![]() |
O şimdi nerde..
Daha tanışalı bir yıl oldu, Kendisine okadar benzedim ki, Ona bazen tutkuyle bazen se, Kökleri ruhumun derinliklerine, Dağılan bir çaresizlikle, Kendimi ona bağlı hissettim, Uzun kumral saçları, Yüzüne kırılgan bir ifade katan, Buğulu muhteşem gözleri, Ve narin güzel burnuyle, O çok çok güzel kadın dı. Gururumu gizlice okşıyan, Apayrı bir cazibesi, Saçındaki at kuyruğu, Her onu gizli görüşümde, Karanlıkta yönünü arayan, Bir tilki gibi savruluyordu. En çok beğendiğim, Askılı beyaz buluzi, Hele hele turuncu pantolonu, Topuksuz terlikli hali, Gözlerimi kapadı o ateşiyle, Öyle bir öptü öyle öptü ki, Kalbimi söküp aldı,çekip gitti. |
O var...
Bay bay sana,güle güle buraya kadar, O durakta binmiştin,beraber olduk, Güldük,eğlendik,sohbetler ettik bitti, Ben sana söz vermedim ki sen istemedinmi, Çok ama çok güzel günler geçirdik ikimizde, Evlenelim diyorsun asla olmaz demedimmi, Bu bir gezinti oyun,yaz aşkı değilmiydi, son durak bak burası hadi in artık. Ağlama,ağlamam ben senin için, Bende çok sevmiştim,çok kırdın beni, Bekletme in artık gidecek yerlerim var. Bir gönül eğlencesiydi seninle oldum, Hiç kırılma sen istedin bu bir yaz aşkıydı, Dalgamı geçtim demiyorum,ben gidiyorum, Sende beni çok ağlattın,bunu biliyorsun, Kalbimde ayrı bir yerin var,bay bay, Ayrılık her ikimizede yarar dememişmiydin, Başka yaz buluşuruz diyemiyorum, Benim başka bir sevgilim var. İn hadi artık aşağıya bak orda binecek, Beni gerçekten seven aşkım var.. |
O ve ben...
O sensin mutsuzluğumun aşkı, O sensin mutsuzluğunun sevgisi, O sensin beraberliğimiz,hayatımız, O sensin yarınlarımızın bütünü, O sensin benim ışığım aydınlığım, O sensin gözümün gözbebeği, O sensin kalbimin atardamarı, O sensin gönlümün sultanı, O sensin hayatımın özlemi, O sensin ufkumun geleceği, O sensin beyaz tenlim,kahkaham, O sensin parıldayan ayım yıldızım, O sensin bedenimi hep ısıtan, O sensin çiçeğim,kırmızı dudaklım, O sensin benim prensesim, O sensin kahraman kalbimin bekçisi, O sensin herkesin merakı, O sensin sen işte sen, O sensin ey uyan be benim sevgilim, Sana söylüyorum, O sensin benim bütünüm, Bense senin gerçek sırdaşın, Ben senin yıllarca beklediğin, Gerçek aşkın, Ben senin atlı prensin, Her şeyinim. |
Olamaz mı? ...
İnsanlar hep mutlu çok mutlu olsa, Ben,sen,sizler evinizde,heryerde, Eşime günaydın aşkım diye bir öpücük, Pencereden insanlara günaydın doslar, Hep gülen yüzümüz olsa asla dertler, Kederlerimiz,sıkıntılarımız olmasa, Eşimle kolkola akşam sefasında yolda, Merhaba serap hanım merhaba bülent bey, Merhaba elif hanım merhaba tülay hanfendi, Merhaba şerif bey merhaba sibel hanfendi, Merhaba,nasılsınız neşeniz bol olsun, Hep iyilikler gülücükler,sohbetler, Sımsıcacık ilişkiler samimiyetler güven, Asla kötü gözler kıskançlıklar olmasın, Gezmelelerde eşimle,aşkım bunu alalım değil, Beğendiyse kendi kararıyle alması, Beğendiğimizi anında kaç lira kardeşim, Tanı tanıma her cinsle konuşabilme, Kuşlar kadar serbest,gül kadar narin, Mis kokan çiçekler kadar renkli hayat, Çok mu zor böyle yaşamak neden varız, Cennetimizi burda yaşasak beraberce, Asla baş ağrıları olmasa güzellikler olsa, Tabiki serap hanım alabilirsiniz sizin olsun, Dünyanın her insanı herkez mutlu kalsa, Sokaklar çiçeklerle koksa,fazlamı olur, Bana baktığında gözlerinin içi gülse, Kalbinin temizliğini görebilsem görebilsen, Elele tutuşabilsek,sadece mutluluk için, Nasıl güzel bir yaşam,hayat olmazmı, Bunları yaşamak insanca mutlu olmak, Hakkımız değilmi,hep gülmek,hep iyilik, İnsanlar ya beni anlamıyor ya ben onları, Neden her şeyimiz karşılıksız olmuyor, Ben böyle dünya istemiyorum ya siz? Mutlu insanlar,serap hanfendiler olsun, O da gülsün hayatı kendince yaşasın, Ağlatan şiirler,hikayeler olmasın, Kendim için değil insanlık için istiyorum, Yürürken hayvanlarda kendince dolaşsın, Tabiat bizim için birşeyler yapsın değişsin, Öyle huzur içinde ölelimki kimseler farketmesin, Sami bey ölmüş denmesinler anlamasınlar, Serap hanım mutlu hayatını sevgisiyle yaşasın, Sevgisiz kalmasın,akgüvercini kafeste olmasın, Bütün kapılar açık olsun,kilitler olmasın, Anamur da akgüvercinler sevgiyle yaşasın, Serap hanfendiler dostluklar çok olsun, Göz yaşlarımız olmasın gülücükler olsun, Bende,sende,sizlerde herkez,insanlık, Kısa ömürde birbirimize çiçekler verelim, Hediyeler,ve diyebilelim içten samimice, Sizi ben çok ama çok seviyorum diyebilelim. |
Olmuyor...
