![]() |
Ne seni unutacak kadar zaman Gelecek
Ne de geçen zaman seni unutmaya Yetecek Uzaktayım diye seni unuttuğumu SANMA Zaman ALIŞMAYI öğretir Unutmayı ASLA..! |
Yine bir gün batıyor işte
Yine sensiz bir gün daha bitiyor Tek kişilik sevgi bu benimki İki kişilik yanlızlık bu benmki Sadece adın var gerisi boş Her yerde adın var sen yok Bu nebiçim aşk böyle Seven var sevilen yok Tek taraflı yaşıyor bu aşk Senin taraf ölü, benim taraf ağır yaralı Ha öldü, ha ölecek, herşey bitti bitecek Gören yok, Duyan yok, Bilen yok.... Bu saatten sonra görsen ne olur Zaten parçalanmış kalbim, sevsen ne olur Can çekişiyorum, Bilsen ne olur.... Leş |
Daglara çıkarsın sevdan beni
Yarlardan düşürsün yarlardan Serap göreyim çöllerde İster ellerimde zincir Ayaklarımda pranga olsun Deli etsin sevdan beni Ateşimi çıkarsın Gözlerin iyleştirir iyileştirir beni |
Özlemin bonumu bükük bırakır
Sevgim eksilmez hergün çogalır Gülüşün gözümde canlanır Efkarımı alır yeşil gözlerinin bakışı Yat ellerde sensizim Bir yetimim kimsesizim Hem hastayım çaresizim Varlıgın bir güneş gibi dogar gönül gaımın ardından gönlümün sevdasının sensin NAKIŞI |
Öyle zorki bitanem
Senden uzakta olmak Bunca yakın olupta Hayalinle yasamak Yetmiyor bana artık Hayalinle avunmak İnan berbet bir duygu SENİ SENSİZ YAŞAMAK |
Sevgi tıpkı bir gül gibidir
Ratgele kopartırsan Dikenleri batar Yapraklarını acarsan Duyguları akar Ama tutmasını bilirsen BU KIZ SANA TAPAR!! |
Bu YÜreĞİ TaŞimazdim Bİllahİ
BiÇakla Keser Atardim *******İ Yan Gelİp Yatardim Uykusuzum Şİmdİ Benİm Bİr SevdİĞİm Var Benİm Bİr SevdİĞİm Var Boyu Kisa Fİdana Benzer Eladir GÖzlerİ Benİ PerİŞan Eder GÖnlÜm Bİr Selle KapilmiŞ Gİder Benİm Benden Fazla Bİr SevdİĞİm Var |
GÜnler GeÇtİ,haftalar GeÇtİ
Senden Bİr Haber Yok Ayrilmak Benİm Fİkrİmdİ Ben İstedİm HerŞeyİ Ben Mahfettİm... Şİmdİ MahfettİĞİm AŞkin Kirintilariyla YaŞiyorum Aci Ve Zor Sensİz Ve Mutsuz Olmuyor SevdİĞİm Olmuyor Bu YÜreĞİ Sensİz TaŞiyamiyorum Sensİz Yapamiyorum DÖn Ne Olur Gerİye Bu YÜrek Dayanamaz Buna Yapamaz Sensİz Senİ Senİnle YaŞamak Varken AŞkinin Kirintilariyla YaŞamak Çok Koyuyor Bana Ne Olur DÖn Gerİye... |
Hayat bambaşka yaşanan yıllarla.
Her göz ayrı bir anlam yükler, Saniyelerin sildiği zamana. Tuamazsıın!Ay yıl olur yılda ömür Sen baka kalırsın arkkanda kalan yollara Asırlık dünyada saklanmış ömürler Bizlere kucak açmış toprak ana var maziden Ya hatırlanır yada unutulup gidersin fanilikte Ama tek gerçek var ki yalan herşey sadece YALAN... |
Buqün qidişinin 7. qünü ben hala seninle doluyum hala qözlerimi
açtıqımda hayal qibi seni qörüyorum qeceleri uyurken hep yanımdasın sabahları uyandıqımda yine hayalinle qerçek qibi karşımdasın sen kalbin olmadan yaşayabilirmisin? ben yaşıyamam sen benim kalbimsin canımın yarısısın nasıl waz qeçerim nasıl seni özlemem ki canımın içi bitanecik askerim sen sabahları erkenden kalkıorsun iştimaya bende seninle birlikte uyanıyorum sen uyumazken beni nasıl uyku tutarki uyuyamam bitanem uyuyamam sen hep |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:40 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.