![]() |
01 Gördü gözlerimiz
Sevdi kalplerimiz Hayatın baharında Birleşti ellerimiz Düğünümüz var bizim Hepinizi bekleriz… 02 Sevdik birbirimizi Evlendirin dedik bizi Kırmadılar sözümüzü Yapıyorlar düğünümüzü Bu mutlu günümüzde Bekleriz hepinizi… |
1 Hayatımızın bu en anlamlı gününde mutluluğumuzu bizimle paylaşmanızdan multluluk duyacağız.
2 Sevgiyle dolu birlikteliğimizi sonsuza taşıdığımız bu mutlu günümüzde dostlarımızıda yanımızda görmek dileğiyle… 3 Beraberliğimizi evliliğe götüren bu yolda, sizlerle birlikte olmayı diliyoruz. 4 Birlikteliğimizi evlilikle noktalayacağımız bu mutlu günümüzde aramızda olmanız bizi onurlandıracaktır. |
Aşkı konuşmak için dudaklarımı kutsanmış ateşle temizledim, ama hiçbir sözcük bulamadım.
Aşktan haberdar olduğumda sözler cılız bir hıçkırığa dönüştü, yüreğimdeki şarkı derin bir sessizliğe gömüldü. Ey bana gizlerinin ve mucizelerinin varlığına inandığım Aşk ‘ı soran sizler, Aşk peçesiyle beni kuşattığından beri ben size aşkın gidişini ve değerini sormaya geliyorum. Sorularımı kim yanıtlayabilir? Sorularım kendi içimdeki için; kendi kendime cevaplamak istiyorum. İçinizden kim içimdeki benliği bana ve ruhumu ruhuma açıklayabilir? |
Dostum,
Sen ve ben Hayata hep yaban kalacağız. Birimiz diğerine Ve her birimiz kendisine. Senin konuşacağın Ve benim seni dinleyeceğim güne değin. |
Ve bir genç, şöyle dedi: ‘Bize arkadaşlıktan bahset.’
Ve o cevap verdi: ‘Arkadaşınız, cevap bulan gereksinimlerinizdir. O, sevgiyle ektiğiniz ve şükranla biçtiğiniz tarlanızdır. O sizin sofranız ve ocak başınızdır. Çünkü ona açlığınızla gelir ve onda huzuru ararsınız. |
Çocuklar sizin çocuklarınız değil,
Onlar kendi yolunu izleyen Hayatın oğulları ve kızları. Sizin aracılığınızla geldiler ama sizden gelmediler Ve sizinle birlikte olsalar da , sizin değiller. Onlara sevginizi verebilirsiniz , düşüncelerinizi değil. Çünkü onlarında kendi düşünceleri vardır. Bedenlerini tutabilirsiniz , ruhlarını değil. |
Kağıt önümde kalem elimde,
Duygular kalpte düşünceler yazıda, Ay gökyüzünde yıldızlar daha ötede, Tanrı yukarıda kullar aşağıda, En zoru da canım sen orada ben burada Yanağına konan kar tanesi eriyip dudaklarına indiğinde, Hissettiğin o bir damla serinliği benimle paylaşmak istersen, Yönünü rüzgara dön ben o rüzgardayım… |
Bu gece pencereni açık bırak,
Bir kuş uçurdum, biraz yorgun biraz ıslak, Başucuna bir tutam sevgi bırakacak. Eğer bir gün biri senin için, İsmini güneşe buzlarla yazabilirse, Bilki o seni benden daha çok sevmiştir… Haritaya bakıyorum izin yok, Kitaplara bakıyorum yüzün yok, Sözlüklere bakıyorum ismin yok, Birde dönüp kendime bakıyorum, Senin benden başka adresin yok. |
Aramazdık gece mehtabı yüzün parlarken,
Bir sönük yıldıza benzerdi güneş yanımda sen varken. Bu gece bir yıldız tut, Ben bu yıldız kadar uzağında olsam bile, Sevgim heran yanıbaşında!.. Eğer bir gün o, sevdiğin yağmur insafsızca seni ıslatırsa, bilki ben sana ağlıyorum. Eğer bir gün aşkımızın şarkısı kulaklarını tırmalarsa bilki ben o şarkıyı sana söylüyorum. Eğer bir gün elinde bir demet gül mezarıma gelirsen bilki mutluyum mezarımda uyuyorum… |
ağlasam çizgi çizgi,
Gözyaşlarım sana değilmiş gibi, beklesem, Zamansız, dünsüz, yarınsız gelmeyişini, Silinmiyor hüzünlerim, Seni seviyorum… Hafif hafif çiseleyen yağmurda kalırsan; Saçlarını okşayan her tanede BENİ HATIRLA ! Bu gece seni düşüneceğim; Ne kadar uzakta olursan ol, Sevgimi avuçlarıma alıp yıldızlara üfleteceğim , Gecenin rengine kucağındır diyerek düşlere dalacağım.. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:15 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.