![]() |
Ah Gözler
ah gözler anlatılmaz bakışlarla dolar, mutluluk gözlerine yansır sana bakarken, ve öyle bir ima alır bakışları, hiç bilmediğin ve tatmadğımız duygulur vardır, bakak kalışımız ondan olsa gerek, bir anlatım bir işlev sara dört yanı ve özlem dolu bakışlarda, umudumuz bizden yakın yarınları gözlerimiz titrek aşk içindeki sevişmeleriyle, bazen kayarya gözlerin durmadan alyansı verir ele hemen sevgini ve seni, merhaba arkadaş... |
Bekle Beni
Bekle Beni Gul'um Bekle, Bır Gun Gelecegım, Elımde Bır Gul Sana Verecegım, Yuregımde Hasret Sana Donecegım, Vuruyorlar Benı Bır Tanem, Ama Sen Yınede Bekle, Ölumun Koynundan Gelecegım |
Korkuyor Bu Kız
Belkide tekrar yitirmekten, ölesiye sevdiği halde onun yanında olmamaktan korkuyor. Yada su utangaçlıgını yenemeyip, aşkını ona anlatamamaktan korkuyor. Belkide önündeki engelleri aşamayıp, elini asla tutamamaktan korkuyor. Yada gözlerine bakamayıp, su dünyadan çekip gitmekten korkuyor bu kız. |
Delikanlı
Sevdi o hep, yürekten sevdi, İhanete uğradı; Bıraktı tek kalemde boynunu eğdi, Parası yoktu belki, Parasıyla değil yüreğiyle sevdi, sevildi, Hemde çok sevildi... Belki sevdiğini cafeler götüremedi, Ama satmadı sevdasını yüreğine ekti, Haklının yanında idi, Haksıza demir bir yürekti yıkılmadı, Delikanlıydı o... Üç şeyini çok sevdi, bırakamadı; Yarini, sigarasını, birde silahını... Kısa Camel içerdi parası varken, yani nadiren, Yokende maltepe, İki mekanı çok sevdi; Biri her zamanki gittiği çay ocağı, Biri O'nunla oturduğu ağacın altı... Dostları vardı delikanlının, Belki kendinden çok daha delikanlılardı onlar, Çok severdi dostlarını... Yağmurda yürümeyi birde O'nu çok sevdi, O iki alışkanlığını hiç bırakamdı, Duygusaldı, ağlamayı çok severdi, Ama hep yalnız ağlardı, O'ndan başka kimse görmedi delikanlının ağladığını, O'ndan başkası silmedi, gözlerinden dökülen yaşları, Onun için hep O vardı, Öyle büyük bir aşkla seviyordu ki unutamadı, Ne birkaç günlük, nede birkaç aylıktı onunki, Bir ömür adını kalbine kazımıştı, Satmadı asla sevdasını, Çok acı çekti ama hiç ezilmedi, Belki boynu bükük gezerdi, Ama yüreği hiç bükülmedi, Her zaman dimdik ayakta idi, Dik yürüyüp yüreksiz olmaktansa, Boynu bükük yürüyüp, Demir bir yürek taşımayı arzu etti, Ve hep unutulmak korkusu ile yaşadı, Hep sevdiğini düşünüp ağladı; Yapayalnız... Korkma delikanlı O seni unutamaz, Hiç unutamayacak, O büyük aşkını kalbinden hiç silemeyecek... |
Arkadaş
Kader her aşkta bin tokat vurmuşsa, Sevgililer sevildiğinin kıymetini bilmiyorsa, Gözlerinden hergün yaş akıyorsa, Dertlerle başbaşa içilmez mi be arkadaş..? Arasıra gelen kalp sancıları gibi, Çaresizliğini ihanet olarak nitelendiriyorsa, O öksüz,sevdalı gözlere acı çektiriyorsa, İçip de kadere isyan edilmez mi be arkadaş..? Kıskançlığın uykularını kaçırıyorsa, Hissettiklerin gerçekleri doğruluyorsa, Yüreğin gördüklerine inanamıyorsa, Açılan sayfalar yırtılmaz mı be arkadaş..? |
Anne
