![]() |
**BEN SENİ SENDE YAŞAMALIYIM **...
Çok şeyler katmalısın hayata kendinden, benim için ve kendin için tabii... Artık laflar yetmiyor değirmenini döndürmeye sevginin. Önce hüzünleri kurutmalısın sayfalar arasında, kaçıncı sayfada olduklarını asla bilmemeliyiz... Ve gülücükler takılmalı hayat okyanusundan bıraktığın ağlara... kucaklar dolusu... Uzağımdaysan, uzaklıkları yakın etmelisin ayrılığa inat! Üstüne üstüne yürümelisin zamanın. Gözlerin gecem olmalı, saçların rüzgâr; hesabını yapmamalıyız mesafelerle ayların.. |
*HOSCAKAL YALANCI BAHAR**...
Sana birikirken kapkara bir yolun başlangıcında buldum gözlerimi. Yaşamın tam içinde debelenip dururken, kendimi o keskin çizginin dışında buldum birden. Ne olduğunu soramadım kendimden korkarak. Kimsenin bilmediği o korkak yanımı ortaya çıkaramadım. Sonra düşlerimin içine girişinle hayal ve gerçek birbirine karıştı. Uykuların bitiminde başlayan düşlerle zamandan haberi olmayan günlere cesaretimi bıraktım. Artık sana bile savunmasızdım. Kimin istediğini bilmeden beni ben yapan ne varsa ortalığ |
**YOKLUGUNLA**...
bu sabahta yine yokLuğunLa sarmaş doLaşım rüzgar oLmayan saçLarımı uçuşturuyo eLLerim boş savruLan yağmur damLacıkLarı yüzümü ısLatıp dudakLarımdan damLıyor... eLLerim cebimde biLmediğim sokakLara giriyorum kaLdırımLarı hırçınLığımLa arşınLıyorum hasretine, bu kahroLası hayata ağLıyorum süzüLen damLaLar çakan şimşekLe yağan yağmura karışıyo... ben ağLıyorum içim üşüyor idamın ipi gibi asıLı boynumda çaresizLiğim ve bir ceLLad durmadan onu vuruyo o vuruyo ben yaraL |
**HANGİ AYRILIK**...
Hangi sevgili var ki, senin kadar duyarsız ve kalpsiz? Ve hangi sevgili var ki, benim kadar çaresiz? Hangi ayrılık var ki, böyle kanasın ve böyle acısın? Ve hangi taş yürek var ki, benim kadar ağlasın? Hangi gün karar verdin, küt diye çekip gitmeye? Hangi lafım dokundu sana, böyle inceden inceye? Hangi otobüs söyle, hangi uçak, hangi tren? Seni benden götüren, beni bir kuş gibi öttüren. Hangi kırılası eller dolanır, kırılası beline? Hangi rüzgar şarkı söyler, o ay tanrıça |
**AĞLAMAK İCİN GÖZDEN YASMI AKMALI? **...
Ağlamak için gözden yaş mı akmalı? Dudaklar gülerken, insan ağlayamaz mı? Sevmek için güzele mi bakmalı? Çirkin bir tende güzel bir ruh, kalbi bağlayamaz mı? Hasret; özlenenden uzak mı kalmaktır? Özlenen yakındayken hicran duyulamaz mı? Hırsızlık; para, malmı çalmaktır? Saadet çalmak, hırsızlık olamaz mı? Solması için gülü dalından mı koparmalı? Pembe bir gonca iken gül dalında solmaz mı? Öldürmek için silah, hançer mı olmalı? Saçlar bağ, gözler silah, gülüş, kurşun olamaz |
**KEŞKE**...
keşke tanımasaydım seni, omuzlarıma bu kadar yük binmezdi, o zaman gözlerim aglamayı bilmezdi, o kadar sık kalbim çarpmazdı böyle delicesine, benimde ellerim sımsıcak olurdu mutlaka, *******i asla uykusuzluk çekmezdim sabaha kadar, rüyalarım, hatta tatlı hayellerim olurdu, duygusuzca düşünmezdim yoklugunda günlerini, saatlerini, hem hiç üşümezdim böylesine, ölü soguklugunda hırsla takip etmezdi beni böyle kötü kader, kan çanagına dönmezdi gözlerimin içi, kayan yıldızlarda bende farklı dilekler t |
ÇÜNKÜ**...
Seni seviyorum, çünkü her sabah kalktığımda bir günü daha seninle geçirecek olmanın mutluluğunu yaşatıyorsun bana. Ben her güne seninle başlıyorum, seninle bitiriyorum… Seni seviyorum, çünkü seninle her gün hayatı yeniden keşfediyorum. Bana her gün keşfedilecek bir şey sunuyorsun mutlaka. Soluksuz keşif maceralarının yorulmaz kaşifi oluyorum… Seni seviyorum, çünkü beni dünyanın en mutlu insanı yapıyorsun. Mutluluğa yeniden ad versem, senin isminle anarım… |
**AŞK**...
Ask, zamanin her saniyesinde seni düsünmekmis. Ask, uykusuz *******e mahkum olmakmis. Ask, hayat damarlarinin sadece sana baglanmasi imis. Ask, güne seninle baslayip seninle bitirmekmis. Ask, sen uyurken, uzaklarda sana siir yazmakmis. Ask, Ask ugruna söylenen her sarkida seni aramakmis. Ask, icerken Alkolik degil, Askolik olmakmis. Ask, sadece seni görmek , icin daglar,ovalar asmakmis. Ask, insanin icinde sönmek bilmeyen bir yanginmis. Ask, seni senden müsade almadan hayal etm |
seni...
seni yıldıza,güneşe,rüzgara anlattım hepsi seni benden çok sevdiler ama unutma yıldız kayar, güneş batar,rüzgar diner benim sevgim ise sonsuza kadar sürer |
Kumru...
I İskelede, sapan taşıyla Bir kumruyu vurdular Açtım yüreğini Yıllar önce küçük sevgilimin Dizime attığı taş Düşüverdi avucuma Kanadı durdu günlerce Ve yine o kızı Koşup buldum yollarda Öptüm kekre dudaklarını Ah, tık dedi o taş Döküldü menevişler dalından Bir arpacık kuşu Alıp göğü uçuverdi II Günah işlemenin güzelliği Gibi büyürdü Kaleiçi sokaklarında Eteği savruk düşlerim III Bir kumruyu vurdular Soldurdular eski sokakları |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:50 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.