![]() |
Adını kalbime yazdım sevgiyle,Zamanla unuturum silerim dedim,Güzel bir
rüyayı gerçek sandım,Seni sevdigim için özür dilerim.Sevgime karşılık bulmak suçmuş,Dünyada meger vefasız çokmuş,Senin beni sevmeye niyetin yokmuş,Seni sevdigim için özür dilerim SEVDİGİM |
Hayat bazen bize ölüme sürüklesede yalnızlıga,Mahkum etsede yaşıyoruz
işte,herkez gibi bizde hayat belki yaşam,belki ölüm,belki sadece sevmek ve sevilmek,Bence o anı beklemek gerek çünkü HAYAT HERŞEY DEMEK |
Siyah beyaz dünyami rennklendiren
Gökkusagim oldun önce... Sonra sewmeyi sewilmeyi ögretdin bana... Dünyami hizla degistiren bir tilsim gibi, Döndün dolasdin etrafimda..... Dogruyu ögretdin düsünmenin bir Adininda basarinin yarisi oldugunu Söylerdin her zaman............ Simdi seni düsünüyor seni düslüyorum, Hani nerdesin, nerelerdesin..... YOksun belkide sen hic yoktun, Hic olmadin hayatimda.... Her seyin su koca dünyanin Yalan oldugu gibi SEN de bir yalandin YALANSIN......... |
Benım gıbı seven olacak hıc hayal etme
Benım kadar sana mutluluk verecek cıkan hıc sanma Ama senın kadar bana acı verecek kımseyı tanamam ben sana mutluluk sen bana acı verdın ben sana canımı sense bana hır bısey vermedın Alahım ne bu ben sankı senın deyıl onun kulluyum Ama senı sevmekten vazgçeceyımı hıç sanma senı neden sevdıyımı ören bu bana yeter senı sensız yaşamak çok zor ama sen bılmıyorsun .............SeNı... Çok..SeVeN...F...R |
sana elveda mı ASLA!!!
Sevdim bir kere seni Bin umutla bağlandım Desteğini göremedim Beni bir türlü sevemedin Kalbimin acısını hiç hissetmedin mi? Gözlerimin dolgunluğuna hiç bakmadın mı? sözlerimi hiç saymadın mıı? Doğru askım doğru! sen bana ne zaman aşık gözüyle baktın ki! Sorma Söz etmem Umutlanmam hata ama unutma diyemem hiçbir zaman sana elveda |
Neler gördü su deli gönül,
Neler duydu neler isitti.... Hangi firtinalara, lodoslara, Kapildida banamisin demedi......... Her hayal kirikliginda yenilgide, Pes etmedi.Düstü, incindi, Asla pes etmedi........ Her düsüste daha bir israrla, Daha bir azim le basi dik kalkmasini bildi. Ne yazlar ne kislar gelip gecirdi, Isiksiz kaldi, renksiz kaldi, Su gercegi hic degismedi..... O da sende gizli...................... ASME |
Neden BÖyle Uzaklara Daliyorsun Dİyorlar
Onlara Senİ DÜŞÜndÜĞÜmÜ Anlatamam'kİ Neden Sİgarayi Dost Edİndİn Dİyorlar Her Nefeste Senİ İÇtİĞİmİ Bİlmİyorlarkİ ****************************************** Çok ÜzgÜn Olsanda AĞlamiyorsun Dİyorlar GÖzyaŞlarimi Kalbİme AkittiĞimi Anlatamam Kİ GÖnlÜnÜ Kİmseye Vermessİn Dİyorlar Senİnle ÖleceĞİmİ Bİlmİyorlarkİ. ****************************************** Neden Geceyİ Sevmİyorsun Dİyorlar *******de Senİ AradiĞimi SÖyleyememkİ Nasil İnsansin Hayal |
AŞk Nedİr Bİlİyor Musun?
AŞkin Anlamini Bİlİyomusun Kİ AŞik Oluyoson Bİrİsİnİ Sevdİm Ama AŞkin Anlamini Sorunca YÜzÜme Bİle Bakmadan YÜzÜme Bİle Bakmadan Çekİp Gİttİ Ne Yapiyim Dedİm Kendİme DÜŞÜndÜm Kİ Be Çocuk Sen AŞkin Anlamini Bİlmeden Nereye AŞik Oluyosun Be Çocuk Ya İŞte Benİm AŞkimmin Hİkayesİde BÖyle Yanİ Anliycaniz Önce AŞkin Anlamini ÖĞren Sonra AŞik Oluyomusun |
Gece Yİne Sensİz,
Tipki YÜregİm Gİbİ... RÜzgar Ayaz Esiyor Ve Ben Kokunu Ariyorum, Sokaka Sokak... HergÜn Dogumu İle Özlemim Daglari Kavuruyor, Gel Vakİt Ck Gec Olmadan Ben Her Gece Sen Uyurken, Dalga Olup Vuruyorum Sahİle, RÜzgar Olup Esİyorum Sessizce, Gece Sen Uyurken, YÜregİm Geliyor, ÜstÜnÜ Örtmeye, Bensİzken ÜŞÜrsÜn Dİyeee..... |
Madem ki birtanem değilsin
Bari bir acı olarak kal içimde Ona da razıyım ben Ölene dek çekerim Sanma bir gün nefret ederim Aksine seni öyle de severim Sırf seni hissetmek için Ister baş ağrısı ol Ister kalp ağrısı ol Istersen de ölümcül bir hastalık ol Hiç yakamı bırakma Ama yeter ki bir şekilde içimde ol Belki çok inlerim Dayanamaz hale gelirim Belki de güzel bir şarkı der Ölene dek dinlerim Sanma bir iki satırı silerim Ne varsa içime çekerim Hemde bir nefes misali |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:50 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.