![]() |
Ben Sustum Uzaktaki Yar!
Bak ben sustum,sustum be belalim sustum Dudaklarimin arasinda ki sarki, Saclarimi oksayip giden rüzgar, Yüregimin kaniyla yazdigim siirler, Akan deryalar,nehirler sustu Sustu be uzaktaki yar sustu Hep konustumda ne oldu ki; Bitkin,kirgin,perisan yasadim Kanimla yazdim yüregime nakisladim öyle cok sevdim ki seni Sevdim de ne oldu ki; Kara sapli bicak sirtimda yasadim Sabahlara kadar inleyip, Günesi göz yasimla selamladim Hayallerime yazdim,düslerimde topladim Yüregime koydum seni, Yüregimin en derin yerine Koydumda ne oldu ki; Ben sustum sen söyle uzaktaki yar Söylesene gönül yaram ben zaten hep susmadim mi Bu dört duvar arasina hapsedilip, Susmaya makkum edilmedim mi Kizim diye sevmek hakkim degil mi Seni hayal edip seni sensiz yasamadim mi Duvardaki resmine bakip bu gözler , Kahir dolusu aglamadi mi Ben sustum yigidim sen söyle ben sustum Söylesene hasretim sana deyilmiy di; Bu yalvarislar,bu yakarislar Canim gibi sevmedim mi seni, sevipte canima katmadim mi Söyle be uzaktaki yar ; Ismini dudaklarima hece yapmadim mi ALLAH´imdan sonra ,sana tapmadim mi Seni mavi bulutlara yazip , Düslerimde toplamadim mi. Sana olan sevdami söyle ; Yildizlara haykirmadim mi Ben haykirdikca,yildizlarim bir bir kaymadi mi Söyle düsmedimi yildizlarim düsüp kaybolmadi mi Gök yüzü birden kararip , Simsekler cakip , kasirgalar kopmadi mi Cehennem gibi yanan yüregimin üstüne, Yagmurlar yagmadi mi, Yagmurlarin yüregimi söndürmedigine sahit olmadin mi Hep sana yanmadimi yüregim söyle yanmadi mi Ben sustum be adamim ben sustum sen söyle ; Ben zaten hapsedilip susmaya makkum edilmedim mi Kirli bir gömlek gibi cikarilip atilmadim mi Sabahi olmayan yorgun *******le hayalinle girmedim mi Hep ayni iskenceyle sabahlari beklemedim mi Söylesene birtanem sevdanla yüregimi daglamadim mi Ayaz *******i sensiz titreyerek bitirmedim mi Söyle yarim ben sustum , ben zaten hep susmadim mi Nemli kirpiklerimde sensiz *******i öldürmedim mi Yüregim sizlarken , yarali gönlüme kirilmadim mi Yüregime hep ayni aci , hep ayni iskence dolmadi mi taptimda sana ne oldu ki ; Hep yikilip kahir dolusu agladim Ayaz *******i ugrunda titreyerek yasadim Diz cöküp önünde avuc acip yalvardim Yalvardimda sana ne oldu ki ; Kalbinin dilencisi , yüreginin kölesi oldum be belalim Ah!!! Ah!!! yüregim kaniyor , gözlerim agliyor Tükendim be yigidim tükendim Yoruldum , halim kalmadi , yikildim oldugum yere Yikildim be delikanlim yikildim , Ben sustum be adamim ben sustum Yemin ederim ki sustum Gönlümden her seyi alip giden kasirga sustu Hep söylemek istedigim o sarki var ya ; Dudaklarimin arasindaki o sarki sustu Penceremin camina vuran yagmur damlalari sustu Yüregim sustu konusan dilim sustu Ben sustum uzaktaki yar sen söyle Ben sustum , sustum , sustum , sustum , SUSTUM |
Aşk için gelmiştim. Sende de yokmuş!
