![]() |
Dudaklarıma Söz Geçiremiyorum
Dudaklarıma söz geçiremiyorum Dudaklarını her istediğinde Ve ellerim hep sana açılıyor Ellerini düşündüğümde. Gözlerin, Ah o gözlerin Bir mutluluktu üzgün yüreğime. Şimdi nerde dudakların? Ellerin nerde? Ve Gözlerin Kime bakıyor söyle? Bak yine hüzün çöktü yüreğime. Bugünde ayrılığa dair bir gün Kim bilir? Yarında belki de 09,08,2006 Sen yoksun bakışlarımda Yine yokluğun damlayacak Kirpiklerimden yüreğime Ertuğrul Bayam |
Dudakların ki?
Çığlıklarıydı duyulmayan, Martı seslerinde yalnızlığım. Uzaklardan henüz gelmiş, Bir hazan kokusudur acılarım Vardım, Yoktum İki kelime. Ortasında bir başlangıçtı Dudakların. Dudakların ki, Süsleyen hayallerimi Olmadık okyanuslara Yelken açtırdı beni. 08.12.2005 19,12,2006 Sana Ertuğrul Bayam |
Dudaklarında Ölmek
Seni beklemek Ne değerli bir duygu Bilselerdi ağlarlardı gözlerim, Dudaklarında öldüğümü. Koparırcasına içimi acıtıyor, Yokluğunun dakikaları. Ne zaman ki yanıma gelsen, Yeni bir heyecan vücudumda Sanki, Tüm hücrelerimi yeniliyor gibi. 03,12,2005 02,04 Ertuğrul Bayam |
Dur / Sus / Git
dur! orada yaklaşma sakın. eğer gelmek istiyorsan yakınıma at yüzünde ağlayan maskesini hüzünlü çocuğun yine eskisi gibi tak gülüşlerini yüzümü güldüren eğer, geleceksen.. sus! konuşma sakın ayrılıktan bahsedeceksen sus! sakın söyleme o güzel dudaklarından hoşçakal kelimesini çıkaracaksan git! ve dönme sakın bunları yapmakta ısrarlıysan... 20,12,2005 saat: gelişini hatırlamıyorum ama, gidişinin sadece 5 dakika sonrası.. Ertuğrul Bayam |
Dursa Saatleri Gidişlerinin
Yüzümü yaslasam rüzgârlı saçlarına Hiç düşünmesem, Nereye savurduğunu beni. Pamuk tarlası beyaz avuçlarında Öperken duysam ilkbaharın kokularını. … Çevirip yüzümü Baksam gözlerine Takılsam tebessümünün, Beni sevdiğini hissettiren bakışlarına. Hiç konuşmadan duysam söyleyeceklerini Kalbinin benim için attığı yerde. … Düşünmesem Yokluğunun ilk dakikalarını Hiç gitmeyecekmişsin gibi Hep kalsan yanımda. Zaman yenik düşse bir kez olsun Aşk’a Dursa saatleri gidişlerinin. 02.05.2006 Seni sevmemin en büyük nedeniydi Dudaklarını hiç kıpırdatmadan Bana Aşk’ı anlatman. Ertuğrul Bayam |
Duvar Pencere Ve İhanet
Dört duvarı bilirsin Peki Hiç ortasında yalnız kaldınmı? Pencereyide bilirisin elbet Peki Hiç açmadığın oldumu? İhaneti de tatmışsındır Peki Yine de sadık kaldınmı? Ertuğrul Bayam |
Duy Artık Beni
Duy artık beni Sessizliği yırtan haykırışlarımı Sesimi duy artık Her gece uzaklara bağırışlarımı Hıçkırıklarımı mütemadiyen Duy artık Daha ne kadar ayrı kalacağız birbirimizden Daha ne kadar yorgun kalkacağım sabahları Bu sigara öldürecek beni Bu zift kokan gece Bu karmakarış ölüm korkusu Bu yalnızlık Bu kandırmaca Duy artık beni Martıları dinle Şiirlerimi fark et Çocukların gözlerine bak Otur dinle gecenin sesini Lütfen duy artık Yoksa Sensiz bir köşede Senin için Sesim kısılmış öleceğim 29.10.2005 Ertuğrul Bayam |
