım eşiniz telefonda. -Ne diyeceğim ben şimdi. -En iyisi çağır hastayım de gelsin. Peki öyle yapayım. Allah korusun ona da birşey olmasın. -Efendim -Sevim nasılsın. Ev de bulamadım. Orda olduğunu tahmin ettim. -Canım ben çok rahatsızlandım. -Tamam hemen eve geliyorum. Kapamıştı telefonu Sevim hanım. -Ben gidiyorum Nevin hanım. -Otursana bu halde ne yapacaksın ev de. -Olsun şimdi gelir o. Diyerek gitti. Birsen'in ağlamaktan gözleri kıpkırmızı olmuştu. Birşeyde yemiyordu. -Kızım hepimiz üzüldük ama bu halin ne. Vallahi seni de kaybetmek istemem. Yemek yemelisin. Ama boğazından hiçbirşer geçmiyordu Birsen'in. Gece olmuştu. Uyur uyanık haldeydi. Herzaman kapısını kapatır uyurdu. Ama kapısı açıktı. Birden içeri Sedat girdi. Nefesi kesilmişti. -Sedat diyebildi ancak. Sedat ona gülümseyerek yanına doğru geliyordu. -Sen öldün Sedat. haberin geldi. -Yok ben ölmedim. Ölmeyede niyetim yok. Çünki seninle evlenip mutlu olacağım. Şaşkındı Birsen ağlamaya başladı. -Neden ağlıyorsun. beni sevdiğini hissetmediğimi mi sanıyorsun. Ben de seni çok sevdim hepte seveceğim. Sedat diz çökmüştü yatağın yanına. -Benimle evlenir misin canım. -Yoksa evlenmek istemiyor musun. Birsen hayret içersindeydi. Bu gerçekmiydi. Yoksa rüya mı görüyorum diye düşünürken. Sedat bir kere daha sordu. -Hadi kabul et. Seni seviyorum ben ve evlenmek istiyorum. -İstemezmiyim Sedat. Seni ilk görüğümden beri seviyorum ben. -Peki o zaman en kısa zamanda evleneceğiz. -Ben şimdi gideyim. Annem çok üzgün. Üzüntüsü geçsin dedi ve Birsen'in yanağına bir öpücük kondurdu. Birsen hala yataktan kıpırdıyamıyordu. Şoka girmişti. -Olamaz böyle birşey. Ben uyanığım ve o benim yanımdaydı.Peki eve nasıl girdi. Aniden kalktı saat altı olmuştu. Annesinin odasına gitti. Anne ve babası uyuyorlardı. kapı da akşam ki gibi kilitliydi. -Biraz geçsinde Sevim teyzeye gideyim diye düşündü. Ama satler geçmek bilmiyordu. Gözünü saatten ayıramıyordu. -Tamam saat sekiz daha fazla da bekliyemem dedi. Sevim hanımın kapısını çaldı. Kapıyı gözleri kızarmış Sevim hanım açtı. -Hayrola kızım ne oldu. -Sevim teyze. Sedat geldi. -Ne biçim şaka kızım bu. Bak bugün cenazeyi yolluyacaklarını söylediler. -Hayır Sevim teyze Sedat ölmedi derken kapı çaldı. -Cenazenin geldiğini haber mi verecekler acaba. kadın başladı ağlamaya. -Dur ben açayım teyze kapıyı. kapıyı açmasıyla Sedat kapıdaydı. Birden öyle bir sarıldı ki Sevim hanımı unutmuştu bile. -Geleceğini biliyordum. Hem ağlıyor hem de yanaklarından öpüyordu Sedat'ı -Ne oldu kimmiş kızım diye bağırıyordu Sevim hanım içerden. -Benim anne. Sevim hanım kendini birden kapıda oğlunun kollarında buldu. -Olamaz bu rüya olsa -Benim anne etimle kemiğimle benim. -O arada babası da patırdaya kalkmıştı.Ne oldu demeden oğlunu görünce.ağlıyarak sarıldı. Biraz sonra başından geçenleri anlatıyordu Sedat. -Çatışma başlamıştı. Künyem yere düşmüş farkında değildim. Arkadaşın kendi künyesi kopmuştu takmıyordu. Benimkini bulunca alıp boynuna takmış. Bu çatışmada şehit oldu. Ölenin ben olduğumu sanmışlar. Yalnışlık anlaşıldı bana da izin verdiler. Sizlerden af dilediler. -Sedat sabah seni gördüm. -Gelirken otobüste uyuya kaldım. ben de seni gördüm. Senin yatak odana geldim. Ve benimle evlenmeni istedim. Birsen şaşkındı. Nasıl olabilirdi. Sedat uyurken, onu gerçekte görmüş ve konuşmuştu. Aniden Sedat yerinden kalkıp Birsen'in önünde sabah ki gibi diz çöktü. -Birsen benimle evlenir misin. -Cevabımı vermiştim sana. -Evet demiştin. -Anne, baba ben Birsenle evlenmek istiyorum. Ne diyorsunuz. -Birsen bizim kızımız zaten. İki mutluluğu birden yaşattınız bize. Acılı günümüzü mutluluğa dönüştürdünüz. Allahıma binlerce kere şükür diyordu anne ve babası. Bu sefer de hep birlkte mutluluktan ağlıyorlardı. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:33 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.