Anlamak uzun sürdü. Şaşırdık Biraz. Önce yere, Sonra ellerime baktın. Uzun uzun Sandım ki tutarsın! Umuttu o sessiz avaz. Zorlandık Biraz. Özgürlük; sadece söylemmiş dilimizde. Gerçek olansa; zincirlerimizdeki pas. Özlemlerden bahsettik. Usulca. Lafladık biraz. Karalama defterine dönen; sadece yaşam Yüreklerimiz ise; çocukluğumuzdaki kadar beyaz. Kızıllaşırken soluklarımız; Utandık Biraz. Gitmekle kalmak arası bir düşünce; Emanet bir peçete gibi göğüs cebinde. Tıkadı yolları soğuk bir ayaz Üşüdük Biraz Önce; kırlangıçlar gitti. Sonrasında Tilkiler. Çok Hamdık aslında. Belki de çiğdik Girmeden aramıza, öksüz bir telaş. Demlendik Biraz. Aşk için gelmiştim. Sende de yokmuş! Üzülme.! ! ! ! Ya yıllar önce çalmalıydım kapını. Ya da; Çoktan gitmiş olmalıydım. Değil mi? Geciktik Biraz. |
Seni Seviyordum
Sana uzak kentlerden birinde zamanın bir yerinde seni ve senli günleri anımsattı akşam güneşi... Onca zamanın üstünde eskimeyen bir düşüncesin şimdi İnsan hergün anımsar mı aynı gözleri SENİ SEVİYORDUM ve senin haberin yoktu Saçlarını izliyordum uzaktan, kulağının arkasına düşüşü ve burnun, herkesten başkaydı işte... Güldüğü zaman yukarıya bakardı; Yukarı kalkan başın ve gülen gözlerin vardı... Ne güzeldiler sen bilmiyordun... BEN SENİ SEVİYORDUM... Kalbime sığmıyordu aklımdan geçenler Duvarlara, vitrin camlarına, kaldırımlara çarpıyordu Geri dönüyordu, çoğalarak Senin sesini duyduğum masalarda erteliyordum herşeyi, herseyi erteleyişim oluyordun Kalp ağrısı oluyordun, Birlikte soluduğumuz sokak isimleri oluyordun, Mevsimler değişiyor ve büyüyorduk, Dönemeçler geçiyor, köprüler göze alıyorduk ve bazen tekin olmayan suların üzerinden atlıyorduk Cesurduk... Ufuk çizgisi maviydi, gün batımı hep turuncu ve kırmızıydı bütün karanfiller... Ben SENİ SEVİYORDUM sen bilmiyordun... Sevinçlerim oluyordun arasıra sen hiç bilmiyordun Sonra herhangi biri oldun, bütün sevinçlerim bittikten sonra Yağmurlar yağdı, serin haziran akşamları Derken bir gün uzaktan gördüm seni... Saçların bana inat başın herseye meydan okuyarak işte yine aynı Kalbimi acıttı her zamanki gibi... Değiştik sanıyordum ve sen yine bilmiyordun Şimdi bunları anlatsa sana birileri kim bilir yada boşver bilme en iyisi... |
C A N S I N
Sen benim canımsın Gözlerinde anladım Sözlerinde anladım Sen benim canımsın Uykularımdan anladım Uyanışlarımdan anladım Yokluğundan anladım Varlığından anladım Sen benim canımsın Gökyüzünden anladım Yıldızlardan uçan kuştan Yağan yağmurdan uykudan kabusla uyanışlarımdan Sen benim canımsın Bağırışından anladım Surat asışından İnsan oluşundan can Sen benim canımsınn Ağlayışından yok oluşlarından umarsız kaçışlarında anladım sen benim canımsın Acından kıvranışlarımdan anladım gökyüzündeki yıldızların yokoluşundan tepetaklak oluşumdan Sen benim canımsın Bir seni senden anladım bende öte Sen benim canımsın canımdan ötesin kalp atışımsın............... |
yine daldım
gözlerim odaklandı baktığım her yerde sen vardın bakıyordum görenler düşüncelisin bu sabah dediler oysa ben gözlerim kapalı sadece seni seyrediyordum.. yüreğim de uçtu gitti içimden bilmem ki nereye? bir afeti canın sevgisine öyle hasretim,özlemlerdeyim ki.. senden başka yardımcım yok Yüreğim; konduğun yerlerde görürsen eğer Benim yerime ona söylersin, söylersin değil mi? “Sevgiyi taşımak değil,hasreti çekmek zor Yaşamak değil, ölüm değil Sevdiğini özleyip de görememek zor” diye.. |
Aşk yasaklandı artık halka açık yerlerde
El tutmak yol açıyor diye hesapsız Susmalara kaldırdık tüm tutuşmaları Yasak kelime oyunu yapmak Yalan söylemek mecburi ve serbest ayyuka çıkmak Artık yağmur sonraları toprak kokmak yok Tomurcuklanmak günah Ve bir insan gözü yüzünden yüz gün art arda uyumamak Kimse ölmesin diye Kimsenin aklında her sevdalı verdiği sözü geri alacak Güneşi ayı ve hatta hiç bir tabiat olayı Şahit gösterilmeyecek hiç bir sevdaya Ne deniyorsa onu atacak kalp Ve süresi 24 saate çıkarılacak meskun mahallerde ağlamanın Yılmaz Erdoğan |