İlk tanıştığımızda ne güzel hayallerdi, Beni olduğum gibi kabullenmiş,biliyordun, Garibandım tüm kalbimle seni sevmiştim, Ben anlattıklarımla buydum birtanem, Sana yapamayacaklarımı asla söylemedim ki, Ama sen sonradan neden değiştin, Neden benim gibi dürüst olmadın. Şimdi görüyorum ki lüks içerisindesin, Üç günde bir saç rengini değiştiriyor, Kırmızı spor arabanla bana hava atıyorsun. Maviş gözlüm eskiden sen boyanmazdın da, O kadar modern,şık sık geyinmezdin, Çok para da harcıyor beni kıskandırıyorsun. Beğenmemeye başladın kıravat taktırıyorsun. Hayır hayır aşkım ben asla bu değilim, Ben sana,senin zevklerine ayak uyduramam, Bitti diyorsan bu aşk,sevgi burda bitsin, Beni,ben olduğumla kabullen ne olur, Aşkımı,sevgimi satın alamazsın,sımarık, Olmuyor be olmuyor, Beni yalnız bırakırmısın. |
Olmuyorsa...
Aşktan kopup kaçan ben, Çölde serap misali arıyan, Birtürlü yakalıyamadığım, Yaralı bir kalp ve çaresizlik. Onu görmemek asla gelmiyecekse, Hayat mutluluk yaşam ise, Gerçekten tüm kalpten sevmekse, Bulamamak bi çare. Hayatta bir kadını tanımak, Onunla ayrılmak ta bir sanat, Kader ve yaşanmış bir aşk saattir, Durmuş bir saatte bitmiş bir aşktır. Geriye gelmiyorsa serap bir hayaldir. Sadece hatırlamak acı hatıralar, Gelmiyor birtürlü o günler gelmiyorsa, Bitirmek kabul etmek de sanattır. Hayat devam ediyor, Üzülmek,kahrolmak ne çare, Tertemiz yeni bir mutlu yaşam, Islak süngeri iyice sıkmak, Temizlenmek yeniden sevmek, Sevilmek ve gerçek aşık olmak... |
Olurmusun...
Hülyalarda,rüyalarımda,hayallerimde, Hep ama hep sen varsın canım ciğerim. Kalbimi okadar kaplamış ki aşkın, Gözlerimde tek bir perde var oda senin resmin. Billur kadar o yüzün,peluş kadar saçların, Kelebeklerin o güzelliği kadar endamın, Boş bir kumsalda sen ve ben yalnız. Kim ne derse desin ben çok mutluyum, Bağımsız ve özgür olarak sadece seni seviyorum. Zaman içerisinde ben senin için kayboldum, Sohbetlerimizde,sen akıllanmazsın demezmiydin, Deli dolu gönlüm sadece seni seviyor ne yapayım. İçim kıpır kıpır hep seninle olmak istiyor, Çarşaf gibi deniz üzerinde giden gemi misali, Sana olan saf,tertemiz duygularımla seviyorum. Bir çift kuğu misali hep seninle olmak istiyorum, Doğacak çocuklarımızın sultanı,cici annesi, Melekler kadar güzel evimin hanımı olmanı, Okadar çok istiyorum, Olurmusun birtanem. Dalgalanan saçlarının rüzgarı ben olayım, Damarlarımda dolaşan asil kanım kadar, Aşkım ve sana olan inancım sensin nur tanem, Yaradanıma kurban olayım sen okadar güzelsin, Sen benim prensesim, Yakında karım olurmusun.. |
Onlar kadınlar...
Anlamıyorum neden hep kadınlar aldatılırlar, Neden kadınlar eşlerinin baskısı altındalar, Mutlu giden bir yuva da ne arıyoruz,dışarısını, Neyi ne merak ediyoruz,haram olanı, Onlarda olan senin helalında yokmu ki, Erkek yapar,o bilir ve hep biz neden haklıyız. Biz yapınca yapar oluyoruz da erkek oluyoruz, Kadın yapınca,hemen kızıyor ve boşuyoruz. Hiç bir kadın mutlu olduğu yuvasını bozarmı, Neden mutlu olduğu yuvasını bozmak istesin ki. Her türlü zorlukları yaşıyan,sıcacık olan, Yemeğini,çamaşırını,temizliğini yapan değillermi, En ufak aksamada bağırıp,hakaret eden, Biz meşhur erkekler değilmiyiz,haklımıyız, Her taraf güllük gülüstanlık,aldatan da biziz. Sıcacık koynumuza aldığımızda,fıstık gibi, Jilet gibi ütülü pantolonlarla artist gibiyiz, Hanım bugün arkadaşlarla içeceğiz,bekleme, Zevki sefayı sürdüren biz, Bekliyen zavallı eşimiz. Sen kimsin be erkek adam,oda bir bayan,eşin, İşin zorluğu,çocuk doğurma bakma onda, Biz evin ağası elinde sigarası keyfi alemde, Dayak atarız,emirler veririz, Dışarda erkek adamız. Ya kardeşim, Biz ne biçim yaratıklarız erkeğiz, Koynunda tuttuğun eşine neden saygılı olmayız. Oda bir insan gül,karanfil,her biri çiçekler, Demezlermi cennet analarının altındadır, Hani bir evi dişi kuş yapardı, O senin eşin değilmi? Onun da mutlu yaşamaya, Seninle hakkı yok mu, El ele,kol kola olsak okşasak, Koklasak,şımartsak, Hayır efendim hayır, Bence evin efendisi,hanfendisi, Hanım ağası,sultanı,kıraliçeleri onlar, Evet beyefendi,erkek adam,bizler,ben, İşte o kadınlar bizleri adam yaptılar, Bizlerle bir bütünler, Onlar evin efendisiler.. |
Onu arıyorum...
