![]() |
Yar Gİdİyormusun,gİtme!
İÇİmde Bİr Korku Var. Sensİzlİge Dayanmaz, Bu Kalbİm. Senİn YÜregİn,ellerİn Bu YÜzÜmÜ Nasil Unutur? Nasil Benİ Sensİzlİge SÜrÜklersİn? Sevİyorum Derken Hep Neden Bu Ayrilik? GÖnlÜm Dİvane Asiklara DÖndÜ, Buruk,acili Gezer Dururum. Sİmdİ Tesellİ Ben Nerde Bulayim? Hasretİn Var İÇİmde Nasil Mutlu Olayim? Sende Gİtdİn Eller Gİbİ. Yaktin İÇİmİ. Al Bu Hasretİ Benden Derdİnden Ölmeyİm..... * |
Aklıma sen geldin liselim,
Bırakıp gittiğimden beri, Neler yaptın liselim? Hala bana lanet yağdırıyor musun? Yoksa özlemim yakıyor mu içini? Sana artık yürümeyecek dediğim günü, Kabuslarında görüp sıçrıyor musun? Sırana ismimi kazıdın mı liselim? Attığın her adımda ismimi heceliyor musun? Arkadaş grubunda her konuşulduğumda, Yüzün kıpkırmızı olup,gözlerin doluyor mu liselim? Beni sorarsan eğer liselim, Her zamanki gibiyim. Senden sonra birçok kızla çıktım, Hepside |
tenim kurur
çatlar damarları toprağın yağmur,a hasret yanarım ilk kıvılcımısın kuraklığın, ilk yok oluşu tenin buydaylarda kayıp, saçların başaklarda sarı ben esmerim anadolu benim karadır tenim güneş kavruğunda yok hayrıma tanrı elini çekmiş bu vadilerden sular kaçak yeşile hasrat yaşarım gözlerini ver hesabı olmalı,günlerin emeğimsin çalınmış,yorgun ulaşılmazlardasın açlık vurur bir neslin temelini açlığımsın saldırgan yapar beni azmim terimde yaşatırım filizlerin, |
uzlaşmaz çelişki
çift kişilik tuhaf bir ilişki tabanına oturmamış bir yasa kabullendirici anadan üryan kimlere nesi kuşku dolu utana sıkıla anlamsız kırılgan yırtıcı dişi sindirilmiş erkek menfa,atine kibar yalana ne gerek kaybetme korkusu kazanma hırsı kırılgan nefrete sebebiyet acılı satırlar kanatır hüzne boğar yanlızlık aceleci doğurur *******ine yanlış kararlar saat,lere gebe yorgun sabahlar uykusuzluk kimler bilir basit gelir soğur sevdalar ebruli ilk adım |
seni gözlerime hapsetmek isterdim
hep orda kal heb benim le ol sana bir başkası ben gibi bakmasın kıskandıgımdan deyil korkum sana zarar vermesinden endişem ************************************************** **** sevdamı tarihe yazmak isterdim tarih uçsuz bucaksız bir yürek yürek dedigin sonu olmayan bir deniz deniz dedigin bir vaar oluş mucizesi mucize dedign bir aşk hikayesi aşk dedigin bir senden bir benden ibarettir gerisi masıl roman hikaye bilmem anlatabildimmi................ |
Senİ Özlemle Bekledİgİm GÜnler Gelİr Aklima:avuclarimin Arasinda
Simsiki Tuttugum Umutlar.sonra Senİnde Benİ DÜsÜnÜyor Olma İhtİmalİnİ Alkisliyordu Kalbİm.amacsizliktakİ DÜrtÜlerden Siyrilip TÜm Benlİgİmle Kaziyordum Adini Beynİmİn KÖr Karanlik Odalarina.isigim Oluyordun ÖnÜmde Uzayip Gİden Dar TÜnelde,hİc Solmuyordun Soldurmazdim Zaten Kanimla Sulardim Soldurmazdim.en Sevdİgİm Cİcegİmdİn Bagrimda Yeseren.senİ Özlemle Bekledİgİm GÜnler Gelİr Aklima;Özlemİmden Yoksunlugunu Siyirip Atar DÜslerİm V |
gözlerimde yaş varken
yüreğim kan ağlıyorken sensiz geçiyorsa günler nası güleyim kadersiz dünyada her akşam yalnızken üstünü örten biri yoksa yerden yere yıkılıyorken nasıl güleyim sensizken herkesin kavga etmesi benim senden ayrılmam yıkıp giden dünyadan nasıl güleyim vefasızken onu sevdim o gitti onu sildim o girdi tersli bir dünyada yaşamaksa nasıl güleyim bu hayatta.... söz:ismail ARPAAT |
yokluğuna alışmaya çalışıyorum
ama olmuyor olmuyor... keşke seni de kendim gibi unutabilsem keşke her an aklımda olmasan keşke keşke seni tanımamış olsaydım... ve keşke..................................... sayende her cümle keşkeye mahkum olmasaydı..... |
yağmurlar gözlerimden yağiyor bu sabah sokaklara
veda bile etmeden gidişine ağlıyorum şimdi seni arar oldum her yerde haykırır oldum adını yokluğunda seni bilmem ama ben perişanım kırılan kalbimi yerden topladım elimde resmin dilimde aynı şarkı caresiz seni aradım |
AŞkim Senİ Çok Sevİyorum.sensİz Ben Ne Yaparim.gece GÜndÜz
AĞlarim.eĞer Sen Cehennemlİksen,senİn İÇİn Ben Yanarim..allah'im Bozmasin Bİzİm Bu Sevgİmİzİ..aŞkim Senİİ Çooookk Ama Çoook Sevİyorum..n.y |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:46 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.