![]() |
SensİzlİĞİn Sabahindayim Şİmdİ
Her Yer Sensİz Her Yer Karanlik Sankİ HİÇ GÜn DoĞmamiŞ Üzerİme HİÇ DoĞmamiŞ GÜneŞ YÜreĞİm Suskun YÜreĞİm Çaresİz AĞliyor Bendekİ SensİzlİĞe SensİzlİĞİn Sabahindayim Şİmdİ Senden Gerİye Hasretler Kaliyor Sonu Kalmayan HÜlyalar Bİr TÜrlÜ Bİtmeyen Gece Bİr TÜrlÜ Bİtmeyen Yol Hep GÜn Batimlari Hep Karanliklar SensİzlİĞİn Sabahindayim Şİmdİ Bİr BoŞluk Var YÜreĞİmde Sen Yoksun Dİye... |
Bir eylül yangınıydı yüreğimizdeki
Bir dokunsalar yaremize benzimiz sararacak Bitmeyen hasret damlalarıydı gözlerimizdeki Sarı yapraklı nehirlere karışacak. Ani bir rüzgar eseniydi ayrılık Bakışlarımızda güz çiçeği sevinçleri saklarken Vuslat kokulu nefeslerimizle ılık Soğuk karanlıklarda ellerimizi yoklarken. Ya şimdi gitmeliydin buralardan Ya da sonsuza dek yanımda kalmalıydın Kaçırmadan saçlarını ayrılık rüzgarlarından Ezelden ecele hep yanımda olmalıydın. akşam geçki |
suya benziyor güzeliğin,
bakışının bi zerresi, duruşun okyanuslara benziyor, büyükşügü gönlün gibi, akıllara durgunluk veriyor , sade.sade.sade yaşanıyor sayende, ellerinde buharlaşıyorum, suya benziyor güzeliğin, gönlüm kaynıyor sende, ruhumun derinliklerinde hisediyorum seni, suçlu değilsin ölümümde, suya benziyor beni doyuruşun, yakamoz oluyor sevdalarım sende, suya benziyor güzeliğpin, sen benim sevdamsın, |
bir kumardır sevda,
zarda, maça,kupa,dübeşte, onu gösterir, onu vurur şansta bir kumardır sevda açık oynanan kaynana kayınbaba damat hovarda bir kumardır sevda batakta öpücükte kazanılır üst üste |
ben bazen kırda çiçek toplamayı
bazende dalda gül koklamayı bazebde sende sahilde dolaşmayı seviyorum ben martıların sesini yüreğindeki nefesini içime çekerek son sitemimde sana isyan ederek ve seni son su yudumumda içerek seni sevmeyi tercih ediyorum yüreğimle seni seviyorum birtanem |
kaybetmeye doymaz aşk,
fırtınaya alışktır , herşeyde cesaret ister aşk,, kaderine ksüersin ama aşka küsemesin. bağlanırsın yataklara onsuz iyileşmesin hayatın bazen pamuk ipliğine bağlıdır her aşk cesaret ister |
ağla göz yaşlarım
ağla umutlu rüyalarım sevdim anlamadın şimdi özlüyorum yılllarım hani bırakıp gitmeyecektin hani beni bir ömür sevecektin nerdesin özledim seni çok özledim dön gel knedini özlettin ama sev ben seni sevdim unutm auğruna ben bu candan bu candan geçtim |
sonbahar geldi
ağaçlar yapraklarını döküyor yeşil,sarı birbirine karıştı kuşlar beni bırakıp gidiyor mavi gökyüzü karardı yüreğim de fırtınalar esiyor bu sonbahar akşamı göz yaşlarım sel oluyor ağlıyorum sensizim bir sonbahar akşamı yağmurlar göz yaşlarıma karıştı yine bütün keyfim kaçtı amlamadınya sevdiğimi sensiz tadım, tuzum kalmadı |
Hayallerimde büyütmüştüm ben seni,
Görmüştüm o tertemiz o saf gülüşlerini, Bunlardı zaten beni sana bu kadar bağlayan ve bunlardı sen gittiğinde beni ağlatan. Ama ufuklar kadar uzaktın sen bana. Onlar kadar muhteşem ve büyüleyiciydin, Bense hep sana ulaşmayı denedim, Ama ben ne kadar yaklaşdıysamda sen hep geriledin, Çünkü ufuklar ne kadar uzaksa bir insana, Sende o kadar uzaktın bana. |
bır gun benı arayacaksın bu sehırde,
yalnız kalacak, oturacak aglayacaksın, çok gec kalacaksın; ama ne fayda, ben senı çoktan unuttum farkındamısın; gez gezebılırsen elın boş, farketmez kı; sana gore hayat hoş; dunya yalan omus; sende yalan osan ne farkeder, gıdıyorum artık hoscakal, bana anlamsız artı bu sehır. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:11 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.