![]() |
Ardımda
binerken otobüse ne kadar çok şeyler bırakıyorum ardımda benim olmayan koskoca binalar yollar kaldırımlar bir cümle ile sırtına vurmuş umut dolu heybelerini koşuşturan insanlar yanaklarımdaki sıcaklığı alıp oturuyorum koltuğa el sallamaya hazır ne kadar çok şey bırakmışım ardımda yanağım yanıyor |
Aşk
korkulara yenik düşmek koymadı bu sefer bir ürperti gibi çöktü sadece üzerime sevdalarla büyüdüm bizim zamanımızda aşk uykudaydı pamuk ellerden uzak metalin soğukluğunu avuçlardı ellerimiz severdik pir severdik ser koyup meydana ser verirdik sevdalarımıza korkulardan uzak sessizliğe büründüğünde kötürümleştiğinde yaşam bir gün sen çıktın karşıma gözlerinde gök gürlemesi saçların bozkırlarda dolu dizgin giden bir tay yelesi ve yüreğimde korkunun düşen ilk tanesi korkmak ölümden değil dokunamamaktan korkmak konuşamamaktan korkmak sesini duyamamaktan gül yanağa bir buse konduramamaktan korkmak korkuyu tanımaktır bence aşk yirmi bir yıl sonra korkulara alışamamak yanında yatanın yüzüne sevgiyle baka bilmektir aşk… kısacası aşık olup aşık kalmaktır aşk |
Aşk Dediğin
aşk dediğin nedir ki güzelim düpedüz mahpusluğu değilmi ki gönüllerin desene be daha ne diyeyim |
Aşkmı
bir şeyler bırakmak geride anımsanmak duyumsanmak ne güzel bir şeydir bilirmisin yıllar sonra döndüğünde yıllar önce yaşadığın yerlere kendini kucaklatabiliyorsan herkese ne güzel şeydir bilirmisin birde yanında sevdiğin var ise aşk bizim ülkemizde pusuya yatar haince vurur beklemediğin anda ölürsün diğer tüm yaşamında o nedenledirki aşıksan ölüsündür başka aşklara |
Ateşin
ateşin yakarken beni kül olmakla bitirmiyorki savruluyorum düştüğünde toprağa yangınlara dönüyorum |
Attığın Adım
attığın adım değildir hayallerini gerçek yapan devamlılığıdır adımlarının durma yürü yürü menzile doğru unutmadan yaşamı eğer eğer düşünmüyorsan bastığın yeri kapılmışsan büyüsüne hayallerinin fark edemiyorsan kıvrımını yolun büyümese de gözlerinde engellerin ıraklaşır menzilin bir mayın patlar tetikler bir diğerini yara alır yürek adımlar yavaşlar sis gibi iner korku ıraklaşır hayaller onun içindir ki unutma kurduğun hayalleri gerçeğe dönüştürecek içinde olmaktır yaşamın basmaktır toprağa almaktır nefesi direnmektir ve devamlılığıdır attığın adımların |
Ay Aya Bakar
yüreğin de altın beşik sallayıp duruyorsun uslanmaz sevda delisiyim bekleyip duruyorsun ay aya bakar akşamları ay sigara yakar hüzün aya akar sevda beşikte durmaz uyku gözlerini kapamaz yarana merhem olurum uyutma beni sokağın lambasını kırmışlar sokaklar karanlık, karanlığa ışık olmak ışık olmak ister gönlüm, uyutma beni... uyutma beni... |
Ay Vuruyor Gozlerimin Icine
isirir sessizligimi kopek havlamalari gecenin derinliklerine dagilir uykunun bolunmus parcalari kimin umrunda teslim etmisse kendini derin uykularin kollarina kollari zaman kollari yaman ay vuruyor gozlerimin icine |
Ayaklar
dolmuş bekliyordu yorgun ayakları ayaklar ne çok şey taşıyorlar onca yıl siz deyin bedeni ben deyeyim onca yıl onca şey gören gözleri siz deyin elleri çekiç tutan, yazı yazan yukarı açılıp medet uman ben diyeyim düşünceleri |
Ayaklarım Üşüyor
güneş tutuldu deprem oldu yağmur yağdı çamurlar oldu ayağım çamura battı çamur banyolarında şifa aramadım hiç ayakkabım çamurda kaldı parmaklarım üşüyor ayak parmaklarım baştan mı kokuyor balık ayaklarım üşüyor bir şeyler mi ters tam burada duruyorum paketten bir sigara çıkarıp yakıyorum efkarımdan mı anlamak sadece yaşamak değil birlikte kırılgan gönül köprüleri deltalarda sazlıklar sazlıklarda pusu atmış avcılar bir derin nefes neyse ki sigaramda ağızlık var parmaklarımın isyanı ayaklarıma ellerim susmuyor ellerim düşünemez ki neler oluyor… ne güzeldi çocuk olmak çocuksu düşlere dalmak büyüdükçe yük mü artıyor çocuksu düşlerime kıyamam ki balık baştan mı kokar ayaklarım üşüyor… |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:32 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.