Duygular
Hep yeni bir duyguyla şiir yazdım sana Şimdi o kadar duyguluyum ki Şiir yazarken ağlatıyorsun beni sen.. 22,01,2006 Saat: Duygularım yayla çorbası şimdi Ertuğrul Bayam |
Dün,Bugün,Yarın
Dün,bugün,yarın Hayatın üçe ayrılmış zamanı Dün, hayatıma girdin Bugün,hala benimlesin Yarında uyandığımda Seni yanımda bulursam, Söz Artık ölümlere şiir yazmayacağım 03,mart,2006 Eğer olmayacaksan, Uyandığımda yanımda Bırak beni, tadına varayım ölümün Ertuğrul Bayam |
Düş
Korktuğum, Sensiz Düşlerden uyandır beni. Henüz Bir nefeslik canım kalmışken Beni yalnız bırakma, Sensizliğe açılan, Karanlıklarında düşlerimin 17.12.2005 Saat karanlıklarda görünmeyen Bir baş ağrısıdır sadece, Sabaha kaç kaldığını bilmediğin vakitlerde Sana Ertuğrul Bayam |
Düş 2
Bir baktım sımsıcak dünya Açtığım penceremden sabaha Bir baktım sen gülüyorsun Bulutlar bembeyaz apaydınlık Attım kendimi kollarına baharın Attım rengarenk çiçeklerine dalların Bir baktım deniz masmavi İnsanlar gülüyor sahilde Sen yanımda deniz karşımda Bir de baktım ki, düşün tam ortasındayım Ağlıyorum, ağlıyorum kapkaranlık sabahta Ertuğrul Bayam Ertuğrul Bayam |
Düşlerde İhanet
dûşlerim, hep aldattı beni bende gerçekte ihanet ettim onlara.. hayat karşıIıklı bir savaştı. o beni uykularda, ben onu yaşamda aldattım.. şimdi ikimizde mutsuzuz... 10,01,2006 düşlerin en güzel yeri inatçı olmamalarıydı her istediğimde, öpebiliyordum seni.. Ertuğrul Bayam |
Düşlerde İhanet
Seni bıraktığım günden sonra Mütemadiyen girerdin düşlerime Şimdi yoksun. Yoksa beni Düşlerdedemi aldattın sen? 06,01,2006 saat: Aldatmak Düşlerdede ihanet sayılırmı? Ertuğrul Bayam |
Düşlerimde Seninle
söndürüp sigaramı karışıyorum küllerin arasına yakıp hüznümün ucunu dalıyorum sensiz düşlere 01,01,2006 saat: sigara biter olmadık vaktinde gecenin bitmeyen hüznümdür, düşlerimde seniN.. Ertuğrul Bayam |
Düşlerimi de Alma Ne Olur
İçim acır Her baktığımda, Bomboş avuçlarıma. Tanıyamam kendimi Sensizliğin, Hüznü çökmüş aynalarında. Sesini, Kokunu, Tebessümünü aldın giderken. Şimdi bana kalan Senli düşler kurmak 24,11,2006 Düşlerimi de alma ne olur Ertuğrul Bayam |
Düşlerimin Kızı
Elleri bembeyazmış sevdiğimin Boynu, bilekleri bembeyaz Kuşlar havalanırmış saçlarını açtığı zaman Konuştuğu vakit Bebekler susar Rüzgârlar durulurmuş Ona bakmak Uçurumlardan düşmek gibiymiş Nefesler kesilir Yutkunulmazmış Dolaşıldığında gözlerinde Ona bakmak yüreklerde ateşlerin yanmasına sebepmiş. Bir yıldızın gökyüzünde tek başına parlaması gibi Işıl ışıl karanlıkların içinde Sesi duyulduğunda her vakit Görülmesi çok istenen Onsuz kaldığım