![]() |
Seni izliyorum uzaktan gizlice
Her başımı kaldırdığımda gözlerime dolmaktasın Gözyaşlarım usul usul yağıyor sensizliğe Elimde zorla alınmış bir oyuncağımsın. |
Artık güneş sensiz doğsa da
bu şehir sana ağlasa da ne kadar sana susasam da biliyorum dönmezsin bana |
Şarkısız ve sensiz kaldığım nice akşamlar
Gözlerin geçer aklımdan özlemler içinde Gözlerin bir çigan müziği güzelliğinde Kirpiklerinde keman, bebeklerinde gitar... |
Gecenin karanlığında savrulmuşum
Sensizlik,namludan çıkmış kurşun Gelip vücuduma saplanan Her şeye rağmen sevmek Sevdiğin için ölmek Güneşi tutmak her zaman İçini ısıtanı kaybetmemektir aşk. |
Apansız uyanırsan gecenin bir yerinde
Gözlerin uzun uzun karanlığa dalarsa Bir sıcaklık duyarsan üşüyen ellerinde Ve saatler gecikmiş zamanları çalarsa Bil ki seni düşünüyorum Bir vapur yanaşırsa rıhtımına bin, açıl Örtün karanlıkları masmavi denizlerde Ve dinle kalbimi bak nasıl çarpıyor nasıl O bütün özlemlerin koyulaştığı yerde Bil ki seni bekliyorum Bir sabah gün doğarken aç perdelerini, bak Sevinçle balkonuna konuyorsa martılar Kendini tadılmamış derin bir hazza bırak Dökülsün dudağından en umutlu şarkılar Bil ki seni istiyorum *******den bir gece uyanırsın apansız Uzaklarda elemli,garip bir kuş öterse Bir ceylan ağlıyorsa dağlarda yapayalnız Ve bir gün kabrimde bir sarı çiçek biterse Bil ki seni seviyorum. |
Bakışlar vardır insani ömür boyu ağlatan.
Yollar vardır aşılması güç olan. Kalpler vardır acılarla parçalanan. Ve insanlar vardır hiç unutulmayan. Sanma beni sevipte bırakanlardan. Benim sevgim mezara kadar olandan. |
Seni hapsettim gözlerime,
Hayalinle avunuyorum. Askin filizlendi yüregimde, Sevdanin atesiyle yasiyorum. Tenim tenine hasret, Bedenin sicakligini ariyorum. Bana en büyük ceza, Seni sensizlikle yasiyorum. Yillar gecti aradan untamadim seni; Seni hala dün gibi seviyorum |
Unutulmuş akşam türkülerinde,acılara
tutunup ağla derken bana, aynaların ötesinde gördüğün ,ağır sevdanın altında ağıtlarımı gizledim. ömür kısa,sevda uzun,gönül yorgun artık bir sonbaharın son gülü giderken, küllenen aşkımla sana seni yazıyorum sevda tohumları açarken baharında. |
Artık olmayacaksın hayatımda
Benimle gülmeyecek,benimle ağlamayacaksın Bu son gözyaşım olacak! Hep ihanetin aklımda kalacak |
İNANMADIN
Ben ki asi boyun eğmez Ben ki çılgın söz dinlemez Senin için hem de kaç kez Yaşlar döktüm, inanmadın. İnanmadın ne yapayım Sensizlikmiş senden payım Tanrı mısın ki tapayım Sevdim seni inanmadın. Diz çökerken dağlar bana Şimdi taşlar ağlar bana Hayatımda bir tek sana Yenik düştüm inanmadın. Sen kavgamın tek galibi Sen gönlümün tek sahibi Sana uysal çocuk gibi Teslim oldum inanmadın. Yere serdim gururumu Hiçe saydım onurumu Kucakladım umudumu Koştum sana inanmadın. Yasak koydum şu kalbime Ne geçti ki ah elime Bağlanmak mı ne kelime Öldüm sana inanmadın! |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:57 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.