Çok uzaklardasın bense buradayım, Seni öyle tanıdımki ben, Kalbinin sesini sıcaklığını, İyiliklerini,sabrını,kişiliğini, Heryerde seni arıyorum. Sen öğütler vermezmiydin, Beni korumazmıydın kelimelerinle, Demezmiydin ne işin var bu saatte, Hadi git artık eşine çiçekler al, Gitsene onu yemeğe götürsene, Sen beni sevemezsin yalan aşk olur, Biz öbür dünyaların aşklarıyız. Şimdi asla beraber olamayız, Ben şimdi her yerde seni arıyorum, Ben seni,seni gökte,yerde, Telefonlarda, Arıyorum,ben iyilik meleğini, Seni,seni aşkımı arıyorum... |
Onu arıyorum…
Kaç kaç seneler öncesiydi, Ahhh ah o günler ne güzeldi, Kara kaşlım,tombul esmerim, Neredesin şimdi bilmiyorum, Her gün anıyorum o güzel ismini, İnan ilk aşkım arıyorum seni. Belki sende benim gibi evlisin, Çocuklara,torunlara karışmışsındır, Kara kaşlım beyazladı mı saçların. Gör gör beni bembeyaz saçım,sakalım, Ezan Muhammet aşkına seviyorum, İnan ilk aşkım arıyorum seni, İri gözlüm,pamuk ellim, Kömür karası kısa saçlım, Hala kulaklarımda aşkım değişin. Bir bilebilsem şimdi nerdesin, İsmin bende gizli ilk aşkım, İnan inan hala arıyorum seni… |
Ordamısın…
Gittin gideli bi haber, Nerelerdesin ne yaparsın, Yaprak kımıldamıyor sessiz, Karagözlüm bir nefes ver, Aloo cevap ver ordamısın. Dön bana demiyorum, Nedenini, Ne diye de sormuyorum, Gelemesende, Gelme istemiyorum, O gülen yüzün hep gülsün, Gül yüzlüm, Aloo cevap ver ordamısın. Hani bizim hayallerimiz vardı, Kader buraya kadarmışsa eğer, Alın yazımsa yalnızlığım, Olsun be, Nur yüzlüm ses verme, Biliyorum ordasın, Açmıyorsun şu telefonunu, Alooo alooo alooooo, Benden günah gitti, Bu son du… |
Oyun..
Bir sağa,bir sola, Estaaa dizleri kıvır, Elleri kaldır şıkır şıkır, Yörüklerin harman dalı. Kafkasların eller yana açık, Ayakları süre süre, Dön oyana dön buyana. Ankara havaları, Ellerinde tahta kaşıklar, Şıngır mıngır,mıngır şıngır. Köçekçe zillerin ellerinde, Kalçan koparcasına kıvırmalar. İşte sen beni böyle oynattın, Hiç utanmadan,sıkılmadan, Ne yaptım,sadece sevdim, Son oyunun da kılıç kalkan, Öyle bir sapladın ki kılıcı, Kalbime soktun gülercesine, Kalkanım yok ki sadece sevgim, Korumasız büyük bir aşktı benimkisi, Bak kanamıyor,içerimi parçalıyor, İçim kan ağlıyor,haince sapladın, Oyunlarınla sözde dalganı geçtin, Bilmeden seni seven biri var, Nekadar parçalansan öldürsen de, Bilki birgün sende yalnız kalacak, Hançerlenmesen de benim aşkım, Seni azar azar öldürecek, Yüzümde gülümseme gözlerimde yaş, Üzülme oyna şıkıdım şıkıdım, Sen hep böyle köçek. |
Öğretmenler günü..
İlk öğretmenimiz ATATÜRK, Güzel ülkemizin temellerini atan, Cefekar,fedakar,anne,baba, Ülkemin güzel öğretmenleri, Bugün sizin gününüz kutlu olsun. Ben de çok sevinçliyim,mutluyum, Benim de Makbulem kızım öğretmen. Kızım öğretmenler gününüz, Senin de kutlu olsun. Yağmur,çamur,kar demeden, Çalış mücadele et yavrum, Ne öğretmenler ne doktorlar, Ne mühendisler ne başbakanlar, Senin,sizin öğretiminizde çıkacaklar, Yaşlı,yorgun ama çok sevinçle, Bu benim talebem di diyeceksiniz, Kızım bugün öğretmenler günü, Kutlu,mutlu olsun,hepinizin... |
Ölmek istemiyorum…
Yüreğim kaldırmıyor artık, Yaşıma göre yaşlı da değilim. Ruhum daralıyor,içim çok sıkkın, Sadece seni düşünüyorum, Aşkım ben ölmek istemiyorum. Ogün var ya ogün birgün hani, Seninle oldum mutlu günüm, Sadece hayatımda ogün var. Dudaklarının terleyişi,sımsıcaklığın, Aşkım ben ölmek istemiyorum. Ohhh allahım onunla olmak, Koynuma alıp saçlarını okşamak, Mis kokan yemeklerini yemek, Çayımızı,kahvemizi içsek, Sonsuza kadar öpüşebilsek, İnan aşkım ölmek istemiyorum… |
Ölümden sonra…
Canımsın,ciğerim her şeyim, Gel gör aşkımı kalbime sor, İçim içerim kan ağlıyor, Yanıyor sanki cehennem ateşi, Et tırnaktan kopmuyor ki, Seni okadar okadar seviyorum. Bu sevgi aşk bizi birleştiremedi, Seviyorum bu dünyada seni, Hatta ölümden sonra da |
Önce sevgili şimdi dost..
