![]() |
bugün en mutlu günüm
bügün en mutlu günüm çünkü beni sevdiğini duydum bugün daha bi güzel başladım güne kuşlara yem verdim çarşıda yürürken yaşlı bi teyzeye yardım ettim sonra bir çocuğun gözlerinde baktım hayata masum,mutlu ve saf evet mutluydum hemde çok içim içime sığmıyordu içimden haykırmak doyasıya yaşamak geliyodu bu anı gözlerinde kaybolmayı çekiyodu canım bir melek misali bütün sevgi yoksunu insanlara sevgi dağıtmak geliyodu içimden bugün çok mutluyum çünkü beni sevdiğini duydum bende sana söylüyorum SENİ ÇOK SEVİYORUm... |
gıderken sen
giderken sen öylece baka kaldım ardından sana gitme demedim,diyemedim çaresizliğimdi beni susturan içimde çığlık fırtınalarıydı kopan ellerim şimdi boş,gözlerim yaşlı yüreğim hasretinle eskiyo yinede hala bi umut var içimde yüreğimde bi yerde gelicek diyor ne kadar ıslansada gözlerim ne kadar yaşlansada yüreğim ben sana aitim senden asla vazgeçmeyceğim ve her zaman bekleyeceğim hadi gel.... |
Hüzün Damlar Kalbine
Arama başka tenlerde beni Arama başka dudaklarda Düşme bensizliğin peşine Sorma sessizliğimi Bulamazsın arayışlarında Kana bulanır hayallerin Çıkmaz sokaklara çıkar gülüşlerin Zaman bile çarpar yüzüne Tüm gerçekeleri Kapına gül bekleme eskisi gibi Bakışların ziyan olur Telefona her bakışında Yalandır baktığın gözler Yalandır tuttuğun eller Seninle yaşandı her güzel gün Seninle bitti Seninle damladı bu gözden yaşlar Seninle sel oldu İsyanlarım sende yeşerdi Duygularım sende terk etti beni Yok düşlerin anlamı Anlamsız varlığının anıları Kazıdı alkol ruhumdaki seni Her kadehte bir hançer darbesi |
Yolun Başı
Daha yolun başındasın, Öyle çok şey göreceksin ki; Kör olacak gözlerin. Daha yolun başındasın, Alnın açık yürüyeceksin kalbime. Adım adım... Korkuların peşinden koşacak, Umutlarını koruyacaksın. Evet; Daha yolun başındasın, Uzattığın el tutulacak, Güneş içeri girecek gözlerinden. Yanılacak tedirginliğin... Daha yolun başındasın, İçinden okyanuslar akacak, Kirli düşlerden uzak yaşayacaksın. Boğulur gibi olacaksın sevgi ırmağında, Sürükleneceksin hücrelerime... Daha yolun başındasın, Dogrulup hayata selam vereceksin, Tuttuğun takım kazanacak, Şemsiyeni taşıyacak hayalim, Yağmura yakalanmayacaksın... Daha yolun başındasın, Yıldızlar filizlenecek gözlerinde, Uzanıp tutacak karanlık ellerini, Hey! diyeceksin güneşe, Yak beni... Daha yolun başındasın Bitmeyecek üzerinde yürüdüğün zaman, Saniyeler gözlerinden emir bekleyecek, Bir baksan göz ucuyla, Saniyeler üzerinden saatler geçecek... Aslında; Yolun başındasın yada sonunda, Gözlerin kılacak hakimiyeti, Esaretinde mutlu olacağım, Koyu yeşil gözlerin;.. Dur! diyecektir saatlere, Ben daha yeni başlıyacağım... |
Öpüşerek Geçelim Bu Akşam Uçurumdan
Gün dönüyor Nihan! gün dönüyor tepeye dikilmiş güneş düşündürüyor Bir zamanı paylaştık soluk soluğa ya şimdi her şey karlı bir cam ardında Tut tutabilirsen daha dün yaşadıklarını çağır getirebilirsen seni terk eden soluğunu Gün dönüyor Nihan! gün dönüyor mekânı yüklenmiş zaman bizi de götürüyor Çiçek büyütmüyorum artık kuş beslemiyorum toprak kokusuna yollar gün eğimine bir iz daha bırakıyorum bir iz daha dizlerimle Gün dönüyor Nihan! gün dönüyor yakıp geçen günlerden teselli bir şelâle