![]() |
Melodi.
Aşk hikayesi anlatan küçük bir ezgi. Müzik,enstrüman ve düşünceler içinde serüven. Müziğin ruhu okşayan yumuşak sesi. Mi ile başlayan, do ile bitene kadar. Anlamsız derinden sessizlik sonrası. flört dönemi, Yavaş,yavaş ritmik si,la ve sol Yağmurun çilenti hali, hafif ilerleme. Bedene notalara sığmayan nakaratlar halinde buseler. Aniden göğün gürlemesi Dudaklardan dökülen ateş. Hararetli do, fa, la si,la sol, fa... En üst noktada aniden, Melodi Mi, la, solll ardından. Kasvetli bir edayla anlatım.... “Seni Seviyorum Aşkım”. Solistin kalbinde sevgili. Kollarındaki enstrüman dan dökülen notalar Sevişen kuğular gibi... İç kulak,orta kulak, kulak memesi. Süzülen ezgiler...anlık hoş bir seda... Ardından sert bir ifade Sus işareti. Kanayan yara, tutsaklık halleri. Melodi ve Aşk 13/03/2004 Zeki Arlan |
Menekşe...
Bahar dalından uçup gelmiş küçücük tohumdun geldiğinde tatlı bir gülümsemeydin yüreğime _____düştüğünde günler geçti büyüdün kocaman oldun bahçemde ne olur gitme kal benimle Menekşe.. Zeki Arlan |
Merhaba hayat.
Merhaba hayat. işte sen hayatsın ben hayatın içinde bır çeşni Seni sevdim hayat gibi seni sevdim kadınım gibi ve ben aslında kendimi de sevdım seni sevdiğim için. SEVGİLİ... 06/06/2003 Zeki Arlan |
Merhaba...
Sadece bir merhaba hayata ve sana. bana hep acı sana olsa, olsa kuru bir merhaba. ötesi, berisi var mı ki hayat bu hayatım bir sana, bir bana doğum yaşam ve ölüm. Hatırladım da...... Sırasıyla..... 09/11/2003 Zeki Arlan |
Mesafe...
Gitme gitme kal, dilediğince bu gün doğmuş bir an bitecek hayat yine yeniden sevdim aşkı. kardelen çiçeğini bilirmisin sade ve gururla, hayata mücadelesini bilirmisin sessizliği olanca kasvetiyle hayata direnmesini sen gül çiçek tohum atsın toprağa aşk. bak; beyaza boyanmış sabah kuşlar övün derdinde akşam ve sonrası karanlık yüzü solgun. bir gece daha bitecek üzüldüm annem hayat akıyor içim eriyor.......... Z. Arlan... ; Şu An Ki Tarih.. / Bilmem Ne..... Zeki Arlan |
Mey..
Bir günün yarısıdır paylaşmak paylaştığım sen olduktan sonra şarap tadında mehtap. ben benim yarımda karşılarım hayatı özgürce sen diğer yarısına sahiplen istersen benim için de yaşa dilediğince arkadaş. çık istersen içindeki zindanlardan at kendini benim yarıma istersen gül sen de olur mu özgürce iç dilediğince aşkı istemezsen arama kimseyi özlediğinde açarsın kapılarını yüreğine arkadaş.... hadi tut güneşi gök yüzünde bizi bekleyen bir yıldız var seviyorum seni arkadaş..... Zeki Arlan |
Mutlu Yıllar!
Bir zaman, Bir gün, bir ay, Bu gün yeni yıl, Bin yıla bedel şu an. Yine sana, Yine ''SENİ SEVİYORUM''! Diyebildiğim. Şu an, En mutlu zamanım. Yeni yılın kutlu olsun. Seni SEVİYORUM. Zeki Arlan.. Öpüyorum... 30/2002 Zeki Arlan |
Nağmelerim
Katık yaptım dılımde nağmelerımı. Acılar cektım yutkundum dusuncelerımı. Ellerım kelepçelerle doldu Sevgılım Sana delı sana hastayım Sen akşamın Ben sabahın bekçisi Yürek bu Dağdakı kınalı kuşu Ovadaki nazlı nazlı akan bakır çayları Çöldeki bahtsız kızı. Tüm insanları sevdi ve haykırdı Ağlamaklı oldu sıktı, sıkıldı Derdini anlatamadı bire melun. Bir peri kızını ağlatamadı bire melun. Derdinden.. 19/06/2003 Zeki Arlan |
Nazar...
Suskun şehir maviydi gece su maviydi düşler pembe mis kokulu tenin tenime değidiğinde dağıldım. şafak ertesi karanlık penceremde gün batımı deniz esmer sular kara kırmızıların kaldı, aklımda yar. suyum aşkıma nazar...... Zeki Arlan |
Nazlı...
Seni baya özlemiştım Dılınden nağmeler istemiştım Senin adın varmı? Varsa bıle sanırım nazlı Canımsın nazlı Sen hanım kadınsın nazlı Gel senınle ucalım Gok yuzunde buluşalım Bılırım yıne nazlanırsın Olsun sen varsan bende varım Hayat sevmeye değer Aşk yaşamaya. “NAZLIM” 10/06/2003 Zeki Arlan |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:13 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.