anlarda: Sadece sesiyle avunabilmek Hep bir şeyleri eksik kılardı içimde Hep mısralar öksüzdü şiirlerimde Anlıyor musunuz? Şimdi Yüzüne bakamadığım zamanların Acısını çekiyorum ben Gözlerinde kaybolamadığım Yüzsüz düşleriyle avunuyorum Kimi görsem: Kime baksam O mu diye soruyorum kendime Hayır diyorum Daha farklı olmalı Daha güzel gülmeli Daha anlamla bakmalı Hep bir şeyler eksik oluyor Hep bir şeyler yitik Anlıyor musunuz? 20.04.2006 01,32 Şairliğin Sustuğu vakitlerde bekleyeceğim Yüzünü göremediğim sevgilimi Ve aynalarda arayacağım Anımsayamadığım güzelliğini ..................... Yüzünü Göremediğim Düşlerimin kızına Ertuğrul Bayam |
Düşlerimin Yorgunluğunda
Unuttum sanıyordum, Seninle yaşadığımız günleri Dün Yorgunluktan uyuya kalmışım Ne aradığımı bilmeden Karıştırdım düşlerimi Acizliğinde yorgunluğumun. Bulduğum Siyah kaplı bir defterdi Eskimiş bir rafın Üçüncü çekmecesinde. Açtım baktım İçinde sen Bir sayfa daha çevirdim Üç kişilik bir aile Mavi gözlü Sarışın bir kız çocuğu Tıpkı hayallerimizdeki Çocuğumuz gibi. Ve bana benzeyen Bir erkekti yanındaki Gülüyordunuz Uyandı sensizlikten Uykuya ihtiyacı olan gözlerim Diktim bakışlarımı Karanlığa açılan pencereme Aklıma geldi yine Evlenip uzaklara gittiğin 14.12.2005 11.06.2006 Düşlerimin yorgunluğunda Ertuğrul Bayam |
Düşlerin Olacağım Senin
Sen uyu Ben şiirler yazarım sana Sen düşler gör İçinde ben olan Ben sabahı beklerim Karanlıklar üzerimde Sen üşüme Ben üşürüm, senin için hüznümle, sensiz penceremde 03,02,2006 saat: Uyu aşkım uyu Düşlerin olacağım senin Ertuğrul Bayam |
Düşlerinin Kapısı
hadi sen uyu ama açık tut benim için düşlerinin kapısını sonra ben gelince aşkın resmini çizeriz seninle 06,01,2006 saat: sakın kapatıpta uyumayasın üşürüm sensiz tarumar yatağımızda Ertuğrul Bayam |
Düşümde
Seni sevdalar koynunda gördüm Terler içinde uyandığım bir sabah Ellerin,gözlerin,başkasına aitti İhanet edip duruyordun bana Kendimi ALDATILMIŞ hissettim Oysa yanımda uzanmış yatıyordun çırılçıplak 10,02,2006 Düşlerde bile kabullenemediğim bir ihaneti Bana gerçeklerde tattırma Ertuğrul Bayam |
Düşünme
Düşünme beni Yaralarımı, ağrılarımı, Hüzünlerimi. Bir dost, Bir arkadaş gibi, Düşünme. Düşüneceksen, Severek, Özleyerek düşün beni Bunun onuruyla, Seni daha çok seveyim. Ağrılarım geçer Hüzünlerim biter bir gün Yokluğumda düşün beni, İçin yandığında, Özlediğinde, Göremediğinde. Çalmadığında telefonların, Ulaşamadığında, Kıskandığında düşün. Bırak kardeş görmeyi, Dostluğu bırak Düşüneceksen beni, Bir aşk gibi, sevgili gibi Uykularını bölen bir deli gibi düşün Budur mutlu edecek beni... 12.12.2005 21,07 Sana Ertuğrul Bayam |
Düşünseydin
