![]() |
Sen,
Solgun baharlardaki mavi yağmurum, Akşam kızıllığında yorgun gölgem, Kış ayazında yaz güneşimsin. Bulutlardaki saklı düşlerim, Her günün sonunda özlediğimsin. Yüzün kadar temizdir kalbin, Hangi sevgi alabilir yerini? Yokluğun yağmura yazı yazmak kadar zor, Sensizlik ölüm kadar acı... |
Seni ne kadar seviyorum biliyor musun?
Söz verip de tutmadığın günler kadar, beni beklettiğin saniyeler kadar, bana sevgiyle bakmadığın an kadar, uykularımı kaçırdığın ******* kadar, sonunda anladım senin de beni ne kadar sevdiğini zalim... |
seni kaybettigim günlerde ariyorum
seni yildizlara soruyorum seni o kaybetigim güne yaniyorum o saclarinin kokusunu ariyorum seni kumsallara soruyorum seni mavi denizlere soruyorum o eski günleri ariyorum sensiz olunca kahroluyorum sakin aglama hatami biliyorum yalan soyledim biliyorum sakin aglama biliyorum seni daha kimseyi sevemeyecegimi biliyorum cunku seni seviyorum. |
açılmadım güller gibi
unutmadım eller gibi boz bulanık seller gibi çağladım senin için şimdi bilmem neredesin benden uzak kiminlesin damla damla gözümdesin ağladım senin için sensiz hayat bir işkence dilimdesin gündüz-gece satır satır hece hece şarkılarım senin için söyle sensiz ne edeyim derdim kime söyleyeyim can vermeden gel göreyim öleceyim senin için.... |
sevmeye gönül verme
yaban güllerinden derme hiç kimseden aşk dinleme benim aşkım sana yeter kırma bahar dallarını zehir etme yıllarını sar boynuma kollarını benim aşkım sana yeter şekerim,kaymagım,balım bak fincanda çıktı falım sırma saclım al yanaklım benim aşkım sana yeter... |
Hasreti düşünme bırak
hasret düşünsün seni acılara yenilme bırak acıların yenilsin sana seni acıların bıraksın terk etsin gitsin düşünme bugünlerde kimseyi sevme artık hiç kimseyi bırak seven sevsin seni sen sevmesen de seven çıkar elbet seni |
Sen sevsene seni seveni, bilmiyosunki senin sevdigin seni üzecek
aglatacak,aglayacaksın birgün seni tek basına bırakacak geride kalan anıları unutamıyacaksın her aklına geldiginde kahrolacaksın sen sevsene seni seveni o senin için canını verecek o seni ölünceye kadar sevecek senin hasretini, özlemini cekecek *******i uyumadan sabahı bekleyecek yalnız kaldıgında hep seni düşünecek sen sevsene seni seveni senin hep mutlu olmanı isteyecek hiç üzülüp aglamanı istemeyecek senin için acılara gögüs ge |
sana uzak kentlerin birinde zamanın bir yerinde seni ve senli günleri
anımsattı aksam guneslerı onca zamanın üstünde eskimeyen bir düsüncesin şimdi.insan hergün anımsarmı ayni gözleri .seni seviyorumdum ve senin haberin yoktu.sacçlarını izliyordum uzaktan kulagın arkasına düşüşü ve burnun herkesten başkaydı işte .güldüğün zaman yukarıya bakardın yukarı kalkan başın ve gülen gözlerinv ardı ne güzeldiler.sen bilmiyordun ben seni seviyordum kalbime sığmıyordu aklımdan gecenler duvarlara vitrin caml |
Bir kumsala terkedilmiş *******de arıyorum
Kaybettiğim ayak izlerini Ne meltemler getiriyor saçlarının kokusunu Ne de dalgalar senden bir haber veriyor bu akşam Yıldızlara anlatıyorum Akdenize anlatıyorum yalnızlığımı Bir titreme sarıyor bedenimi Sımsıcak düşler sararken yüreğimi Bu ağustos akşamında Geri getir gülümseyişini Bırak git dolunaya Saatlerce seyredeyim seni Sonra gözlerime hapsedeyim En masum halini, yaşadığımız günleri Usulca sokul koynuma Gecenin karanlığı gibi |
o seni düşünmek yokmu?
******* dolusu seni düşünmek sarılmak karanlıklara sen diye sen diye kucaklamak yastıgı,okşamak,öpmek.... o seni beklemek yok mu? hergün sabahlara dek uykusuz beklemek ahh!ayak sesleri,kapı gıcırtıları bilemezssin bir defa yaşamaktır o bin defa ölmek.... o seni özlemek yok mu? saçlarını,ellerini,dudaklarını özlemek uzun uzun gözgöze gelmek seninle seninle bir olmak,beraber olmak,sevişmek... o seni gizlemek yok mu? kuşlardan,çiceklerden bile kıskanıp gizlemek |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:36 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.