![]() |
Dön Haydi
dön haydi! son vapurda demir almak üzere limandan kimler geldi kimler geçti.. biliyorsun! kim bizi biz gibi anlayabildi dön haydi! sende gidenlerden olma dön haydi! ayrılıklar kervanına sende katılma Bahadır Karaağaçlı |
Dualarla Gel
haydi çık gel karanlıklardan bekliyorum bıraktığın gibi hazırım seni türkülerle karşılamaya dindir bu hasretleri dinsin artık bu özlemler ilk kez bu kadar karmakarışık ilk kez bu kadar heyecanlıyım geceden çık gel yağmurdan sonra gel gün ağarmadan yaralarım azmadan gel mektuplarla gel sensin hep beklenen aşığım sana ne olur gel görüş günümde kuşlar eve dönmeden sokaklar dolmadan gel dönüş yollarında sular sığ olmadan gel yolun başında akşam serinliğinde gel sözlerin tükendiği anlarda gel yalansız dolansız zamanlardan arında gel dualarla gel mevsim mevsim çiçeklerle gel neyi bekliyorsun haydi çık gel... Bahadır Karaağaçlı |
Duvarlara Yüzünü Çizmeyi Öğrendim Gözlerimle
yokluğunda hiç çıkmadım odamdan. kitap ta okumadım. bir muhabbet kuşum vardı onu bile bakmayı beceremedim. yemedim,içmedim duvarlara yüzünü çizmeyi öğrendim gözlerimle duvaralara yüzünü çizmeyi öğrendim gözlerimle annem bir yandan seslendi,babam bir yandan işe de gitmedim. bir odadan bir odaya da geçmedim seni bir daha bulamam endişesiyle duvarları da boyatmadım. bütün hayattan soyutlayıp kendimi öylece bir kenarda duvaralara yüzünü çizmeyi öğrendim gözlerimle bazen ağladım bazen güldüm sana belli etmemek uğruna hep içime döktüm gözyaşlarımı. korkmadım karanlıklardan dışarda ki bağrışmalardan aldırmadım ağrıyan yanlarıma yatağın üstünde birikmiş tozlara kirlenmiş olmama duvaralara yüzünü çizmeyi öğrendim gözlerimle başka hiçbir yapmadım kalkmadım uzandığım yerden öylece bir noktaya odaklanıp duvarlara yüzünü çizmeyi öğrendim gözlerimle... Bahadır Karaağaçlı |
Dün Gece
dün geceydi gökyüzü ılgıt ılgıt kanıyordu bir yıldız içten içe ağlayıp duruyordu matemi dünyaya evrene sığmıyordu yağmur olup gözyaşları elime damlıyordu açtım ellerimi yalvardım Allah(c.c) ıma gösterme ayrılıklar bu aciz kullarına yalnızlık sana mahsus yalnız sana aşikar hasretle deneme bizi bu yalan dünyada Bahadır Karaağaçlı |
Dünya Dönüyor
bitti bitti bu aşk böyle kal sende selametle beni bende bırak gelemem bu yürekle her giden peşinden yok olunsaydı dünyada seven kalmazdı sevenin kadri bilinir elbet kimse sen gibi zalim çıkmadı dön dön demem asla silinirsin nasılsa zamanla dünya dönüyor dönecekte kim kalmış baki hayatta Bahadır Karaağaçlı |
Düş Yakamdan Yar
hesabı mahşere bıraktım aşkın bir ömür peşinden koşamam yar sıcak bir dokunuş çok gördün bana harcanmam bir daha yollarında yar resimler sende kalsın bana dokunma anılar beni bozar düş yakamdan yar bir dilenci misali el açtım sana aşkı çok gördün bu gönüle yar bir yudum sevgi çok gördün bana al aşkınıda çal başına yar inan bu aşk akıllara zarar Bahadır Karaağaçlı |
Elveda! Bilki Bu Son Ağlamamdır..
elveda bil ki bu son ağlamamdır .. artık bende senin gibi olmaya çalışıyorum öyle vurdum duymaz öyle asi öyle hovarda .. artık gözyaşlarımı gülümsemelere teslim edeceğim. senin gibi aldatmalara karışacağım. beddualar alacağım aldırmayacağim platonik aşkların karşısa geçip,burun kıvıracağım. küçük göreceğim gönüllerdeki aşkı şiirler yazmayacağım. ilham olup yazanlarında en ummadık anlarında terk edeceğim. başka sevdalara yelken açıp o liman senin bu liman benim bir demirde ben atacağım. başını duvara yaslayıp ağlayanların, yetişmicem imdatlarına. unutulmuşların dünyasına banane..deyip o gülüşleri ben barındıracağım dudaklarımda .. elveda bil ki bu son ağlamamdır bil ki bu son kanamamdır artık bende senin gibi olmaya çalışıyorum öyle vurdumduymaz öyle hovarda öyle asi .. ama başaramıyorum inan senin gibi rezil kalamıyorum... Bahadır Karaağaçlı |
Eminönü İskelesi
bir 0lta attım denize ucunda sen kıyıya vurmuş balıklar gördüm evet evet intihara kalkışmış balıklar eminönü iskelesinde... Bahadır Karaağaçlı |
Eylül Sancısı
gitme bugün içimde bir his..! titreme gibi hüzünlü eylül gibi.. gün gün eksildi bir yanım ağlayamamak gibi. gitme bugün içimde bir suskunluk içimde bir endişe ölesiye can sıkıntısı ardı sıra peşimde gitme bugün günümü kana bulama bugün Bahadır Karaağaçl |
Faydası Yok
faydası yok yüreğim unutamazsın başka bir sevdayla avunamazsın sanma bu hasrete alışırsın umut yok yüreğim kavuşamazsın Bahadır Karaağaçlı |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:05 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.