![]() |
Sen gittin sevgili içim yanıyor.
Ayrılığı hayra yoramam asla. Sözüm de sitem var, dilim kanıyor. Adını ellere soramam asla. Hazan mevsimiydi ayrılık vakti. Verdiğin sözlerin bitti mi akti? Kumrular ağlayıp, gözyaşı döktü. Nağmeler duyulmaz duramam asla. Duygular ah eder yorgundur dünden. Yüreğim bin parça gittiğin günden. Yaralı kalbimi isteme benden. Yeminler etmişim veremem asla. Resimleri yaktım anılar ağlar Serdar'ım sürgünde karalar bağlar. |
senin bana seni seviyorum demen
göğsümü kabartır hemen sevmiyorum demen ölümüm olur!!! bu acı sözden sonra sana tek sözüm olur umarım ŞANSIN BOL OLUR! |
bak kırıldı kalbim ,paramparca şimdi ruhum
pişmanım sensizliğe ,kızgınlığım aslında kendime tek suclu bendim belkide herşeye ramen sevmiştim seni delice şimdi gidiyorsun ,cek git öyleyse sensizde yaşarım ben öylece kim bilir en iyisi buydu gercekten ayrılmak seni böyle severken anlayamadık ne oldu bize yabancı olmuştuk birbirimize kafam karışık bugunlerde perşanım sensizlikte seni unutmaya calışsamda olmuyor işte biliyorum seni hiç birşey unuturamayacak bana |
herşeyini kabul ettim
herşeyinle sewdim ben en kötü halini bile kabul ettim en zor zamanında yanında oldum seni çok sewdim ben sense göremedin yada görmek istemedin kabullenemedin bi türlü beni hayatımı sana adamıştım seni korumaya çalışmıştım hertürlü kötülüklerden ne kadar aptalmışım kendimi koruyamzken seni korumaya çalışmışım senin ruhun bile duymadı oysaki ben seni çok sewmiştim seni hep bekledim ben artık beklemekten çok yoruldum ......... |
beni özlüyormuşsun öyle diyorlar
kıs kıs gülüyormuş tuzak kuranlar sense besleyerek yalnızlığını kabul ediyormuşsun aldattığını beni soracak olursan hayli kırgınım kırgınlık bir yana bir de şaşkınım tek tek anlayarak hatalarımı sevmeye çalışıyorum yalnızlığımı işte ben böyle bir hal içindeyim aslında derin keder içindeyim bazen bilmeyerek ne yaptığımı iyi,kötü,güzel,çirkin her biçimdeyim... |
Sen sevgi nedir bilir misin?
Sevmedin ki nerden bileceksin Sevseydin gitmezdin Sevseydin paylaşırdın hayatı Sen duygu nedir bilir misin? Sevmedin ki nerden bileceksin Senin için ağladığım *******i Bekledim gelirsin diye Sen vaktinde yaşayamadığım Değer bilmez birisin Hayat budur işte Seversin ve sevilmezsin Sen aşk nedir bilmezsin! |
Keşke zamanında yaşasaydın sevgiyi
Tatsaydın aşkların en güzelini Beklemeseydin onun sevmesini Değer bilmez işte.. Sevmeyi zamanında deneseydin Değer verseydin seni sevenlere Sen sadece sevseydin Kıymet bilmez işte.. Bilmesen de aşkın tadını Deneseydin yine de sevmeyi Sevene saygı duysaydın Aşk bilmez işte... Sen ne sevmeyi bilirsin Ne de seni sevenin değerini Sadece sevildiğini unutma Hayır bilmez işte.. Hep onunla olacakmışçasına Sevmeyi bilseydin keşke Keşke sevseydi |
Hiç başlamayacaktım bu zor aşka...
Başlangıç bile hata... Zaman,mekan herşey karşı bu sevdaya... Ahh..Ahh Neden uyarmadın beni be Kanka..! Dostumdu..Arkadaşımdı..Karşıydı yalana... Biliyorsun..."KaPtAn"dı o Kanka... Dostluk,,,Aşk herşey güzeldi başta... Sonra ..Zorunlu ayrılık girdi araya... Kaç defa 'elveda' dedim ona.. Ama bir türlü "BiTtİ" diyemedim bu aşka... Hala ..Aşık olduğumu sanıyorum...HALA..! Söylesene ben aşık mıyım? be Kanka....! |
Biliyor musun meleğim,
Ben sensiz neylerim, Bu ömür bana haram, Sen olmazsan güzelim. Sen benim güneşim, Kör gecede ışığım, Yıllarım umudum, Hayalim aş ocağım. Biliyordun meleğim, Seviyordu gözlerin, Ağlıyordu yüreğin, Sen benimsin ancak BENİM... |
Benden mektup alınca şaşırmadın umarım,
Dün arkadaşlarla görüştüm, Önceki mektubum seni yıkmış, dediler, Sanırım yanlış anladın, Üzülmeni sağlamak değildi amacım, Sadece benden sana hayır gelmez, Benden köyi ksaba olmaz demek istemiştim, Yoksa seni severim bilirsin, Bana seni anlattılar,beni çok sevdiğini, Derdimden sigaraya başlamışsın, öyle mi? Hemde pekçok içiyormuşsun, *******i gıcık tutuyormuş, sigaradan, Kendine acı liselim, Resmim elinden hiç düşmüyormuş, |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:44 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.