![]() |
Sensİzlİğİm
Yine güneşi battı sensiz akşam'ımın Sayamadım, bilmem kaçıncı gece Duvarlarımda danseden karanlıklar Sinsi, sessiz ve zalim İçimde ki sızı, tek seni hıçkırıyor Kaç gece geçecek daha yokluğunla Kaç defa vuracağım kendimi hasretinin yokuşuna Kucağında uyumadan uyandığım yanlızlığımda Yıldızları sayıyorum, deli diyorlar Sayılmazmış, kim demiş Sen, ya onlardan biriysen Öylesine parlak, öylesine uzaksın da ondan Gidenler geri gelir mi bilmem Ben hiç bakmadım gidenlerin ardından Hiç ağlamadım kaybettiklerime Hep yaşadım düşmanım gururumla başbaşa Sen, kötü vurdun beni Gidişin ani oldu Oysa belliydi gideceğin Sana tutunamadım, sen tutmadın Şimdi, arkanda ağlayan ben Dönmen için neler yapacağım , bir bilsen Gururuma savaş açtım, aldım ayaklarım altına O'nu da yendim ama Bir yokluğunla başa çıkamıyorum Diz çöktüm önünde, yalvarıyorum sana Eğer bir parça sevdiysen, onun hatırına Dön ne olur, gel artık Gel de ışık saç kararan dünyama Muhtacım birtanem, sana ve aşk'ına Sev yeniden, döndür beni hayata Yeter ne olur, artık yalvartma Seninle yaşamak varken bebeğim Bana, buz gibi ölümü aratma |
Vazgeçmem Senden
Amansız bu sevdan beni yıkarken Sen ellerin oldun birtanem Bir değil, bin kalbe de girsen Günahlarla yoğrulsan da , geri dön Gözlerim hep yollarında takılı Seni, ömrüm oldukça bekleyeceğim Bıkmadan , seviyorum, hergün yeniden Sanki, yokluğunda yaşıyor muyum Ölüm, ayrılıktan kolaydır birtanem Senden asla vazgeçmem |
PİŞMAN OLACAKSIN
Anladım, boşuna çabalarım seninle Mutluluğu itiyorsun ellerinle Ben kaçtım, bilmem bu kaçıncı Bir sorsan bana neden, niye Sen yine yenik kendine Söz geçirdin de beynine Söz dinletemedin kalbine Yanacaksın birgün Başka gönüllerde salınan beni gördüğünde Yanacaksın alev alev, delicesine Sahip çıkamadığın sevgine Öğretemedim, işim zordu seninle Hesabın değil artık benimle Siliver beni, unut gitsin Barış önce kendinle |
AĞLARSIN
Bu gece de resminle avundum sadece Bir sesin, bir haberin gelmedi nedense Sabırlarım sabırsızlık ekerde, isyanı biçerse Ağlıyan sen olursun Bu yürek seni sevmekten geçerse |
HÜZNÜMÜN YORGUN DAMLALARI
Hüznümde ki yorgun damlalar ağlıyor sessiz sessiz Damlıyor yüreğimin en incesine Sızlatıyor, yaralıyor, kanatıyor İnim inim inletiyor çaresiz ******* Bedenim hasta, savruk düşüncelerim Param parça umutlarım her bir köşede pinekliyor Sabahlar gelmek bilmiyor, yıldızlar kadar uzak Kaçıyor tutamıyorum hayalini Kavgalıyım kendimle, herşeyle, herkesle Dalıyorum uzaklara zamanlı, zamansız Hasret yüklü seni bekliyorum, seni gözlüyorum Bir başına kalmak ne demek bilir misin Bilirmisin gidenin ardından ağıt yakmayı Ben öğrendim, hiç istemesem de Nasıl yıkıp ta savurur sensiz kalmak bilemezsin ki Sen ben olmadın,beni yaşamadın hiç Tüm duaları ezberledim sayende, sağol Sema da ellerim, dua da dillerim Seni diliyorum rabbimden Öylesine yakarıyorum,öylesine yalvarıyorum Kabul olacak birgün dualarım Sen geleceksin Geç kalınsa da, sen pişmanlığınla geldiğinde Yaşarken acımasızca öldürdüğün bana sarılacaksın Soğumuş bedenim musalla taşında Duyamıyacağım hıçkırıklarını Gözyaşların ıslatacak yanaklarımı Hissedemiyeceğim Mezarıma ellerinle attığın topraklar örtecek cansız bedenimi Ben, ebediyen gideceğim.. |
BENDEKI SEN
