![]() |
Soğuk
öyle soğuk öyle soğuktu ki karanlığın yüzü kıvrılıyor gibi geldi zamanın gerisinden tıslamaları ile üşüdüm üşüdüm ellerim ne zaman büyüyecek sayfalarıma damlalar düştü öyle sıcak öyle bir sıcak özledim ki cehennemin kapılarını açacak kalem kırdım kalem kırdım adım ne konacak ellerim küçük küçücük kavrayamaz kabzasını silahın bir uçtan bir uca dolaştım kelimeler arasında harfler biriktirdim harfler biriktirdim daha nice yarınlar olacak |
Soğumuş Bedenler
soğumuş bedenler hayli vakit geçmiş isyanların üzerinden kurak geçmiş mevsimler açlık bezemiş zulmü gölgesiz fidanlar misali hüzne vermişiz ezgileri koymuşuz zulaya güneşi |
Sokak Ortasından
sokak ortasında çırıl çıplak kalmış bir insanın ezikliğinde alıyorum uykunun kollarından umarsızlaşan düşüncelerimi bulaşıcıdır zaafların doğurganlığı buralara mahsus değildir sadece su akarken önümüzden makas tutar kimileri bir çaput getirir bin çaputu kurur yeşil umutlar arasında sokak ortasında çırıl çıplak kalmış bir insanın ezikliğinde alırım kendimi |
Solucan
küreselleşen sermaye kardeşliğini sunuyor emeğe oltanın ucunda siyah solucan koparılmış toprağından kıpırtılar var suyun içerisinde yalnızlık kaplıyor evreni ah annem özlemek istemiyorum bana kol kanat geren rahmini suda balık iğnede solucan yeşil balık ebruli balık yarışırcasına kapmaya solucan ölgün infazında hükmünün topraktan gelip toprağa gidercesine martılar dolanıyor bereketli sularda |
Son Çizdiğin Resim
demiştim demeyi hiç sevmedim ama demiştim onur ve ihanet aynı safta duracak gizlice şarlatanların resmini bir kez daha çizecek son görevinde güle güle bilincimize çivilenecek son çizdiğin resim de |
Son/Bahar
Islaklığı hissetmekte değildi içimden geçen öylesine uzattım elimi öğrenmek için düşmelerin devam edip etmediğini elim ıslanıyor, çekmek gelmiyor elimi korunağımın altına damlaların ılıklığını hissediyorum ellerimin ulaştırdığı yerlerde hızla çalışıyor bilincim, ürettiği duygular arasında ürperiyor tenim saçlarımda bir temas olsun isterdim ne fark eder ellerimde damlalar bilincimde duygular İmgeler dolaşıyor duygu olmuş sözcük avcılığının zamanı değil oysa yapacak çok şeyler var, zaman sıkışmış daracık düşünceler arasında gelecek çağlayanlarda su misali akıp geçiyor önümden ne dudaklarımı ıslatmak için uzanabiliyor ne bir bardak su dokularını beslemek için bilincimin alabiliyorum damlalar düşmeye devam ediyor bir bir, ellerim ıslanıyor ürpertiler içeri vuruyor derinlere doğru inerek duygulardan Bir rüzgar esse şu koyu duman görünüşlü bulutları alıp götürse gözlerimin önünden akıp geçen, önümdeki gelecekten bir ışık sızar mı acep alıp götürür mü doğmamış lirizmi yaşama küser mi yeni başlangıçlar Dağlarda fesleğenler, ıtırlar açmaz mı, çiğdem, deve dikeni kendi haline bırakmak gelmiyor içimden hiç bir şey, güneşin batışı kaybettirmiyor gün boyu bıraktıklarını, yağmurun bitişi gibi biliyorum uzaklarda bir yerlerde toprak kokacak buram buram özlem duyacağım, kentlerin betonları üşütecek beni, damlalar ellerime düşmeyi bıraktıktan sonra dokun damlalara, dokun toprağa, dokun ağaca dokun ki hissedebilsin tenin sarsın bilincini fırtınalar |
Sor
bilmediğin bir kentte dolaşırken sokakları çıkmaz bir sokakta bulursan kendini suçlamalar faydasız sorgulamamışsan kendini sor korkma sor bilmesende yanıtını yapış yakasına bilinmezliğin kazı tırnaklarınla bilinmezliğini bilgi değilmidirki sevginin temeli... |
Sözler
Sözler; Sözler ki, bizim sözlerimiz İçinde kelimeleri oynaştığı Çıplaklığın örtüsü sözler, Bu temmuz sıcağında, Örtmeyin üzerimi, Yüreğim alev verilmiş Harman yeri gibi, Yalımları gökyüzüne giden, Sevdalarını arar gibi. Örtünmelerden uzak Ulaşacağım sizlere Ey umutlara katık olanlar |
Su
bir damlan yaşatırken bir damlan öldürüyor beni ne susuz diyar ne de seller istedim azınıda çoğunuda bire saydım |
Su gibi olmak ister
Su gibi olmak ister Bazen deli gönlüm Sere serpe yayılıp toprağa Süzülmek ister derinlere Buluşmak ister Bir çınar ağacının Yaşlı kökleri ile Alıp beni götürsün En tepedeki yapraklarının içine Bir rüzgar essin, süzülüp uçmak isterim Su gibi olmak ister Bazen deli gönlüm Yeni şeyler olmak için Yayılıp toprağa Bir çiçeğin köklerine ulaşmak Çıkıp tepelerine polen olmak.. Ahh deli gönlüm Bir arı konsun, İster binlerce çiçek açsın İsterse Sevdalar bal olsun Ben su olmak isterim Sevdama can olmak |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:09 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.