Hayatımın en mutlu iki günü, Çocuklar gibi şen ve huzurlu, Aynı ilk tanıştığımız gibi, Çarpışan arabalar,atlı karınca, Çayırda körebe,ip atlamalarımız, Çimlere uzanmış,okşadığım saçların, Hani hatırlarmısın saçlarını, Hep tarar şekiller verirdim, Papatyadan taçlar yapardım, O gözlerininin içine öyle dalar, Kendimi seninle cennette sanırdım, Ne güzel tenin,yüzün var, Hala o ilk gün kadar güzel, Bir okadar da daha şirinsin, Yaşlılık güzelliğinden,nezaketinden, O ses tonun hala çok çok güzel, Bir an kendimi bırakıveriyordum, O cazibene dayanamadım, İki on bir beş yıl öncesi gibi, Öpüvericektim,öpmelimiydim, İzin verirmiydin ilk aşkım, Hala dudaklarımda o tadın, Unutamadığım sıcaklığın, Bak gör ki tesadüf bizi, Onca yıl sonra karşılaştırdı, Gözlerim dolu ağlamaktayım, Hala seni o ilk gün gibi seviyorum, O zaman sevgili,aşkım, Şimdi bir dostuz değil mi? |
Öpermisin...
Kollarımı sana açsam koşarmısın, Bir buket gül versem gülermisin, Gülen gözlerinle beni süzermisin. Allah bir yastıkta kocasın derler, Bir yastıkta benimle kocarmısın. İyi ve kötü günlerimde, Benim eşim karım olurmusun. Her gün kırmızı gülle gelsem,versem, Sen de beni aşkım, Dudaklarımdan öpermisin, |
Öyle bir öptü ki..
Büyük bir aşk tı bizimki, Birgün piknikte salıncakta, Sallıyordum onu, Bağırıyordu daha hızlı, Daha da hızlı diye, Sanki göklere çıkacak, Güneşe değecekti, Okadar hızlı gidip geliyordu, Yüzü pembeleşmiş, Dudaklarına gülümseme gelmişti, Gözleri yıldız gibi parlıyor, Etekleri,elbisesi dalgalanıyordu, Bembeyaz ayakları görülüyor, Bir göçmen kuşu gibi, Özgürce havada uçuyor, Kollarımdaki kadar rahattı. Çığlık atarcasına bağırıyor, Daha da daha da hızlı, Ayakları dallara değecek kadar, Uçuyordu, Gökyüzüne değmişti sanki, Kollarını açmış, Seni çok ama çok seviyorum, Diye haykırırcasına bağırıyordu. Rüzgara teslim olmuş gibi, Uçuyordu rüya gibi, Belki de başı dönüyor du, Yükseldiği zaman, O sapsarı şubat güneşinde, Bir altın yağmurunun, İçine giriyordu belki de. Kehribar saçları ışıldıyor, Beyaz elbisesi, Mor renkli,fiyonklar, Ateş çiçeklerine, Dönüşüyor gibiydi., Güzel bir baharda, Eflatun tomurcuklar arasında, Tazecik gökyüzünde uçuyordu, Salıncaktan indiğinde, Mutluluktan öyle bir sarıldı ki, Öyle bir öptü ki, Hiç ayrılmaksızın.. |
Öyle bir yaşam...
Şaşalı lüks bir evlilik istemiyorum, Gösterişli yatak ve oturma odaları da, Öyle pahalı giysiler takılar asla, Allı pullu boyalar,ojeler sürmelerini de, Her şeyin doğal olduğu gibi bir hayat. İkimizin yaratabileceği yapabildiği şeyler, Araba da istemiyorum,kolkola beraberce, Saçlarını zevkime göre taramak istiyorum, Kokularda hayır hayır senin kokun yeter, Modayı takip etmeni de sana yakışanı sadeliği, Gerçek samimi içten seven bir aşkımız olsun. Hep gülmeni asık surat,dert,keder olmasın, Günaydın sevgilim deyip alnımdan öpmeni, Mutlu,sade,mütevazi beraberce ihtiyarlamayı, Dedeciğim,nineciğim diyebilecek torunlar, Rüya görmek te istemiyorum sen varken, Çiçekler kadar renkli,kelebekler gibi hür, İkimizin sağlıklı çok mutlu bir hayatı. Tek bir yastıkta ömür boyu yaşam, Küçücük ikimizin yaşıyacağı bir evimiz, Bahçemizde marul,salata,domat ve biber, Kümeste yumurta,meleyen kuzular, Balkonda konuşan öten kuşlarımız da olsun, Çimlerde senin dizinde uyuya kalmışlığım, Her şeyin sadeliğini,doğallığını istiyorum, Böyle yaşam tarzı hayatı seninle arzuluyorum... |
Öyle sevdim ki...
Seni sen hissetmesende bilmesende, Okadar çok sevdimki seni tanımadan, Hep sana söylemedimmi ne olursan ol, Kör ol,topal ol,yatalak ol, Ben seni öyle okadar sevdimki, Kalbinin sıcaklığını,samimiyetini, Bana yaklaşımlarını,o içtenliğini, Yazdıklarını,söylediklerini sevdim. Defalarca demedimmi ben sevdimmi, Tam severim,ölümüne demedimmi, İşte bende seni hislerimle,duygularımla, Çok ama çok seviyorum artık inan. İçerimdeki yanan aşk alevini söndürebilirmisin, Diyebilirmisinki ben seni sevmiyorum, Bende inan bilmiyorum neden sevdiğimi, Birden neden,niçin sana tutulduğumu. Söküp atamıyorum ben ne yapayım, Tüm kalbimi kaplamışsın sevginle, Sen kimsin ne tiptesin neyin nesisin. İnan bilmiyorum nasıl tutulduğumu sana ben, Bende anlamadım anlasana. Ölümüne sevmek bumu bilmiyorum, Öyle seviyorum işte seni ben... |
Öyle sevdim…
Biliyorsun nasıl göz göze, Geldiğimizde o şalvarınla. Hepsi doğal köy halinde, Uzun örülü saçın, Krem görmemiş,sivilceli yüzün, Ben seni doğal halinle, Gıcırdıyan kapının önünde, Ahşap köy evinde, Öyle gördüm,öyle sevdim. Ne oldu ne oldu sana, Koluma girdin,nikahıma aldım, Öyle güzel öyle güzel oldun, Sarı saçın,öjeli tırnakların, Ahh o gözlerin,kırmızı dudakların, Yok şehirde senden güzeli, Her ne olursan ol köylü kızı, İlk gördüğüm gibi, Ben öyle sevdim seni… |
Özgürlük..