l, 2007 18:34 Mesaj konusu:
Bulutlar göç ederken bu şehrin üzerinden, Neden gözlerin hala sırılsıklam bakıyor? Biten bir sevgi olsun, hadi sil gözlerini, Senin bu bitkin halin beni içten yıkıyor. En yakın arkadaşım, üzme artık kendini. Haykır küfret dünyaya, kus bütün kederini. Bütün günahlarının ödedin bedelini, Sanıyorsun ki O'da, senin gibi yanıyor... Aldanıyorsun dostum, O'nun keyfi yerinde. Sen acılar çekerken, o zevkin seferinde. Toz pembe hayallerde, yeni aşklar peşinde. Sende hasret onda aşk besteleri çalıyor... |
GİTTİN
Gittin... Ben, arkandan sadece baktım. Oysa; söyleyecek o kadar çok şeyim vardı ki... "Gidersen iyiye dair ne varsa içimde yitireceğim hepsini. Gidersen sönecek içimdeki ateş ve bir daha hiç kimse yakamayacak. Gidersen karanlığa mahkum edeceksin günlerimi O karanlıkta yolumu kaybedeceğim" diyecektim sana. Konuşamadım... Gittin... Gidişini görmemek için gözlerimi kapattım Öylesine acıdıki içim, tutup koparsalardı kolumu bacağımı bu kadar acı duymazdım. Acım yaş olup akmalıydı gözlerimden. Ağlayamadım... Gittin... Seni delicesine bir tutkuyla seviyordum oysa Tutkum seninle olmaktı, tutkum teninde erimek, tutkum hayatı seninle sadece paylaşmaktı. Anlatamadım... Gittin... Gidişini önlemek için tutmak vardı ellerinden Ellerim değil miydi her dokunuşumda seni ürperten? Ürperdin yine biliyorum. Bir kez dokunsam, bir kez tutsam ellerini Gitmek için biriktirdiğin bütün cesaretin kaybolurdu. Tutamadım. Gittin... Bir yıkım gibiydi gidişin Sen adım adım uzaklaşırken benden Çöküp kaldı bedenim olduğu yere Nice terk edişlere dayanan yürek bu kez yenilmişti Bu kadar zayıf değildim ben kalkmalıydım. Kalkamadım... Gittin... Oysa geldiğin gün gideceğini biliyordum Hazırdım gidişine, Kaçak zamanları yaşıyorduk Zaman bitecek ve sen gidecektin Bense, gidişinin ertesi günü Hayatıma kaldığım yerden yeniden başlayacaktım. Başlayamadım... Gittin... Bir şey söyledin mi giderken? "Kal" dememi istedin mi? Son bir kez "seni seviyorum" dedin mi? "Bekle beni döneceğim" diye umut verdin mi? Beynim öylesine uğulduyorduki. Duyamadım... Gittin... Nereye gittiğin önemli değildi Binlerce kilometre uzakta da olsan, iki metre ötemde de farketmiyordu. Artık yoktun ve asıl bu düşünce beni felç ediyordu. Kurtulmalıydım senden, bu yokluk duygusundan kurtulmalıydım. Kurtulamadım... Gittin... Unutulanların arasına katılmalıydım Anıları bir sandığa koyup hayatı bir yerinden yakalamalıydım. Bu aşk noktalanmalıydı, bu sevdadan vazgeçmeliydim. Yapamadım... Gittin... Bir okyanusun ortasında tek küreği kaybolmuş sandalda Dev dalgalarla boğuşan bir denizciyim şimdi. Bil ki; sevmekten vazgeçmedim seni, Bil ki; seninle birlikte sevdanı da taşıyacağım yüreğimde, Bil ki; seni Unutamadım... |
Birde Kim Olduğunu Bilsem...
Bir yudum su gibidir benim için özgürlük Susuzlugum çöller gibi olsa da Askim deniz gibidir. Âs.k oldugum ise bir mavi dalga Uçsuz bucaksiz ufukta, ansizin kaybolan. Çok az yalnizlik çekmis, besbelli. Rüzgârin götürdügü yere dogru giderken, Terk etmek onun için ilk olmasa gerek! Hayat kim bilir! Belki daha çok uzun. Çocuklugumun hayalleri hiç olmayacak gibi. Yarin, umarsiz bir duygu sanki içimde. Ilacim iken bir yudum su ile sen. Bu kadar kör olamazsin, bu kadar vefasiz! Hiç aci çekmemisin besbelli. Ölüm bile görmemissen, eger. Gözünden akan yas, uzaktaki ugultu Gerçek olmasa gerek. |
Acı bana, gizle kendini benden
İnsaf eyle, koru beni kendinden yar Kurşun kadar ağır duygularımla Yüreğinde boy veremem, dibe vurmak var Neye yarar yüzeyinde kalmak yüreğinin En derininde boğulmaksa akla zarar Şimdiye kadar hep sığ sularda Diz boyuydu yaşadığım duygular Şimdi ise boyumu geçiyor bu sevda Söyle yar, benim mi içim dar Senin yüreğin mi derin okyanuslar kadar? Gittikçe derinleşen mavisinde gözlerinin Çaresiz miyim vurgun yiyecek kadar? |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:30 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.