KALBİMİ ÜÇE BÖLSELER BİRİNİ YARİME VERSELER İKİSİNİ SANA VERİRİM ANNE SANA CANIMI VERİRİM ANNE NE PARAYA DEÃİŞİRİM SENİ NE BİR YARİN GÖZLERİNE DÜNYAYI DAR EDERİM,TELİNİ: SAÇINDAN KOPARANA ANNE NE BİR DÜNYA MALI VAR GÖZÜMDE NEDE BİR YALAN VAR SÖZÜMDE SENİ SEVMİYORSAM RUHUM ÇIKSIN GÖÃE BÜTÜN VARLIÃIMLA SENİNİM ANNE BÜYÜTTÜN BU YAŞA GETİRDİN BENİ SANA İHANET EDERMİYİM ANNE GİDERSEM GURBETE ÖPMEDEN ELİNİ BANA SÜTÜNÜ HELAL ETME ANNE |
Arkadaş
Sen hiç yaşamamışsın arkadaş Hayatı oyun sanmışsın arkadaş Sen oynarken bu tiyatronun biletleri bitmiş ... Sen kendinle oynamışsın herkes seyretmiş ... Yaşarken satırların arkasına sığınmışsın ... Sevmeyi bilmeyince çamura batmışsın ... Üstüne bulaşan çamurla güneşini sıvamışsın ... Hayattan çok kendini sevmişsin ... Acının adını bilmişsin kendisini görmemişsin ... Akan suları gözyaşına çevirmişsin ... Öfkeyi, kini, sevgiyi, birbirine karıştırmışsın arkadaş, Sen hayatının yanlışını yapmışsın arkadaş. |
Kördüğüm
nevakit ıslatsa kaldırımlarını küçük şehrimin yağmur. önce buğulu bir hal gözlerimin ferinde; sonra damla tanecikleri. yoldaş olur gözyaşım yağan yağmurla; bir ürperti sarar bedenimi, sensizlikten payıma düşen yalnızlıktan ötürü. nevakit ağlayıp sızlasa bir yorgun bulut, kıramaz esaretin zincirlerini gönlüm, kaçabilmek korkularımın ötesine geçemez asla. kayıp giden her an kayıptır artık ve yarınlara atılan kördüğüm yumağı |
Delicesine
BEN SONSUZ SEVDIM SENI HER DAKIKA, HER SAAT DELICESINE ÖYLE SESSIZCE... ÜMITSIZ, UTANGAC DALIP GITTIM GÖZLERINE SANKI HER AN BENIMMISCESINE... O YÜZÜN, O BAKISIN ELLERIMI TUTUP GÖZLERIME DALISIN... TAPTIM HER SEYINE SENI SEVDIM BUGÜNSÜZ, YARINSIZ DELICESINE... |
Yalnızlığım ve Ben
Yalnızlıgımla basbasayım yine Hayaller ve anılarla Yasamımı hatırlayıp Agladıgım yalnızlıgımlayım Sadece duygularımı paylasan Kader var yanımda Yalnizliga düşmüş bir kuş gibi Çaresiz kanadı kırık Yinede yılmadan ama gözyaşlarına yenilerek... Terkedilip bırakılan bir güvercin gibi Anılarımla ve kaderımle paylaşıyorum herşeyi... Çaresizligimi,umarsızlıgımı Yalnız bırakılan fakat yılmayan Kimseye muhtaç olmayan Ama aglayan... Bir dag yamacına oturmuş Geceyi ve gündüzü düşünüyorum sadece... Sadece içimi yakan ateş gibi Kıvılcımlanıp yasadıgım acı günleri yakmak istiyorum... Yakmak istiyorum ki Kül olup ortadan kalksınlar diye Beni sadece yalnızlıgımla bıraksınlar diye Düşünüyorum..... Seni düşünüyorum yinede Yılmadan bıkmadan Damla,damla dökülen yagmurlar gibi İşte yine yanaklarım ıslandı Yine aynı şey oluyor Ne zaman seni düşünsem Hep aynı şey oluyor bana Ama sen beni hiç sevmedin ki Beni yalnızlıgımla başbaşa bıraktın Şimdi kuş olup uçmak isterdim Bulutlarin üzerinde Asagıya bakmak isterdim Seni görürüm diye Sevgimin bitmedigini Sana göstermek için Sensizligin acı yüzünü Sevmenin şevkatsizligini Göz yaşlarımın bile ezildigini Sana göstermek için ... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:44 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.