İnsanlar özgür doğarlar, Ama her yerde, Zincire vurulmuş, Olarak yaşarlar. Her insanın mücizesi vardır, Her sabah uyandığın da, Aynı şeyleri yapabilmek, Özgürlüktür. Gülümseyerek yaşamak, Kendi istediğinde, Kendi seçtiklerini yapabilmek, Özgürlük değil midir? Her sabah başlangıcın da, Haklı olduğuna inandığın, Kendisine hayran, Biraz da şımarıkça, Dilediğin yerde, Bazen sıkıcı, Kendi koyduğun kurallarla, Özgür ve bağımsız yaşamak. Çelişki ve tuhaf insanlarız, Bakınız şu halimize, Kendi inşaa ettiğimiz, Hapishanelerde yaşıyoruz, Birsürü törelerle, Duvarlar arasında boğuşuyoruz, Çıldırıyoruz, Hayatımızı siper ediyoruz, Hiç yasaklar olmasa, Özgürce yaşasak, Olmaz mı insanca.. |
Özledim ben seni...
Yıllar boyu hep çalıştım, Gezmedim,giyinmedim,senin için, Hep en iyisi olsun,çabaladım, Emekli oldum,yinede bak çalışıyorum, Ahhh biricik aşkım sen kaçıyorsun, İstemiştim saçın uzun olsun, Rengi hep simsiyah olsun diye, Ne yaptın kestirdin,kısacık, Kahverengiye boyadın,dinlemedin, Hep aynı yaptın beni duymadın, Bir iki günlüğüne kızlarıma gidiyorum, Dedin! ! ! On günde bir ben istedim geldin, Kızların benimde kızlarım, Bende istemezmiydim,sevdiceğim, Neden benden kaçıyorsun,özlüyorum seni, Hemde ilk günler gibi, Görmüyorsun,bak hep ağlıyorum, Hiç aldatmadım ki seni birtanem, Yaşlanıyoruz ama seninle olmak istiyorum, Bırak herkez kendi hayatını yaşasın, Koy başını yaslan seni çok sevenine, Bir bilsen ahhh bilsen nasıl özledim seni. İstiyorum uzun simsiyah saçlarını, Hergün ben tarıyayım,şekiller vereyim, Gir koluma seni güzel yerlere götüreyim, Arada bir olsa gitme, Seni ben çok ama çok özlüyorum... |
Özledim seni...
Dünyalar tatlısı,güzeller güzeli, Dost canlısı,lolitop şekerim herşeyim, Bulutlar kadar yumuşak,iyi kalplim, Sırma saçlım,beyaz tenlim,ince dudaklım, Yıldızlar kadar parlak yeşil gözlüm, Karanfil kokum,herşeyim berivanım. İnan bana sana olan sevgimi,aşkımı bir bilsen, O dağların nasıl eridiğini görürdün, Koskoca okyanustların, Kaynadığını,buharlaştığını, Hatta yıldızların, Nasıl birer birer kaydıklarını, Görebilir,o büyük sevgimi, Aşkımı hissedebilirdin. Ahhh aşkım o güzelliğin, Ya o titrek konuşmaların, Yeminler olsun ki seni unutamıyorum, Biricik aşkım. Karanlık dünyama, Dertlerime ışık tutan oldun, O güzel fikirlerine, Hoş sohbetlerine hayran olduğum, Hep yapıcılığını,kesin kararlılığını, Özler oldum. Şimdi ne konuşabiliyor, Yazışabiliyor,görüşebiliyoruz, Olsun be bir tanem, Sen öylede güzelsin,hasretimsin, Sana diyorum ki aşkım, Seni çok ama çok özledim. Olmuyor,yapamıyoruz, Bir türlü beraber olamıyoruz, Sebebini sen ve ben biliyoruz, Ama olsun be olsun, Aşkım ben seni, Sen beni seviyor ve özlüyoruz. Buda bizim kaderimizmiş, Ne yaparsın, Aşklar kalplerle, Sevgilerle olurmuş, Sen benim özlemimsin, Herşeyim bütünümsün... |
Özledim…
Özledim hem de ne çok, Amansız beni bırakışın, Biliyorum ki orda çok mutlusun, O gözlerini o incecik kaşlarını, Beyazlığını,mis gibi kokunu, Pamuk kadar ellerini, Özledim hem de ne çok. İçerim kan ağlıyor, Gözlerimden göz yaşları dinmiyor, Ayrı ayrı o güzel yemeklerini, Sımsıcak sıcacık sıcaklığını, Tenini,o aşkım demelerini, Elele,kolkola gezmelerimizi, Gülmelerini,o kıpkırmızı dudaklarını, Özledim hem de ne çok özledim. Geçmiyor günler,aylar sensiz, Hiçbir şeyden zevk almıyorum, Gündüzler bile karanlık bana, Kokluyorum bıraktıklarını birer birer, Bir istek yapsana,geleyim yanına, Özlüyor,özlüyorum aşkım seni… |
Özür diliyorum...