Duysaydın yalnızlığımın çığlıklarını Hüzünlerimi bir nebze tatsaydın Hemen uyuyamasaydın Yastığa başını koyup Düşünseydin biraz olsun beni Gözlerini dikip tavana Bizli hayaller kursaydın Uyanmak istemeseydin benli düşlerinden Şarkımızı söyleseydin yıldızlara bakıp Aynalarda ağlasaydın özgürce Parklarda,sahillerde yalnız kalsaydın Dertleşseydin martılarla Umut edemeden yaşamayı bilseydin Unutsaydın şen kahkahalarını Yemeklerden iştahsız Sabahları yorgun kalksaydın Ölümü düşünseydin her gün Bu acılar bitsin diye Özleseydin yani Biraz olsun beni Anlardın canım Şimdi,Şu an Neler çektiğimi 25,01,2006 saat: Oysa mışıl mışıl uyuyorsun Bensiz sımsıcak yatağında.. Ertuğrul Bayam |
Düşününce
aklıma güzel bir söz gelse yada bir mısra o anlık ya kalemim olmaz yada boş bir kağıt ama, sen ne zaman düşsen aklıma ya yağmur başlar gözlerimde ya hüzün basar sevinçlerime yada gidişin gelir aklıma 28,01,2006 Ertuğrul Bayam |
Düşünüyorsam?
Ölümü Düşünüyorsam şu an İstiyorsam En az seni istediğim kadar Gittin sen Sebep bu emin ol Böyle gitmemeliydin Bırakmamalıydın beni böyle Şimdi Kiminle paylaşacağım sevinçlerimi Söyle Hüzünlerimi kiminle? 10,04,2006 Her gidişin ölümdü Ölümdü her gidişin Gelişlerindi beni yaşama iten Her sabah doğan güneş misali Keşke Annem Gibi Kendi halime Bırakmasaydın beni Ertuğrul Bayam |
Ebedi Nefes
Sen Nefes aldığın sürece, Benimsin. Oysa Ne garip, Farkında bile değilsin Resmini astım çıplak bir duvara Oturup karşında konuştum senin Yusyuvarlak yüzün, Yemyeşil gözlerin Uzun saçlarınla Hiç bana bakmıyordun. Emin ol, Sen, Asla ölmeyeceksin Ben yaşadığım sürece, Sen benimlesin. Ne garip, Farkında bile değilsin. 08.12.2005 23,37 Sana Ertuğrul Bayam |
Ekrem Özgenç'e İthaf
kardeş saydığım günlerimi paylaştığım içinden çıkamadığım ağrılarımda hep yanımda olanım istediğimiz gibi bir aile kuramadık hep çelme taktı hayat bize çok da değildi hayalini kurduğumuz bir eş,sıcak bir yuva,ve mutluluk kalbi kırık bir şövalyelerin kınından çıkan bir bıçaktı hep anlamsızca tek düze aşklarda kesen bizi üsküdarda ne zaman başörtülü bir kız görsek ikimizde aynı düşlere yelken açardık paylaştığımız onca hüznümüzü bazen susarak, birbirimize anlatırdık kaç kez gördüm seni dua ederken mahmut hüdaide nemli gözlerinle avuç açtığını hep ehli namus bir eşti bilirdim aklından geçeni sevgi duvarını yumruklayarak kanatarak bileklerimizi az ağlamadık *******de aşk acıları çekerek sen dürüstlüğünden taviz vermedin aşklar yormaktan seni hep kaybedendik hayat bazı anlar çok yordu bizi şimdi, görüyorum ki mutlusun RABBİM gönlünü iyiliklerle doldursun Ekrem kardeşim, sevgi, yollarında harcasada bizi mutluluk, bir uçurumda papatyada olsa hüzünler, lime lime kanatsada içimizi rabbim yukarda şahit biz hep aradık, en temizini. layıksak eğer bekle, ümidini kesme rabbim müjdelendirecek ikimizi... 01,01,2006 saat: kardeş olmak için aynı anadan doğmaya gerek yok bence kardeşlik, gözyaşlarını paylaşmaktır ihtiyaç duyulduğunda... Ertuğrul Bayam |
