![]() |
aylar,yıllar geçti yine bekliorum
içimde ufacık bir his var belki bir gün dönersin die haykırmak istiorum heryere; beklemek bu kadar zormu die hani derdin yha; uzaktakilerin kıymeti çabuk anlanır öyleymiş demek... hergün ağlamanınne çaresi var dönmeyeceğini bilsem bile... beklemek çok kolay sanırdık yha hani ne var 5-6 ay diyip geçerdik acılar yaşayanlar içinmiş demek. yaşamayan anlamazmış meğer... |
kapkaranlık bir akşamdı
birden seni seviorum dedin kalbime çizdim snn resmini çareler olmasa bile... bekledim yha hep seni neden?die sordunmu hiç soramadın yha aşkım yanımda olsan bile hep bnden uzaktın güneş,ay bnden çok uzak ama hiçbir gecem aysız geçermiydi ben senden uzakta olsam bile sevgim senden vazgeçermiydi haykırsamda seni seviorum die duyarsın belki beni anarak dönersin dimi aşkım seni seviorum dierek... |
unutmak kolaymıydı?
unurmak bu kadar kısamıydı? unutmak anmamaktır bazen bazende kelimelere sığmaz unutmanın acısı... UNUTMAK SENSİZLİKSE; SENSİZLİK ÖLMEKSE; BEN HEP YAŞIORUM BİTANEMMM... |
uyandım birden sensizlikle
heryer kapkaranlık düşüncelerime sığmıorsun seni hatırlamak istiorum aklıma gelmiosun gözlerime bakıorum seni göremiorum kalbime soruorum ''hani nerde''die sölemio hiçbirşey hep susuyolar bana onlarda korkuorlar sensiz kalmaktan onlarda acı çekiolar artık aşklarından seversem üzülürüm die ne bi çaresi yetio seni sevmeye nede seni anmaya susuo hep...acı çekmesin die... acı çekmek diince kalbi acıo birden nefretle andığı bi aşkını hatırlıo sussada |
o gün hiç uyumadım
gözlerim ağrıo kalbim acıyodu kanım durucak gibiydi... şüphesiz seni seviyordum ama kalbimin bi parçası eksikti sanki SENSİZDİM... anlatamasamda ;şiirlerime sözlerime... sensizdim ; istemesemde kabullenmesemde SENSİZDİMM .... |
Tek başıma kaldım sevda yolunda
Güller açmaz oldu gönül bağımda Yoruldum, yoğruldum dert hamurunda Köz oldu yüreğim aşkın narında Dön gel diyemem ki artık ben sana Hayat veremem ki dönsen de bana Kal sen sağlıcakla kendi hülyanda Kavuşur bedenler ahir zamanda Sen gideli hayat çekilmez oldu Hayalin gözümden hiç gitmez oldu Yokluğun ruhuma ızdırap oldu Günlerim geceden karanlık oldu Dön gel diyemem ki artık ben sana Hayat veremem ki dönsen de bana Kal sen sağlıcak |
ben,sende sevdim gülümsemeyi,sende gördüm bakışların en
derinini.yüreğime yavaş yavaş dolan kelimeleri sende duydum.hasret kelmışlığımı gözlerinde parlayan yıldızlarla vurdum.senin gülüşünle güldüm ben en çok.birde bana bakan o güzel gözlerinle.birtek saNA güldüm içten,birtek seni sevdim yürekten.bütün güzellikleri beraber yaşamalıydık seninle.gülüşün gülüşüm,kaderin kaderim olmalıydı.mutluluğa dost mutsuzluğa düşman olmalıydık.yalan sevgilerin,sahte gülüşerin, tuzak bakışların olduğu biryerde b |
deniz kumsaldaki kumları zaman geçmişteki anıları siler ama hiç bir
şey kalpteki gerçek sevgiyi silemez |
Yine sen düstün gece gece, gözlerime..
Kokun sinmis bedenime, Hayalinse her an benimle...... Düsümde gercegimde, Baktigim her yerde ......... Sen warsin gözümün degdigi her yerde.. ASME |
Ne güzel sey tanrim su sewmek,
Delicesine özlemek, özlenmek, Hayalini kurup sewinmek......... Ne güzel sey seni beklemek, Gece gündüz yolunu gözlemek.... Ne güzel sey seni izlemek, Gözlerini kirpmadan seni seyretmek...... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:28 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.