Ceylanım,nur yüzlü meleğim benim, Bütün kalbim ve ruhumla seni seviyorum. Hayatım anladım ki, Sensiz asla mutlu değilim, Beni ne olur bırakma buna dayanamam. Tüm sana yaptıklarımdan, Özürler diliyorum, Neden,niçin bunca beraberliğimize,sana, Bilmeden ihanet ettim bilemiyorum, İnan büyük bir boşluk içerisinde, Anlamadığım ve bilemediğim durumda, Bana asla yakışmıyan, Aşkımıza ihanet ettim. Bunca beraberliğimize,sevgimize, Yeminler olsun ki, İstemeden yaptıklarımdan, Kendimi kesinlikle af etmiycem. Sen bunlara layik değilsin biliyorum, Pişmanlığımı ve senden özür dilemelerimi, Bir daha bu hataları yapmıyacağıma, Senin ve allahım huzurunda, Söz veriyorum. Biricik aşkım,ceylanım, Beni af edermisin. O eski mutluluğumuzu güzel aşkımızı, Sevgini bana geri ver, Yalvarıyorum sana, Sen benim, Biricik mutluluğum,sevgilimsin.. |
Papağanım istiyor..
Durduramıyorum birtürlü, Ordan,buraya hep zıplıyor, Kendince birşeyler söylüyor, Hep senin ismini sayıklıyor, Ben istemiyorum ki seni, O gelsin diyor. Bir görsen tüyleri dökülüyor, Sesi de bir acaip çıkıyor, Sadece seni görmek, İnan ki hiç yemek de yemiyor, Senin ellerinden çerez istiyor, Bak ben istemiyorum seni, Seni papağanım istiyor. Hani ellerinle mıncıklardın, Aşkımızı onunla konuşurdun, Şimdi onları duymak istiyor, Bağırıyor,çığırıyor,hep zıplıyor, Pencere önünde durmak, Senin geldiğini görmek istiyor, İnan ki ismini söylüyor, Hani yani ben özlemedim, Senin gelmeni papağan istiyor.. |
Papatya...
Hep seni,seni bekliyorum, Elimde papatya seni çekiyorum, Telefon bana açacak,açmıyacak diye. Nerdesin sevgilim seni bekliyorum, Hani biz birbirimiz için yaratılmıştık, Ben seni çekiyorum papatyalarda. Bana gelecek,gelmiyecek diye. Sana seni olduğunla kabulüm dedim, O kadar tutkunum ve seni seviyorum ki, Hadi dön,dön artık sevgilim. Bak seni,telefonunu bekliyorum, Papatyalarda bak seni çekiyorum, Şimdi gelecek,gelmiyecek diye. Aşkım,sevgilim sana o kadar tutkunum ki, Bir türlü unutamıyor,atamıyorum, Bir tanem bekleyenim sen benim. İnanki tek ama tek aşkımsın. Bak papatyalar bitti, Ben seni hep seni çekiyorum, Aşkım gelecek,gelmiyecek diye, Hadi dön,dön artık bir tanem. |
Pembe gül...
Beyazlar içinde kepi beyaz kız, Sen ulvi mukaddes görevinde, İnsanlığa verdiğin kutsal hizmetinle, Etrafına gülücükler neşe veren, Beyazlar içinde alnı parlak pambe kız. Seni tanımak hoş sohbetler etmek, Yaşının üstü olgun hemşire kız, Elifin,hacerinle ve nur kızlarınla, Geldin bu dünyaya bana ışık oldun, Hep nur ışığınla güzellikler saçtın, Her olumsuzluklara gögüsler gerdin, Sabrın ve insancıl yaklaşımla sen, Sen melek kanatlı beyazlar içerisinde, Bembeyaz kepli güzel pembe kız, İsparta da güller çok ama sen, Güller arasında tek pembe gülsün, Sen var ya sen pembe gül, Dikenleri batmıyan güzel kokulu, Alnı açık beyazlar içerisinde, Bembeyaz kepli dost ebe hemşiresin... |
Pencerem...
Güneş pencereme vurmuyor, Yukardan mı gidiyor ne, Isıtmıyor odamı bilemiyorum. Kumrular bile konmuyor, Yemler yenmiyor anlamıyorum. Çok büyük sessizlik var, Böcekler bile ağlarını örmüyor, Yağmur yağıyor cama vurmuyor. Penceremde hayaller kuramıyorum, Sadece soğuk giriyor içeriye, Odamda çok üşüyorum, Biliyor,anlıyor,küskünüm ben, Kulaklarım bile çınlamıyor, Anmıyor,unuttun sen beni, Ben gönül,sevda,dost aşığıyım, Zaten görmüyorduk ikimiz, Duygularım,hislerimle beraberdim, Penceremde ben sensiz,sessiz yalnız, Anmıyorsun sen beni artık... |
Pırlanta…
Hoş geldin prensesim, Ben bugün bir şey aldım, Bakalım tahmin edebilecekmisin, Ama hiç sanmıyorum, Hayatımın en mutlu günü, Tüm birikimim, Her şey senin için, Sen mutlu ol yeter, Sakın neden niçin deme, Bugün varsam yarın yokum, Benden sana hatıram, Seni çok çok sevdim, Her şeyim,rüyam,kadınım, Bence dünyanın en güzel, Belki de en pahalı, Bu pırlanta yüzüğü aldım, Mutlu oldunmu sevgilim… |
Pişman..