Sen benim bendeki en güzel özüm Asla söylenmemis sözüm Nefesimsin aldigim Kana , kana içtigim suyum Yagmurum, bereketim, denizim Sonum , umudum, baslangicim Muhabbetimin en koyu an'i Hüznümün en aci yani Ilk ve son duam, okudugum En korkulu düs'üm Tatli rüyam, kanatlanip, uctugum Sabirlarim, gözyaslarim,hasretim Es'im, dostum, arkadasim Var'im, yogum, can yoldasim Sevda yüklü bulut'um Issizligim, en kalabaligim En çilgin an'im, en sessiz yanim Bir adim ötem, ulasilmazim Anam, babam, kardesim Sevgilim, ask'im, birtanem Can'ima can, ömrüme ömür katan En sevdigim, iki gözümsün Velhasil sen.. Anlatilmakla bitirilemiyenim Kelimelirimde, yitirilemiyenim Sen en degerlim, sen herseyimsin |
BİR BAŞKA
Yitirdiğim sana yanıyorum Yitirdiğim aşk'ıma, matemdeyim Teninin sıcağını özledim delice Gözlerinde kaybolmaya hasretim İçimdeki fırtına bir başka esiyor Bir başka vuruyor yalnızlık Hiç bir acıya eş değil sensizlik Avutamıyor güzellikler sen olmayınca Tebessümlerim sessiz, dilsiz Başka tükeniyorum sensiz Esir gibi tutsak aşk'ına Ölüm gibi yalnızım, çaresiz Bir başka seviyorum seni Bir başka yaşıyorum seni Bir başka yaşıyorum sensiz Bir başka ölüyorum sevginsiz |
ANLA HALİMİ
İki çift sözüm var sana İster inan, ister inanma Ben, seni deliler gibi sevdim Alışamadım yokluğuna Fırtınasın savuran Ateşimsin içimde, kavuran Bir gir gözlerime Bir in yüreğime Bak gör kendini Sonra da anla benim halimi |
yırtılır kitabı ilahinin bir sayfası daha
göğe bakan gözlerinde son fırtınadır kopan bulutları yürüten rüzgarları andıran soluğun kurumuş ırmaklar gibi kalır meleğim... gün olur meleklerde susar tepeden tırnağa yalnız zil zurna suskun olurlar kim bilir kimbilir diken kanar gül batar bir gün kim ölümden daha genç ki kim özlemekten daha yiğittir ki içimizde içimden senin yurduna gecen yolda bir kaza belki bizimkisi kimbilir insanlığın ilk ölen meleğidir benimkisi.... |
Gözlerim görmek ister
Kulaklarım duymak Bak yar gidiyor Dur demek kolay mı? Gözbebekleri küçülürken aşkın Gitme vakitleri gelmiştir çoktan Tüm idam cezalarımı Müebbet hapse çevirdi zaman Ömrüm sınırsız acılara boyanırken Varış noktaları ölüm olan Geçmesi muhtemel sensiz saatlerin Ağlama odalarına kilitli kalmışım Kopyasını saklamanın çare olmadığı Ateşe verilesi anılarım var Ayrılık dalgasını geçiyor Yaşam türküsünü söylüyor Gönül bahçesinin ortasında korkuluk Faydası yok acılar üzerime geliyor Göç mevsimlerinden kalma Bir ruh halim var Bir tercihi olsaydı sevdanın Kuzeyi en uzağı isterdi Kelimeler saklandıkları yerden çıksalar Seni seviyor umu seçerlerdi Kulağıma sevgi sözcükleri fısıldayan Sevgili çoktan ölmüş Bir yalanın üzerinde yatıyor Ölü numarası yapıyor Ve o kadar acınacak durumdayım ki İstesem gökyüzü mavisini Denizler dalgasını bana vereceklerdi Annemden doğduğumda Depremlere dayanıksız doğmuşum Bunu anladığımda Sadece sekiz yaşındaydım Hatırladığım tek şey İlk aşkın ilk terk edilişi Ben bunları hak etmemiştim Zaman sevgiyi pas geçerken Ben umuda yer vermiştim Şimdi dünyanın merkezine oturmuş Beyaz bayrak sallıyorum ayrılığa Yaşam dürtülerim ıslık çalıyor Tüm beyazlıklar siyaha dönüşürken Bu gönül yinede sevgili Yinede aşk diyor.. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:51 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.