Eksik Bir Şey
bir şey eksik içimde bir gitar sesinde hüzünlü bir şarkıda gözlerimi nemlendiren bir şey eksik olmalı içimde ne bilmiyorum ama eksik bir şey,, 28,12,2005 saat: eksik olan mutluluk olmalı senin bana verdiğin gülüşlerinde. artık onlarda yok hayatımda Ertuğrul Bayam |
El gibi Bakma
yabancı olan ben değilim sımsıcak duygularım sana el olan sensin kalbindeki soğukluğunla korkarak bakma esir düşürmem seni mahkumar misali zindanlara atılmış, gönlüme.. hadi ver elini ürkerek çekme geri tuttuğumda, sahipleneceğimi sanıp. sadece falına bakacağım merak ettim bu soğukluğunla ne zaman ayrılk 20,12,2005 saat: fala bakmaya bile gerek kalmadı ayrılık kaçınılmaz ayrılık yakın Ertuğrul Bayam |
Eldiven
Bir adın kaldı Kısacık bir kelime, Dudaklarımda mırıldandığım. Bir aldığın eldivenler, Üşümesin yokluğumda dediğin Bak yine kış geldi Seni unutamadım 01,12,2005 00,08 Ertuğrul Bayam |
Elimi Bırakma! !
Beni ne zaman sevdiğini söylesen Annemin gülüşleri takılır aklıma, Mutlu olurum. Ve ne zaman hoş çakal desen Bir Pazarın ortasında Elimi bırakır Annem Ağlarım.. 28,07,2006 Ama Her iki durumda da Seviyorum seni Ertuğrul Bayam |
Ellerim Öksüz Kalacak
Dur Gitme Gidersen Yanaklarımda iki damla yaş Dudaklarımda söylenmemiş sözler Ve kalbimde Sana hasret bir aşk Bana kalacak Bu yüzden değil Acı çektiğimden de değil Ellerim Ellerim öksüz kalacak Dur Gitme Gidersen Sabahlar olmayacak Çiçekler açmayacak Çocuklar ağlayacak Seni özleyeceğimden değil Ellerim Ellerim öksüz kalacak Dur Gitme Gidersen Şiirler Tatlı sözler Heyecan veren yaşam olmayacak Yalnız kalacağımdan değil inan Ellerim Ellerim öksüz kalacak Ne söylesem: Ne kadar anlatsam Yetersiz biliyorum Biliyorum gideceksin Ama ellerim Ellerimin dilidir kalbim Ve kalbim Dudaklarımdan rica etti Ne olur söyle gitmesin Gitmesin Öksüzlük Öksüzlüğe alışamayacağım Bir sonu var her şeyin biliyorum Sokaklar sessiz ******* sabaha hasret Sana gelen yollar Uçurumlarda Son bulacak Gidişin ölüm Gidişin en çok Ellerimi ağlatacak Dur Gitme Gitme Gitme Ellerim öksüz kalacak 16.03.2007 Biraz umut Biraz yalnızlık kattın gidişinle Söz Şikâyet etmeyeceğim Ama ellerim ellerim öksüz kalacak gidişinle Ertuğrul Bayam |
Ellerimi Asla Bırakamazdın
Öylece bırakıp giden sen değil miydin beni Yokluğunun buz kesmiş odalarına? Ellerini ellerimden kanatırcasına çeken Beni sensizliğin rüzgârlarına savuran Söyle, Sen değil miydin? Koca bir boşlukta Amaçsız giden bulut misali Şimdi gidiyorum sensizliğe Gülen gözlerimi Yaşlara boğan Söyle, Sen değil miydin? Artık sesini duyup Mutlu rüyalar göremeyeceğim Senli hayaller kurup Yaşama sımsıkı sarılamayacağım Günlerim zindanda ki mahkûmun Sayılı tespihlerinde Bir sabır kalacak şimdilik 26,10,2006 Bana verdiğin acıyı Ve düşündüklerimi bilseydin Değil gitmeyi uzaklara Ellerimi asla bırakamazdın Ertuğrul Bayam |
