![]() |
Mülkiyet
Hakkımı Kullanıyorum Dünyanın Etrafına Bir Çit Çektim Artık Kadastro Geçtiği Zaman Benim Dünyanın Sahibi Mülkiyet Hakkını Kullanarak Gürkan Kaya |
Mesnetsiz
Sevgiler Sunduk Birbirimize Bir Kasırgada Bile Yıkılmayacağını Söylediğimiz Birbirimizin Gözlerinin İçine Bakarak Bir Üflemede Yerle Bir Olan Mesnetsiz Sevgilerimiz Gürkan Kaya |
Mendirek
Yaptım Yüreğime Geldiğinde Aşk Dalgası Kırılmasın Diye Yüreğim Gürkan Kaya |
Mavi
Turnusol Kağıdı Kullanmak İsterim İnsanların Gözyaşına Dökülen Gözyaşları Gerçek Mi? Yoksa Timsah Gözyaşları Mı? Bilmesi İçin İnsanlığın Gürkan Kaya |
Kursağında
Sevgiye Otağ Kursa Bir Gün Yine De Kusar Mı? Kursağındaki Sevgisini İnsanoğlu Gürkan Kaya |
Girişler
Yaptık Aşklarımıza Gelişmelerini Kendimizin Dakika Dakika Yaşadığı Sıcak Gelişmeler Sonucuna Aşkın Kendisinin Bizzat Karar Verdiği Gıyabımızda Alınan Aşkın Sonuçlanmasına Dair Esastan Kararlar Gürkan Kaya |
Klitoris
Saplantısında İğdiş Edilmiş Düşünceler Bekler Karanlık *******de Haykırışlarını Kadınlıklarının Yetkisiz Ültümatomlarını Gürkan Kaya |
Kimliğini
Kaybetmiş Kadavra İnsanlar Yaşarlar Kimliksiz Hayatlarını Pahalı Larvalarla Kendilerinin Bile Söylerken İnandıkları Palavralarla İçi Formaldehit Doldurulmuş İnsanlıktan Çıkmış Kadavra İnsanlar Açıldığında Vücutlarının İçi Çıkar İçi Boş Palavralar Dört Bir Yana Kokar Yalanları Formaldehit Kokusunu Bile Terk Ettirir Vücutlarından Pahalı Larvalarla Dolu Kadavra İnsanların Gürkan Kaya |
Kırsal
Kesimden Kentsel Dönüşüme Geçen Bizim İnsanlarımız Yeşili Tezek Kokusunu Mis Gibi Kokan Köy Ekmeğini Betona Asfalta Çevre Kirliliğine Somun Ekmeğe Değişen Bizim İnsanlarımız Beton Binalar Arasına Sıkışmış Ananelerini Geleneklerini Değerlerini Ne Kadar Yeşil Bırakabilecek Kim Bilir? Dört Bir Yanımızı Asfalt Yollarla Çevrilmiş Kendimiz Kalamadığımız Abide-i Gökdelenlerimizin Atmosferi Deldiği İ |
Keşke
Çocuklar Kadar Bilseydik Yaşamayı Keşke Onlar Kadar Olabilseydik Dürüst Keşke Olabilseydik Kararlı İstediğimiz Zaman Gülebilseydik İstediğimiz Zaman Ağlayabilseydik Canımız İstediğinde Kuralları Çiğneyip Altımıza Yapsaydık Sevgimizi Doya Doya Belli Etseydik Doya Doya Sarılsaydık Sevgimize Tuttuğumuz Eli Sıkıca Tutsaydık Sımsıkı Gözlerimizin İçi Yaşam Arzusuyla Dolu Olsaydı Dopdolu Bir Öğrendiğimiz Şeyi Bir Daha Unutmasaydık İçimiz |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:33 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.