![]() |
Unutkanlık
Gökdelenin asansörü bozulmuştu. İki arkadaş yirminci kata kadar merdivenleri çıkmak zorunda kalınca, her katta gülünç bir fıkra anlatmaya karar verdiler. Böylece tam on dokuzuncu kata çıkmışlardı ki, bir tanesi: - Şimdi, dedi. En şahanesini anlatacağım. Kapının anahtarı arabada kaldı... |
Çocuktan Al Haberi
Küçük Mehmet annesine, babasının başında neden saç olmadığını sordu. Annesi: - Bak oğlum, dedi. Baban fazla düşünceli de ondan... Mehmet tebessüm etti: - Şimdi anladım anneciğim, neden senin bu kadar çok saçın olduğunu... |
Zayıflama Metodu
- Karım zayıflamaya karar verdi. - Peki bunun için ne yapıyor? - On gündür, her sabah üç saat ata biniyor. - Şu anda durum nasıl? Adam, hüzünle başını eğdi: - At, beş kilo zayıfladı. |
Yanlışlık
Eski devirlerde serseri takımından birini zaptiyeler bir gece elinde kocaman kaması olduğu halde yakalamışlar. - Sen kimsin? diye sormuşlar. - Talebeyim, demiş. Yeniden sormuşlar: - Bu koca bıçağı niçin taşıyorsun? - Kitaplardaki yanlışları kazımak için. - Hiç bununla yanlış kazınır mı? - Bazen öyle yanlışlar oluyor ki, bu bile az geliyor. |
Denge Bozulur
Bir gün Nasreddin Hoca dışarıda beklerken bir arkadaşı gelip Hocaya sormuş. "Hoca,niçin şu adamların bazıları Doğu tarafa,bazıları ise Batı tarafa gidiyor." Hoca cevap vermiş."Bu çok iyi. Eğer adamların hepsi bir tarafa giderse , o zaman Yerin dengesi bozulur ." |
Zıkkımın Kökünü Yer
Hoca o aralar paraya sıkışmıştır. Bir vatandaş gelip hoca'ya: "şeytan nerede yaşar" diye sormuş. Hoca cevabı bilmez ama vatandaşı cevapsız bırakmamak için soruyu cevaplar. Adam giderek Hocayı soru yağmuruna tutmuş ve sonunda hoca'ya: "hocam peki şeytan ne yer" diye sorar. Hoca da: "eğer benim gibi parası yoksa zıkkımın kökünü yer" demiş. |
Acemi Bülbül
Hocanın canı meyve ister dalar birinin bahçesine. Ağaca çıkar ne bulursa atıştırır. Bahçenin sahibi gelir, "ne yapıyorsun benim ağacımda" der. Hoca ben bülbülüm der. Adam: "hadi ötte bir görelim". Hoca ağzını büzerek bir takım sesler çıkarır. Adam kahka atar: "hiç böyle bülbül olurmu" der. Hoca: "bülbülün acemisi böyle öter" der. |
Canım Çıktı
Adamın biri ölmüş.yıkamak için camiiye ***ürmüşler. Aradan bir saat geçmiş çıkmamış.iki saat geçmiş çıkmamış.üç saat ,dört saat derken sonunda çıkmış.sormuşlar"hoca neden bu kadar geç kaldın?"diye. Hocada "ne yapayım adam dirildi gebertene kadar canım çıktı"demiş. |
İki tavuk, süpermarkete girer ve gezmeye başlarlar. Yumurta reyonuna geldiklerinde, tavuklardan biri, "Şu 30 Bin Liralık küçük yumurtaları ben yaptım" der. Diğer tavuk da "Şu 40 Bin Liralık yumurtaları da ben yaptım" der. Bunun üzerine; 30 Bin Liralık yumurtlayan tavuk, ardına döner ve "10 Bin Lira için poponu bukadar yırtmana gerek yoktu!" der...
|
aslan, maymun hariç ormandaki tüm hayvanları yer ve artık sohbet edecek vakit geçirecek hiç arkadaşı kalmaz. birgün artık dayanamaz maymunun yanına gider, maymun ağaçta tabii,
aslan; "ya maymun kardeş gelde iki muhabbet edelim hiçarkadaşım yok canım sıkılıyo valla", maymun; "yapma ya geliyim de beni de ye dimi beni kandırıyosun", aslan; "olurmu maymun kardeş senide yersem ormanda kimle muhabbet edecem seni yermiyim,gel bir iki laf edelim" maymunu kandıramaz artık; "gerçekten sana bişey yapmıcam gel bak ne istersen yapayım", maymun; "tamam o zaman ayaklarını kuyruğunu ağaca bağla öyle geliyim,sana güvenmiyorum", der.aslande kendini bi güzel ağaca bağladıktan sonra maymun yanına gider ama tirtir titriyor,aslan; "bak kendimi ağaca bağladım hala korkudan titriyosun korkma niye korkuyosun ki", maymun; "hayır titremem korkudan değil heyecanden der, hayatımda ilk kez bi aslan sevicem de.... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:41 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.