Dün gece gördünüz mü, Az kalsın öpüşüyorduk, Ne de olsa ilk aşkım. Çok güzel mutlu günlerimiz oldu, Ama onu asla af edemem, Beni bir kadınla aldattı. Biliyorum şimdi çok çekiyor, Çocuklarda mutsuz, Barışmamızı af etmemi istiyorlar, Yazık mı ediyorum ne, Acıyorum da aslında çok pişman, Dün gece anladım ki, Hala ona karşı bir şeyler, Hissediyorum,aşığım ona. Son bir kez fırsat mı versem, Onda ne buldu anlamadım, Ben mi hata yaptım, Hiç anlamıyorum şu erkekleri. Biz aldatsak,belki cinayet, Hatta kötü kadın oluruz, Bunca yıl hep sevdim, Bir dediği iki olmadı ki, Şimdi sürünüyor çok pişman, Yalvarıyor yakarıyor, Aptalmıyım ne asla af etmem.. |
Renkli kadın..
Onu tesadüfen gördüğüm, Büyülenmiş gibi seyrediyordum. Birden döndü göz göze geldik, Kocaman kahverengi gözleriyle, İlk kez orada tanıştım. Gözlerin nekadar önemli, Olduklarını öğrendim. Kumral kaşlarının altında, Çam balı renginde akan, Bir ırmak gibiydi gözleri. Kıvamlı kahverenginin, Yeşile karıştığı, Ela rengin içine, Dikkatlice bakınca, Yeşilin özünde taşıdığı, Sarı ve maviye de, Raslamak olasıydı, Bazen yeşil, Bazen de mavi,sarı, Dalgaların kıvrılarak, Sürekli hareket ettiği, Kumral o gözlere, Kilitlenip kaldım. Yaşantımda, Ne daha önce ne de sonra, Bukadar kumrala boyanarak, Doğmuş bir kız görmedim. Hiç bir kadının gözleri, Onunkinden daha derin, Daha güzel değildi. Bana oda çok derinden baktı, Süzdü,süzdü ufak bir tebessüm, Merhaba dedi, Sesi yaban çiçekleri gibi, Özgür kokuyor du, Zeytin ezmesi tadındaydı. Yanıt beklet ifadesiyle, Bana öyle dik kararlı bakıyordu, Elim ayağım dolaşmıştı, Ne demem gerektiğini bilmeden, Onun karşısında öyle duruyordum. Hiç düşünmeden öyleden çıktı, Merhaba güzeller güzeli, Renkli kadın dedim, O da muhteşem, Kumral ışıkları üzerime dikmiş, Sabırsızlıkla bekliyor du, Öyle tılsımlı bir albenisi vardı, Beynimden birsürü şeyler dönüyor, Al kaçır, Ya da, O ıslak kıpkırmızı dudakları öp. Sırılsıklam aşık oldum de, Veya hiç ayrılmaksızın sarıl, Onda da hissediyorum ki, Bedeninin kasları koşmaya hazır, Taylar gibi gergin. Ağzının bükülüşü, Hüzünlü bir gülümseme, Yumuşacık bakışlarıyle, Kaşları kahverengi, Soru işareti gibi, Bence ilk kalplerin çarpması, Derler ya, İlk kıvılcım,elektrik, Belkide oydu bizimkisi, Yıldırım aşk. Rengarenk kadın elimi tuttu, Aldı götürdü,bildiği yere, Hala rüyada,belki de rüyadayım, Ama çok çok mutlu, Renkli dünyadayım, Rengarenk kadınımla.. |
Romantizm...
Başbaşa bir akşam yemeği, Sen ve ben en şık giysilerimizle, Doğum gününde aldığım abiyenle, Boğazda cam kenarında, Masmavi deniz,uçuşan martılar, Masamızda harkulade yemekler, Salata,havyar,muz,kivi herşey güzel, Yıllanmış şarap,ve mum ışıkları, Romantizmin en güzellini yaşıyorum, Karşımda dünyanın en güzel kadını, Akşam üzeri yıldızlar kadar parlaksın, Deniz üzerine vuran yakomaz, İkimiz için çalan bizim müziğimiz, Mis gibi kokan o güzel kokun, Yorulmak bilmeden yaptığımız dans, Gecemizi geçirdiğimiz akşam yemeğini, Ömrüm boyunca asla unutamam aşkım. Sen en güzellere şıklığa laik karıcığım, Bana mutluluklar,güven verdin, Seni okadar çok seviyorum,kardelenim. Süprüzlere bayılırım biliyorsun, Yine yapıyorum sana,sakın şaşırma, Yum gözlerini aç avuçlarını, Bir öpücük ver,aldım sana bu alyansı, İnce uzun parmaklarınada ne güzel yakıştı, Hediyem olsun beğeneceğini umuyorum, Kalbim sevgin,aşkınla bir bütün, Okadar güzel gülüyorsun ki bir inci gibisin. Benim hülyam,rüyam,romantizm,sevgilim, Tut ellerimi sımsıkı tut bırakma beni, Kuşlar kadar hür okadar da mutluyum ki, Mutluluğumu sende buluyorum sevgilim... |
Ruh bedenden çıkınca..
Ruhum bedenimden çıkıyor, Yıllarca arayıp bulamadığım, Sen çocukluk aşkım yanında. Formulü ne bunun bilmiyorum, Bir kelebek gibi sessiz, Bazen bir arı gibi hızlı, Sadece seni takip ediyorum. Sana dokunuyor,hatta öpüyorum, O simsiyah saçlarına aklar düşmüş, İri dudakların,kalın kaşlarınla, Biliyormusun hala çok güzelsin. Tam otuz sene sonra sana yakınım, Göz göze dudak dudağa, Öyle bakıyorsun ki sanki gerçek, Gözlerinin derinliğinde neler, Tüm gençliğimde senle olduklarım, Hayallerimiz,o çocuksu sevinç, Sanki beni görüyormuşca dalışın, Tam karşında okadar yakınında, Hatta dudak dudağa,göz göze, Kokunu dahi duyacak kadar, Görüyormusun göz yaşlarımı, Ama hala o güzelliğinle,gülümseyişinle, Sen bu hayatında daha mutlusun, Mutlu ol biricik sevgili aşkım.. |
Rüya...
