![]() |
* Gözlerin Nehir,Kirpiklerin Köprü Olsun,Ben Tam Üzerinden Geçerken İpler Kopsun,Düstügüm O Yer DUDAKLARIN OLSUN
|
* Seviyorum seni ilk günki gibi Eriyorum hasretinden bir demir parcasi gibi Vuruldum sana bir pacavra misali Asığım sana ilk günki gibi
|
* ONUN UZUNTUSUNU PAYLASIP..ONUN ICIN AGLIYORSANIZ BU ASKTIR...O OLMADAN ONU DUSUNUP AGLADIGINIZ OLDUYSA ..O DA ASKTIR
|
* güneşe adını buzla yazan biri olura, bilkı o seni benden daha çok seviyordur
|
* YESİLLER GİYER BAHAR OLURSUN.MAVİLER GİYER DENİZ OLURSUN.BELLİ OLMAZ BELKİ BEYAZLAR GİYER BENİM OLURSUN...
|
* Seni bulmaktan çok aramak isterim! Seni sevmeden önce anlamak isterim! Seni bir ömür boyu bitirmek değil de sana hep yeniden başlamak isterim.
|
* Dost, deniz kenarında taş toplamaya benzer önce teker teker toplarsın sonra teket teker atarsın. Ancak bazılarını atmaya kıyamazsın. Sen de atmaya kıyamadıklarımdansın...
|
* SEN DEPREM GIBI GIRDIN GONLUME FAY HATTI CIZDIN YUREGIME ENKAZLAR BIRAKTIN UZERIMDE KALBIMDE ARTCILAR DEVAM ETMEKTE OZLENMEKTESIN GULUM
|
* BIR CEMBER CIZILSE.MERKEZINDE BEN,KENARINDA SEN.SEN DONDUKCE BENI,BEN DONDUKCE SENI GORSEM.OYLE BIR AN GELSEKI,YARICAP SIFIR OLSA...
|
* Yeni bir aşka başlıyorum sanmıştım galiba çok yanılmışım. Bu aşkın sonuda ayrılık olacak,ve yaşadıklarım geride kalacak. Geriye acı ve güzel hatıralar kalsa bile,onları hatırlamak ayrılık kadar acı olmayacak..
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:56 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.