![]() |
Ölümün sensizliği
Ölümden öte ne var bu dünyada! Sensizlikten daha mı acı acaba ölüm? Yokluğun kadar soğuk mu? Seni görememek nasıl acaba toprağın altında? Ellerini tutamamanın verdiği boşluk kadar anlamsız mı? Ölüm sensizlikten acı mı? Deniz Önderoğlu |
Sen Yoksun
Sen yoksun artık Gözümün baktığı yerlerde Terin tenimde değil artık Senin için çarpmayacak artık Kan dolu yüreğim Sen değilsin artık Ve olmayacaksın Bendeki ben Deniz Önderoğlu |
Seninle
Yokluk vardır hayatta Bir de varlık Açlık vardır Bir de tokluk Senden önce yoktum Artık varım Mutluluğa açtım sensiz Yalnızlık şimdi bizsiz Deniz Önderoğlu |
Sensizliğin Rengi
Siyah beyaz resimlerin saflığında Rengarenk bir aşk yaşadık seninle Pembe hayallerimiz vardı Mavi umutlarımız Gökkuşağının her rengini işlemiştik sevgimize Hayatlarımızı Beyaz bir sayfa yazmıştık Siyah kalemlerle Silinmeyecek güzelliklerle Şimdi bu rengarenk dünyada Siyah beyaz kaldım Sensizliğinle Deniz Önderoğlu |
Sessiz Ölüm
Ölümüm sessiz olacak Sessiz ve sensiz bu beden solacak Yavaşça kapayacağım gözlerimi En son gördüğüm halinle Kalacaksın gözlerimde Ve girdiğim zaman O soğuk kabre Ahrete kadar kalacak Gidişin gözlerimde Deniz Önderoğlu |
Sevda
Yaşamaksa, yaşayacağım Sevmekse, seveceğim Ölmekse, ölmeyeceğim Seninle gözümü tekrar açtığım bu hayatı Sevginle sürdüreceğim Daha önce neredeydin, neredeydim? Gel Mutluluk bahçesindeki çiçekleri Sevgimizle büyütelim Arzularımızı birlikte gerçekleştirelim Gel, gel ki; Asıl sevda nedir Şu dünyaya gösterelim Deniz Önderoğlu |
Sevgi
Bu dünyada herşeyi sevmek istedim Ağaçları, kuşları, bulutları ve gökyüzünü Fakat, bir gün seni gördüm Ve tüm sevgimi sana verdim Deniz Önderoğlu |
Soru=Cevap (Akrostiş)
Bir hayat yaşamak istiyorum En güzel bir birlikteliğin olduğu Nice seneler mutlu bir şekilde İki kişilik bir hayat yaşamak Maziyi tamamen silip Layık olduğumuz mutlulukla Evimizin çatısı altında yaşamak istiyorum En güzel duyguları beraberce Ve en muhteşem şekilde yaşamak Lazım olan herşeyin En güzel biçimde olduğu Niyetlerimizin ve isteklerimizin İstediğimiz şekilde olduğu Rüyalarımızda yaşadığımız bir hayat yani Masal gibi bir gece sonunda İkimizin Sadece ve sadece İkimizin yaşayacağı bir hayat için Ne diyorsun var mısın? Deniz Önderoğlu |
Susma
Susma bana Konuş Konuşki sensizliğin verdiği acı hafiflesin yüreğimde Susma Sesini kazıyayım kulaklarımın içine Dipsiz kuyularda beni sessiz bırakma Susma... Deniz Önderoğlu |
Tanrı
Tanrı olsaydım eğer; Ol derdim, olurdun Öl derdim, ölürdün Git derdim, giderdin Gel derdim gelirdin Ama tanrı değilim Ne oluyorsun Ne ölüyorsun Ne gidiyorsun Ne de geliyorsun... Deniz Önderoğlu |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:29 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.