Dün gece gördüm seni rüyamda, Kırlarda papatyalar toplarken, Sen bana ben sana taçlar yaparken. Rengarenk çiçekler,sana toplarken, O kırlarda sen uzanırken, Ağaçlar arasında beraber körebe oynarken, Ellerimi ellerine sımsıkı dolarken, Seni kucaklarken dizlerinde uyurken, Başını göğsüme dayarken, Sana şiirler söylerken, Beraber çimlerde yuvarlanırken, Gözlerin gözlerime bakarken, Seni nekadar seviyorum aşkımsın derken, Yankılanan ses ritminle bağırışırken, Başbaşa hayeller kurarken, Papatyalarla seni seviyorum,sevmiyorum, Hep seviyorum çıkarken, Ne kadar kahkahalarla gülerken, Ben senin o hayalinle yaşarken, Hafif esen rüzgarda uçuşan saçlarını, Uzanmış seni seyrederken, Dün gece rüyamda seni gördüm, Şimdi onun hayalini yaşıyorum ben.. |
Sadece seni...
Ne zulim ettiyse kader bana, Neydi günahım allahım bu acı, Sevmek,sevilmek bana acı çektirdi. Onu o kadar sevmiştim,sevdik birbirimizi, Kaybettim şimdi sevgilimi o nerde, Kapılar ardındayım yalnızım, Sadece ve sadece onu düşünüyorum. Çok büyük yalnışlıklar yaptık ikimiz, Asla beraber olamayız şimdi biz. Kusurlar,kırgınlıklar,hatalar yaptık, Düşünmedik yarınları mutluluğu, Sen ayrı ben ayrı mutluyuz şimdi, Hep birbirimizi aşırı kıskandık, Ne kadar,o kadar çok seviyordum ki, Biliyorum sende en az benim kadar. Kara kediler girdi aramıza şimdi, En büyük hatamız evliliklerimiz, Soruyorum sen ben mutlumuyuz şimdi. Hep seni hala seni düşünüyorum, Ya senin,benim çocuklarımız, Ayrı yerlerde mutluluğumuzu arıyoruz, Düşünüyoruz,düşünüyorum,düşünüyorsun, Sadece seni seviyor düşünüyorum. |
Sakın korkma..
Ben seni içten sevdim, Sakın sorgulama! Ben zaten hep sevdim, Sakın meraklanma, Kalbim seninle eminim, Sakın korkma! Ben seni bıkmadan beklerim, Aramızda yollar olsa da, Seni,beni ayırsada, İlişkimiz imkansız olsada, Umudum var senden yana. |
Sana ihtiyacım var...
Gece karanlığında inci tanem, Yağan yağmurda şıkırtım, Kar beyazında o ışıltım, Ellerinin sıcaklığına, Bir tanem aşkım, İnan ki sana ihtiyacım var. Seninle mutlu yaşamaya, Ömür boyu beraberliğe andım, Ağlamaya,gülmeye,sıcaklığına, Güzel gözlüm canım sevgilim, İnan ki sana ihtiyacım var. Dalarken yakamozda gördüğüm, Yıldızlar arasında aradığım ışığım, Bir gülüşüne hasret kaldığım, Ayrılık bize göre değil, İnan bana sana ihtiyacım var. Şiirlerimde seni bulduğum, Rüyalarımdaki güzel prensesim, Ver elini tut ellerimi canım, Götür beni hülyalara,rüyalara, Bilki aşkım sana ihtiyacım var... |
Sanal alem ve sen...
Hatalar zincirinde sürükleriniyorum ben, Gözlerim birşey görmüyor daldım aleme, Herşey toz pembe geldi kendimi bilmeden, Yıllarca kılavye,bilgisayar dostum oldu, İnternet açılan dünyam,sanal aşklarım oldu, Çoğu aldatmaca,gerçek dost sandıklarım, Gırgırlar,sahte aşklar,sahtekarlar çoktu, Beni bu aleme sokan allahın belası kadın, İspartalı pembe oldu,sonra oda yok oldu. Bu sanala dip dalmıştım çıkamıyorum, Evimi,eşimi,kızlarımı unutur oldum,unuttum, Beni görmeden şiirlerimde aşklarım oldu, Sayısız çirkin teklifleri çok aldım, Su yüzüne çıkamıyordum sanaldaydım, Nefes aldıkça boğuluyor dibe batıyorum, Ama bir köşede ağlıyan dert küpü, Dost,can yoldaşı,acıların kadını,azize, Ellerimden tuttu dibe fazla batmadan, Beni dinledi gözyaşlarımı sildi,sırdaşım oldu, Benimle oda çok ağladı bana güç verdi, Bir nefes verdi benimle yukarıya çıktı. Karşılıklı gözyaşlarımız oldu, Öğütler,nasihatlar çok verdi, Bu alem sana göre değil hadi git, Seni bekliyen eşin ve kızlarına, Belki birgün beni hatırlarsan eğer, Serap hocam vardı der anarsın dedi. Evet can dostlar bir dost,gerçek dost, Bu sanal alemde tanıdığım akgüvercinim, Eller anası,gerçek hayatıma döndüren, Eski mutlu günlerimi yaşadığım, Ellerinden,gözlerinden,alnından öptüğüm, Sonsuz saygı duyduğum serap hocam. Sevgisiz kalma değil hep sevgiyle kal, Bu alem ne sana göre ne bana göre, Sanal alem gerçekleri yansıtmıyor, Gerçek mutluluk insanın kendi eviymiş, Bu sanal aleme gülümsiyerek bay bay diyorum... |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:32 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.