saçların süzülüyor Gezgin bir siluet gibi düzensiz yüzüyor bulutlar tekler yönsüz yürüyor Kimse ne kimseyi kurtarabildi ne geçmişi kim bilir belki de aşk değildi bu cemresiz toprağın tükenişiydi Alışkanlıklarımı kaldırıyorum ağır ağır anıların rafına anılar... Nihan! anılar... hâlâ ellerinin sıcaklığında Bir kör kurşundur bazen alıp götüren bir kör kurşun gibi söz bir ömrü mezada veren O doğru bakış bir beklenti şimdi bir beklenti baharın ve düşlerin onikisinden Belki de budur aşk Nihan! aşk budur zahir vurulurken sevgilinin saçlarını okşayan Niobe'nin Kızları da taş olmuş diyorlar Ana Tanrıça da duydun mu Nihan! bir hüzün gibi duruyormuş elleri hasretmiş okşanmaya Yapma öyle Nihan! çekip durma canımdan seni senden kurtarmayı neden düşleyeyim ki Sen kendin çık Nihan! sadece kendinle çık dilek şartlarda yaşamaktan gel şimdiki zamana yoku yaşamasın an öpüşerek geçelim bu akşam uçurumdan |
Asıyorum
Asıyorum tüm kötülükleri, Yerin dibindeki, Acı ipliklerine… Asıyorum tüm çelişkileri, Gözlerimin arkasına, Hiç görmeyeyim diye… Asıyorum tüm mutlulukları, Kalbime, Hep hissedeyim diye… Ve Asıyorum gözlerini gözlerime, Başka yere bakmayım diye |
Gün/Eş`le Uyanış
Yaşlarıma bakarak başarınla coşarken Sana biten yıllardan hatalar okuyorum Umutla uğur için ömür boyu koşarken Çizgilenmiş yüzümde pişmanlık dokuyorum . Gözlerimin rengine değişmezdin alemi Kirpiğimin her teli yazgımızın kalemi Bulutlanmış ömründe kederlerle çilemi Yağmur dualarıyla yağdırıp, döküyorum . Yorulmadan yürüdün yokuşsuz bir yolundum Ellerinde açmamış tomurcuk bir gülündüm Kurumuş toprağında renksiz pınara döndüm Yığınlanmış dertleri maskeyle yıkıyorum . Gecenin bir yarısı karmaşalar içinde, Kırlangıç hayallerim mevsimlerin göçünde Sevdiklerim sim olmuş ışıldarken saçımda Sabahlara Gün/Eş`le uyanık çıkıyorum |
Zaman Gitmek Zamanı
Ömürle ölüm arası ısmarlanmış yaşamı özgürce, yargısız yaşamak kolay mı? . Kim bilir kaç kez şaşırttı gelincik yaprakları, çiy tanelerinde üşüyen gerçekler? . Titrek parmaklarda biriktikçe şiirler, sen olamayan sende sussan da neye yarar? . Zaman aştıkça seni yıpranmış bir bedenle, duvara karşı koymak daha büyük bir zarar... . Bakma kusuruma, şimdi gitmek zamanı bağışla sevgili... |
Yorgunum Üzgünüm
Peki ınsan nasıl unutur Sevda Sevda dıye atan bu yürek Ne zaman durulur.. Yorgunum.., Üzgünüm.., Söz geciremediğim, dön diyemediğim Aşk dediğim, Kana kana içdiğim, Sadece bir yürek, Yanlızlık omür olmus artık Bır dost bırde derdım olmus ortak Iste son sıgaran onuda tek basına yak Bir yanım Sigaram , Bir yanım Dost dediğim Rakı ''m'' Karsımda umut dediğim Son Resim Çek ıcıne dost Çek Bu duman ikimizede yeter Yok olup gıden sevdalara inat Sat dostum sat |
İmkansızlığın iki tarifi
Bir kafeste özgür kalabilir misin? Bilmediğin bir sözü söyleyebilir misin? İmkansızlığın iki tarifi, Başkasını sen söyler misin? Benim tarifim çok, Kendi var, adı yok, Birine gitmek, birini sevmek, Of olmuyor işte, adı yok işte… Bakıyorum ama dokunmaya hakkım değil. Seviyorum ama söylemeye hakkım değil. Gök kuşağına yürümek, Çöl de serap görmek, Daha umut verici… |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:48 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.