![]() |
bir günün değeri bin yıla bedel
sevgimin değeri bir ömre bedel ömrümün değeri SANA BEDEL! |
sen benim herbeyimsin,
sen benim sabah doğan günesim, aksam çıkan yıldızımsın sen benim nefesim, sen benim hayata baglanma sebebimsin, ellerim ellerimde kalsın, gözlerin gözlerime baksın, bu kalp senin için atsın, herseyimsin, herseysiz olunmaz, anlaki BİDENEM sensiz bu hayat çekilmez... |
şimdi gidiyorsun ...
vakit kaderin , ağlama ne olur !!! iyi yüreklim!! bir tuhaf telaş, sardı içimi bilirim sen deyil, ben üzülmeliyim... |
Sevgilim nerelerdesin?
Seni arıyorum, Hangi diyarda hangi gönüldesin. Özledim evet çok özledim Güneş kokunu İpek Saçını Deniz gözlerini Pamuk ellerini özledim... Ben seni sevmedim diyemem ya sevdim Ben seni üzmedim diyemem ya üzdüm Ben seni özledim diyemem ya özledim A hain nerdesin nerdesin... Bir sabah uyandığımda yoktun yanımda Göremedim bu gecede seni rüyamda Kızgınlığım kinim öfkem geçti nerdesin hala Beni çok üzdün artık çık gel gitme bi daha Aşık oldum ilk defa B |
Bazen öyle bir ilişkiye tutulursunki,ne sevebilir ne terk
edebilirsin.Kör kütük bağlanırsın aslında...En güzel yıllarınızın,acı tatlı hatıralarınızın ortağıdır; iç çekişmelerinizin müsebbibi,yazılarınızın ilhamı,sohbetlerinizin konusudur.Gözyaşlarınızda,bilinç altınızda,kahkahanızdadır.Korkunca saklandığınız bir sığınak,coşunca öptüğünüz bir bayrak... sevdanız riyasız,çıkarsızdır.Sınırsız ve nihayetsiz ''Ölmek var dönmek yok'' tur. Lakin gün gelir anlarsınız; içten içe birşeylerin kanadı |
FIRTINAM
Çoban oldum gidiyorum Yapayalnız bu diyardan Kırbacını vurma yüzüme Düşünür halim zor aah Düşünür halim zor aah Karın oldum eriyorum Güneş olma yamacımda Irmağın olurum senin Sularım önünde durma Yolum uzun Gör güzelim Vakit doldu ben gideyim Küçük yaşta ağlar oldum Fırtınamsın benim Sen estikçe ben titrerim Çoban oldum gidiyorum Yapayalnız bu diyardan Kırbacını vurma yüzüme Düşünür halim zor ah Düşünür halim zor ah Yolum uzun gör güzelim Vakit doldu ben gi |
geceye kor gibi düştüğünde
yanlızlık, bulurum kendimi, tenhalarda zamansız. |
hainsin sen baş belasısın
sinsice girdin kalbime kalbimin gardiyanı hangi kapıyı açsın ama gardiyan ne yapsın sorun sende sevemedin beni hiçbizaman gerçekçe yürek demek sevgi demek sevgi demek bütünlük demek bütünlük demek aşk demek ama sen benim aşkım olamadın sorun sende bana güvenmen gerek güvenirsen sevilirsin sevilirsen mutlu olursun sen beni seversen güzelim kalbimin sultanı olursun ama sorun yine sende kalbimin sultanı olacaksan birbaşkasının değl YALNIZCA BENİM OLURSUN |
açtım kalbimin kapılarını sana
yüreğimi verdim inansana acı çektirmekmi senin sevgin ne hale geldim bana bi baksana halime bakıp ağlıyorlar giden yarin geri gelmez diyorlar sen ne kadar istesende ağlamakla bu iş olmaz diyorlar kalbim başka diyor aklım başka diyor kalp ile mantık bir olmaz diyor ne yapacağım ben böle olmuyor yüreğimden bir ses sadece inan diyor yarin sevgisi ölüm demekse ben bu yolda yürümeye hazırım benim sevgim kısa sürer desede ben seni sevmişim; sen beni |
kahrolsun seni sevdiğim güne
hayatımı mahfettin benim kalbim dayanmadı bu nefrete acımadan vurdun hançeri yüreğime sevmekmi,benden uzak olsun sevipte kahrolmaya tövbe olsun benden uzak mezara yakın olsun bukadar yeter be gülüm acım artık son bulsun lanet okuyorum hergün sana bir hançer gibi sapladın acıyı baksana gözlerimden hergün kanlı yaşlar aksada seni birgün unutacağım buna inansanda inanmasanda antony(sevgilerimle) |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:17 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.