![]() |
DIRAL DEDE'NİN DÜDÜĞÜ
Hele destur! Masallah bu ne bolluk böyle Hele destur! Helalinden kazandiysan söyle Hele destur! Gözümüz yok Allah daha cok versin Ama paylas gel beni dinle paylasirsan sevaba girersin Ac gözünü daha vakit erken gör seytanin gör dedigini Bir kulak ver de dinle sagir sultanin duydugunu Sen öyle devekusu gibi saskin saskin bakinirsan Bir gün duyarsin elbet Diral Dedenin Düdügünü Hele destur! Masallah bu ne istah böyle Hele destur! Yetim hakkim yemedin mi söyle Hele destur! Gözümüz yok afiyet seker olsun Ama paylas gel beni dinle gariplerin de karni doysun Hele destur! Masallah bu ne kudret böyle Hele destur! Zayiflari ezmedin mi söyle Hele destur! Gözümüz yok Allah daha iyi etsin Ama paylas gel beni dinle ardindan herkes dua etsin |
MÜSAADENİZLE ÇOCUKLAR
Bir sabah baktim ne göreyim bizim sokakta senlik var. Büyükler köz köz otururken adam oluvermis cocuklar Patlamaz olmus tüfekler gelmis karamürsel sepetler Tren kalkmis gitmekte hadi gecmis olsun birilerine Kinalar yakalim elimize sahip olalim dilimize Aman dikat belimize Simdi müsaadenizle cocuklar Sira bana geldi cocuklar Is basa düstü coocuklar Hazirmiyiz Eh BARIS ABI askolsun ac koynuna kus konsun Cek ipini rahvan gitsin inceldigi yerden kopsun Kimileri kahve kaynatsin kimi hala dansöz oynatsin Leylegin ömrü iki laklak degerler oldu tepetaklak El salla el salla kol salla kol salla Sag gösterip sol salla bir omuz at sagdan sola Geliyor bir ahu afet tepeden tirnaga zerafet Öldür bizi letafet bizim sonumuz meraget Hayirdir insaallah kizlar ne diyor bu ucuk cilginlar Hayir mi ser mi görecegiz artik sabrin sonu selamet Jale: üz beni süz beni püre gibi ez beni Ajlan&mine: pranga tak bana kapi kapi gez beni Burak: benimle oynama cilginim bebegim Nalan: deli gibi seviyorum ölümüne sev beni Dandini dastana dinolar bostana Iyi bak hastana sor beni ustana El salla el salla Tayfun: hadi yine iyisin e gel hadi yanima Hakan: amma velakin kinalar yak bana Soner: ah vefasiz yak beni yik beni Vitamin: ellere var bizlere yok di mi Dandini dastana dinolar bostana Iyi bak hastana sor beni ustana El salla el salla |
BAL BÖCEĞİ
Seyyah oldum dolastim su alemi ah güzelim Senin gibi bir vefasiz görmedim ben Hayirsizi kitapsizi zalimi balböcegim Senin gibi bir insafsiz görmedim ben Su daglarda cicek oldum askindan sarardim soldum Bakmadin bana balböcegim Yollarinda toprak oldum sen bastikca ben kavruldum Görmedin beni balböcegim Seni gidi balböcegi kim cözecek bu bilmeceyi Ateste yanar pervane ben oldum derdinden divane Hele gel yine gel bir gece vakti koynuma gel Ama benim adim bal böcegi bekleyemem ben bu geceyi Gelir de koynuna girerim ama sonra da batiririm igneyi Nedir bu cektigim senin elinden ah güzelim Kurtar beni elalemin dilinden Biktim usandim su bitmez nazindan balböcegim Sabir teli koptu gönül sazindan |
YOLLA YARİM TEZ YOLLA
Daglar astim hazar eyledim Her gördügüm güzele nazar eyledim Hakikat sofrasi kurulunca Bir salkim üzüme pazar eyledim Söylemeye varmiyor dilim Sazim calmaz oldu tutmuyor elim Ben ettim sen eyleme gülüm Ne olur affet beni Allah askina Yolla yarim tez yolla Oyali da mendile sar yolla Iki tel kopar sacindan Kinali da mendile sar yolla Yolla yolla yolla meleklere ver yolla Yolla yolla yeter beklettigin beni Allah askina Yolla yarim tez yolla Hasret kaldim seni sevmeye Sana gelip dügümleri cözmeye Usulca gögsüne yaslanip Bir sabak vakti koynunda ölmeye Costu gönlüm sel gibi caglar Aramiza girmis dumanli daglar BARIS derdini söyler aglar Yeter affet beni Allah askina... |
AL BENİ (MÇ)
Sen gideli sevgilim bahcemde güller acmiyor Geceler bitmek bilmiyor geceler buz gibi sabah olmuyor Simdi ben sensiz nasil yasarim söyle Simdi ben sensiz neylerim söyle Son bir kez görebilsem seni tutsam dokunsam ellerine Yoklugun dayanilmaz oldu hasret kaldim gül yüzüne Simdi ben sensiz nasil yasarim söyle Simdi ben sensiz neylerim söyle Al beni götür gittigin yere Istersen vur yerden yerlere Ne olur al beni götür gittigin yere Yeter ki yeter ki terketme Bekledim seni gecelerce yarali ceylan misali Ardindan düstüm cöllere Leyla�ya kosan Mecnun misali |
