![]() |
BÖYLE SEVDİM İŞTE
Ben seni kocaman bir yürekle sevdim. Gözlerim değil, yüreğimdi seni gören. Sen damarlarımdaki kana karışıp, geldin oturdun yüreğime. Bir başka yerde olamazdın zaten. Sen, benim en değerli yerimde, yüreğimde olmalıydın, orada kalmalıydın. çok aşka ev sahipliği yapan bu yürek, ilk kez bu kadar kolay kabullendi seni. Herhangi bir konuk değildin artık. Bu yüzden ne ağırlama faslı vardı, ne de uğurlama. O yüreğin gerçek sahibiydin. Şimdi sonbahar, kışa giriyoruz ya... |
senin için ölürüm,
seni hasretinden biterim, sensiz olamam, seni kalbimde taşırım, seni çok seviyorum. seni ölene kadar severim. |
bugun senin doğum günün
öpucuk koydum alnına kopardığın o güllerden taç yaptım istanbula yaşadığım er buyuk mutluluk çektiğim en buyuk acısın bir şarkı yaptım sana belki hep hatırlarsın |
Gördüğüm en güzel rüya senin olduğun,
Duyduğun en derin sevgi senin eserin Gördüğüm en güzel yer senin gözlerin Ve kurduğum en güzel hayal sensin.......... |
yeni bir meyhane kesfettim tam mezarlıgın karsısında beni ararsan ya
meyganede yada tam karsıda mezarlıkta olacagım seniseviyo rummmm |
seviyorum bir kızı
saçları kömür siyah masum ve magrur gözleri çelik gibi ama üşütmüyor gözleri ısıtıyor içimi o çelik gözleri bakışı içimi yakıyor tatlı tatlı bakınca bir daha aşık oluyorum sevginin en masumu aşkın en güzeli seviyorum onu ama sahte değil aşkım gerçeğin gerçeği |
yüreğin kadar acı ayrılık
boşver koysun sana artık gözler etkili değil bıraktık sevsemde değmezmişsin anladık... |
seni severken nasıl bırakırım başkalarına
daha ellerini tutamamışken daha gözlerine bakamamışken daha seni sevdiğimi haykıramamışken seni nasıl bırakırım bak yine ağlıyorum sen ellerimden kayıp giderken seni nasıl bırakırım dünyada tutunduğum tek dalım olduğunu bile bile bırak artık beni bu diyarlarda bırak bakma yüzüme senin için gözyaşı dökerken ağlarken bakma bana bırak git beni buralarda her zaman yaptığın gibi bırak git aşkınla... |
son bir nefes gibisin
ama soluyamıyorum seni içime kaybolup gidersin diye ah bir nefes alabilsem senden son nefesim olsan bile |
ben böyle değilim
kendimi tam toparlıyorum kendimi hayatın acılarına alıştırıyorum bir anda bakıyorum karşıma karşımda o kadar o kadar sevdiğimi haykırdığım halde sırtını dönen kişi başlıyorum yine ağlamaya ağlayıp acılarımı suyla yıkarcasına ama olmuyor yini olmuyor öyle kalıyorum... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:56 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.