![]() |
Bazen Solcudur AŞk,bazen Tnri Tanimaz,bİr Ateİste Benzer Kural Yoktur
Dİnİde, Sen AŞk Nedİr Bİlİrsmİsİn ÇÖlde Vaha GÖrdÜrÜr Bazen AĞlatir Bazen GÜldÜrÜr ÇoĞukezde ÖldÜrÜr Sen AŞk Nedİr Bİlİrmİsİn Bazen Dogu Bazen Batidir Kuralari Katidir İklİmİnde HertÜrlÜ Mevsİm Varidir Sen AŞk Nedİr Bİlİrmİsİn |
Ben seninle öğrendim konuşmadan anlaşmayı,
Sen benimle öğrendin gözlerle aşağılamayı, Ben çok istedim seninle beraber olmayı, Sen hep olmaz dedin hiç düşünmeden hayatımı. Belki birkez konuşabilseydim seninle, Çok daha farklı olurdu herşey ikimiz içinde, İşte o zaman korkum kalmazdı gözlerine, Çünkü seni seviyorum derdi hiç düşünmeden seve seve. Küçükken filmlerde izlerdim aşkı, Basit gelirdi yaşamadan görmek, Daha yeni anlıyorum asıl acıyı, Sevilmeden zordur bunu çekmek. |
kendim gibi seviyorum seni
saat sabah beşte ayaktayız ikimiz oturtuyorum seni karşıma çay içiyoruz birlikte zaman umrumda degil ölüm korkusu olmadan gözlerinin içine bakarak bir gül gibi asaletli bir menekşe kokusundan daha kuvetli kokunla ve kendim gibi seviyorum seni tapma derecesinde |
Ayrildim Mutlumusunuz
Ayrildim Sonunda Sensİzlİk Haram Hayat Haram Oldu GÖzlerİm Sensİz GÖÖrmez Kulaklarim Sensİz Duymaz Nereye Baksam Sen Varsin Burda Hep Kalbİmdesİn Kalbİmde Hala Kulaklarim Da Çinlar Sesİn Hala Senİ Sevİyorum DeyİŞİn Ayrildik İŞte Mutlumusunuz Ayrildim Sonunda |
sevmek; bakmak değil görmekse eğer,
sevmek; yanındayken başını omuzuna koyabilmekse eğer, sevmek; yanındayken yalnızlığı unutmaksa eğer, SENİ SEVİYORUM.... * * * * * sevmek; senle iken yere daha sağlam basabilmekse eğer, sevmek; yokluğunda seninleymiş gibi hissetmekse eğer, sevmek; hayallerine senide sokabilmekse eğer, SENİ SEVİYORUM * * * * * sevmek; yatağa uzandığında, seni düşlemekse eğer sevmek;sen üşüdüğünde gölgemle seni ısıtmaksa eğer, sevmek; sevdiğini çıklık çı |
İÇİmİ Acitiyor YokluĞun
Sensİz GeÇen Her GÜne Lanet Edİyorum Sessİzce AĞliyorum Korkuyorum AŞkim Sensİzlİkten Çok Korkuyorum. Ürpertİyor İÇİmİ YokluĞun Sensİzlİk Bana VerİlmİŞ En BÜyÜk Ceza YokluĞun İÇİmde Kanayan Bİr Yara Gİbİ Her Daİm Acitiyor Canimi Ölesİye Haykirmak İstİyorum Senİ SevdİĞİmİ Sensİz OlamadiĞimi,senden KopamadiĞimi Korkuyorum AŞkim Sensİzlİkten Çok Korkuyorum. |
Ağlama gözlerim, yeter yaşlar dökme
Mutluluk kucak açtı, işte gönlüme Dur diyelim artık, çektiğmiz dertlere Şu gelen sevgiyi de, yitirmeyelim Biliyorsun çok çektim, felek elinden Oyunuyla aşkımı, aldı elimden Ağlama gözlerim, hayır yok maziden Şu feleği bir daha, güldürmeyelim Mutluluk güneş gibi, bize doğacak Kararan şu dünyama, ışık tutacak Ağlama gözlerim, aşk bizde kalacak Gönlümü şu dertlere, düşürmeyelim |
Bİlmem Hatirlar Misin?
Eskİden Balat'in Kuytu KÖŞelerİnde BuluŞurduk Senle. Bebeklİkten Berİ Yaniktik Bİrbİrİmİze Sen Bana Hep BebeĞİm Derdİn Bende Annem Gİbİ KonuŞma Derdİm Sana. Hep Haykirirdin DaĞlara TaŞlara; Ben Bu Kiza AŞiĞim Hemde Çok AŞiĞim... Balat'in Tozlu,toprakli,taŞli Yollarina Yosun TutmuŞ Duvarlarina Yazardin Adimi Belkİ De O YÜzden Birakip Gİdebİldİn Benİ Oysa Ben Senİ O Yollara Yosun TutmuŞ Duvarlara DeĞİl Kalbİme YazmiŞtim... Ben Kalbİmİ SÖkÜp Atmadan Unutam |
yanlızlıklar beni bırakmıyor
yanlızım bu bahar akşamı unutmayın dedim bir kalemde silindim bu yanlız terde ölüyorum yanımda sevdam yok yanlızım duvar kenarında köşeler bomboş kalbim kırık yüreğim yaralı ben yanlızım yanlızım ben kimsesizim yüreğim yaralı gözlerim ağlamaklı yanlızım bu bahar akşamı |
Mevsim sonbahar
Bende mevsim sonbahar Yaprak dökümü RENK SARI... BENİZ SARI... UMUT SARI.. DENİZ SARI.. HAVA SARI.. TOPRAK SARı Unutum desem yari yalan olur Ayrılsakta bende mevsim Sonbahar gönlümü aglatan güzel SEN GELDE BENDEKİ İLK BAHARI GÖR |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:54 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.