SARIL BANA
Yikilsin bütün duvarlar birer birer Acilsin bütün kapilar teker teker Yaklas bana gel sokul bana Rüyama giriver bu gece helalim oluver bu gece Koptu firtina dört bir yanimda atese at beni sar kollarinla Cok yorgunum saril bana dokun bana ne olur Binlerce ok saplaniyor su kalbime Alev alev atesin yaniyor yüregimde Gururumu aldin ayaklar altina Geldim kapina yüz sürmek icin Haydi artik sen de sil gözyaslarini Süslen boyan giyin benim icin Elimde pembe mavi soluk bir cerceve Tüm anilar toplanmis sanki o resimde Sokul bana saril bana yaklas bana dokun bana |
ZİYADE
Benden Öte Benden Zİyade Bu Aksam Yine Garip Bir HÜzÜn CÖktÜ ÜstÜme HÜcrem Soguk Bir Tek Sen Varsin DÜslerimde Demir Kapi Yine Kapandi Agir Agir Üzerime Kelepceler Yine Vuruldu Kilit Kilit YÜregime Derin Derin Soluyorum Seni Gecelerce Duvarlara Kazidim Ismini Her KÖseye Dudaklarin Seker Gibiydi Baldan Öte Baldan Ziyade Pembe Pembe Yanaklarin GÜlden Öte GÜlden Ziyade Sabret GÖnÜl Sabret, Sakin Isyan Etme Bir GÜn Elbet Bitecek Bu Cile Isyan Etme DÖrt Kitaptan Baslayalim Istersen Gel SÖze Orda Öyle Bir Isim Var Ki Kuldan Öte Kuldan Ziyade Onu DÜsÜn Ona Sigin O Senden Öte Benden Ziyade Bir Sabah Elbet GÜneste Dogacak Penceremde Ama Bil Ki Atesin Hala Yanacak YÜregimde GÖzyaslarim Akip Gidecek Selden Öte Selden Ziyade Bir Canim Var Verecegim Maldan Öte Maldan Ziyade Bir Ben Varki Benim Icimde Benden Öte Benden Ziyade Bir Sen Var Ki Senin Icinde Senden Öte Senden Ziyade |
GÜL BEBEĞİM
Sen cennete uçtun ama Kokun sinmis yatagima odama Derin derin soluyorum seni Içime hapsediyorum seni Alisamadim bir türlü yokluguna gülbebegim Sensiz yasamak ne kadar zor Ayrilik acisini gel bana sor Nasil kiydin kendine gülbebegim Geceler çok soguk geceler sessiz Nasil yasarim simdi ben sensiz Hani bana verdigin o sözler Hani o gülen masum gözler Alisamadim bir türlü yoklugunagülbebegim Sensiz yasamak ne kadar zor Ayrilik acisini gel bana sor Nasil kiydin kendine gül bebegim Gözyasim karisti yagmura Damla damla süzülüyor topraga Bizi ancak ölüm ayirir diyordun bana Söyle nasil kiydin kendine gülbebegim Seni benden ölüm bile ayiramadi iste Nasil kiydin kendine gülbebegim Dar geliyor bana bu yerler Yasanmaz oldu kara geceler Kirilsin seni tasiyan bu eller gülbebegim Hani bana verdigin o sözler Hani o gülen masum gözler Nasil kiydin kendine gülbebegim Sensiz yasamak ne kadar zor Ayrilik acisini gel bana sor Nasil kiydin kendine gül bebegim... |
BEYHUDE GEÇTİ YILLAR
Bir masaldi askimiz sisler bulutlar ardinda Bir aksam bitiverdi hersey yok oldu bir anda Beyhude gecti yillar silindi hatiralar Geride bir avuc yalan Hüzün dolu geceler bugulu pencereler Iste hepsi bu senden kalan Nasil icim yaniyor öylesine sevdim seni Hep saklamak istedim altin kafeslerde seni Sanki gizli bir el kopardi seni benden Savurdu kar tanesi gibi Bos yere ariyorum simcicak sevgini Bu islak bos sokaklarda Elinden oyuncagi alinmis cocuk gibi Yalnizim bos sokaklarda... |
YOL
Ucsuz bucaksiz bir yolda yürüyorum tek basina Herkes hakkini helal etsin kalmasin tek bir lokma Bu yolda ölmek var belki de dönmemek Ömür bitse bile yol bitmeyecek Bazen buz gibi bir pinardan iciyorum kana kana Bazen kizgin kumlar üstünde yürüyorum yana yana Dünya hanci biz garip yolcu haydi bastir be oglum Allah`a bir can borcumuz var bir tek ona güven Yolun acik olsun Baki kalan bu kubbede hos bir seda biliyorsun 1000 in yarisi 500 daha ne düsünüyorsun Topraktan geldi insan yine topraga dönecek Iki lokma ekmek icin ömür boyu dövüsecek... |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:49 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.