Ellerindi
avuçlarımda tuttum aşkı dudaklarımla öptüm şiirlerimle besledim aşk ellerindi senin ellerinde yeşermeyi sevdim 26,12,2005 saat.bakmicam Ertuğrul Bayam |
Elma Şekeri
Elma şekerini Ne kadar Çekiyorsa canın Beni de o kadar çekiyor, Eminim.. Merak ettiğim Elmayımı çok seversin Şekerinimi? Benimi Daha çok seversin Yoksa şiirlerimimi? 05,01,2006 saat: Yoksa ikimizi birden mi? Ertuğrul Bayam |
En Büyük Aşk'ıma
Seni unuttum mu sandın Bunca aşk arasında? Seni asla unutamam En büyük aşkım sensin Anne 31,01,2006 Ne zaman ki ölüm gelir kapıma Bir telaş sarar bedenimi Toprak olma korkusu düşer gözlerime O zaman unutulursun Anne Öpün ayaklarını Annenizin Ertuğrul Bayam |
En Gizli
Sen var ya sen, Avuçlarımda tuttuğum bir serçe kadar ürkek Bir ceylan kadar zarifsin, tarumar yatağımızda. Sen bir yıldızın kaydığı anda tutulan dilek kadar En gizli sırsın kimseyle paylaşmadığım. 07.Mart.2006 Sen yok iken ben Avuçlarımda boş bir yalnızlığım Bir çekilmez adamım aynalar da Ölüme koşan en hızlı atletim Sensizlik kulvarın da Ertuğrul Bayam |
En Kısa Şiirimdir Bu Sana
En kısa şiirim olsun bu sana Sen hüzün ve yalnızlık Benim vazgeçilmezimsiniz Bu yüzden sevemiyorum bir başkasını.... Ertuğrul Bayam |
En Sadık Aşklar
En sadık aşklar, Hayali olanlardır Ne zaman istense çıka gelir İstersen güler,istersen ağlar Gerçek aşklar gibi İhanet bilmez onlar Kızıl,sarı,siyah Her renk saçları Beyaz,buğday tenli Hep yüzünde tebessüm Çıkmak için ortaya Düşünmeni bekler En sadık aşklar Hayali olanlardır Ertuğrul Bayam |
ErMa ya (Eski Bir Aşk)
Zonguldakta İstanbul pastanesinde Korkusuyla abinlere yakalanmanın Seninle geçen saatlerin Mutluluğun yeni yakaladığım resmiydi Gözlerinde ki ışıltı Yaşım 20 Senin ki 18 miydi? Erma ydı ismimizin baş harfleri Sonra askerliğimin geçmeyen günlerinin En büyük tesellisi mektupların. Hasret bitecekti Bir yuva kuracaktık Ki ne zaman sen mektuplarımı yakalatıp Bir başkasıyla zorla evlendirildiğinde Ben düşler kurardım İkimize dair.. Şimdi sen 2 çocuklu anne Ben onlarca aşk yaşamış Saçları seyrelmiş Gözlerindeki o ışıltıyı arayan Bir yalnız adam Biliyorum hala ismim dudaklarında Buna da kader dedim Varsın hüzün bana kalsın 25,01,2006 SAAT: Eski bir Aşktan kalan duygularla Ertuğrul Bayam |
Escape
Escape yok benden Ancak ctrl - alt - delete, yapabilirsin Aşkımızın uygulamasını, sonlandırmak için.. 20,12,2005 Saat.saati tamire bıraktım.. Ertuğrul Bayam |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:09 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.