![]() |
hayat zormudur bilmem,
sanki bana zormuş gibi gelir. ******* karanlık mıdır? sanki sen yanımda olmayınca, ah olmayınca çok karanlıktır bana. güneş sabahı sen kalbimi aydınlatırdın, güneş sabahı hala aydınlatıyor. ama kalbim artık aydınlanmıyor. gel artık gel bitmiyor sensiz gözyaşım. aklımdan,kalbimden geçeni bir bilsen,ah bir bilsen sana,sana taptığımı anlatıyor. bu kalp senin için daha çok atıyor. ama artık bu kalp benim için atmıyor. atmıyor birtanem döngel ne olur döngel. |
Günün ışığındasın
Gecenin karanlığında Suyun damlasındasın Şelalenin coşkusunda Bazen yanımdasın Bazen rüyamda ama hep aklımdasın bunu sakın unutma birtanemmmm |
Derlİyİm
Derlİyİm İŞte Her Nedenle Agliyorum İnmİyor GÖzlerİmdekİ YaŞ İnmİyor Agliyorum Agliyorum Sensİzlİgİme GÜlmÜyor GÖzlerİm Sen Yanimda Olmamayinca Bu Yalan DÜnyada ÜzÜlme Sevdİgİm ÜzÜlme Derdİme Agliyorum ÜzÜlme Sevdİgİm ÜzÜlme Kaderİme Agliyorum |
Kanayan yarama avuç,avuç tuz bastım.
Dayanılmaz acılarıma bin acı daha kattım. Sensiz yaşıyor sayılmamki zaten. Kalbimin her hücresi,her dokusu bin parçaya bölünürken,dayanılmaz acılar çekerken, Sen yokken hiç bir değeri olmayan bu bedenimde yansın. Ruhum azap içinde kıvransın, Mutluluk haram olsun bana, Sensiz gülmesin yüzüm, Işık saçmasın gözlerim Yarına umutla bakmasın. Taki sen,yaralarıma merhem olana kadar. Gel Eyy!Derdimin ilacı Susuz kalmış vücudumun, Kurumuş damarlarımın ser |
Tanrim Dayanamiyorum
Bu Aciya Onun GÖzlerİmİn ÖnÜnde KayboluŞuna Onun Bİr BaŞkasiyla OluŞuna Tanrim Dayanamiyorum Ben Bu Aciya PaylaŞamam Bİr BaŞkasiyla Dayanamam Bİr BaŞkasiyla GÖrmeye |
bu şiiri sevdiği kızın onu sewmediğini düşünen aşık erkeklere we
kızlara armagan ediyorum: sen warya kızım sewenlerin halinden anlamıyan bir kızsın ne olduysa seni inandırmadım seni sewdiğime ben saa deliler gibi aşığım sen hiç sewdiğim için aladın mı? sen hiç gecenin köründe pencereden sokağın sonuna bakıp her gördüğünü sewgilin zannettin mi hee zannedemessin bu duyguları yasıyamassın sen çünkü sen kendine göre benim değil başkalarınınsen benim olsan bana böle deil bana krallar gibi dawranman |
Özledİm Senİ
GÜneŞİ GÖrdÜm GÖrelİ Özledİm Senİ Hasretİ Bİldİm Bİlelİ Hasretİm Sana CÖlÜn Suya Hasretİ Gİbİ Sevdİm Senİ Yildizlarin Ayi Sevdİgİ Gİbİ Sevdİm Sen Sadece Sevdİm Hasretİm Sana Leyla İle Mecnun Gİbİ Hasretİm Sana Hasret |
Yanlizlik Zor
Sen Yanimda Olmayinca Hasret Zor Ayrilik Senle Olunca Hersey Zor Benİmle Olmayinca |
Yok canımın içi
Canın da yanmaz oldu şimdi Ne de sevmişim Emanet bu yürek sanki Kalbim ağrıyor Taş değil ki bu yürek, dayanmıyor Özledim seni Balım gözlerin nerde hani o güzel yüzün Kime ağlar güler şimdi Dert olur bana İncitirler kıyarlar güllüm sana Birkez olsun nolur beni anla Unutursun demiştin zamanla Başka aşklar gibi geçer sandın Bak işte sen burda yanıldın |
penceremden yalnızlık acısı çeken ayı izlerken
seni düşündüm herzaman olduğu gibi ilk önce yaşadığımız güzel günler geldi aklıma yolun ortasında delce bağırır herkes aşkımızı duysun isterdik kader bizi ayırmaya çalışsada biz ayrılmayacağımıza söz werirdik biz hiç konuşmasakta gözlerimiz konuşurdu birbiriyle dayanamadım.. birdamla düşüwerdi gamzeme sonra senin bu duygularımın ardından gidişini düşündüm arkana dönüpte hiç bakmadan gittiğin günü düşündüm nasıl bıraktın beni nasıl?? se |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:30 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.